Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 59.588
Za lijek i ljubav se ne zahvaljuješ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
култура налаже да нешто кажемо пре него што одемоGovorim ti kako mislim da bi bilo, nisam upadao u takve avanture, ali realno gledano - Sta imam da se zahvaljujem? Oboje smo u toj situaciji dali i dobili sta nam je trebalo. Vise zavisi od ponasanja posle toga, sam cin seksa je dobro poznata stvar...
I za vodu )))Za lijek i ljubav se ne zahvaljuješ![]()
Necemo da sitnicarimo..култура налаже да нешто кажемо пре него што одемо
Kulturni i normalni se neće s nekim poseksati iz čista mira, nismo životinje. Niti sam imala ni slično iskustvo, znam da neću ni imati niti smatram normalnim niti ičim moguće opravdati to nekontrolisanje "nagona". Ili si pijan, ili nadrogiran ako svjesno s nekim uđeš "u krevet" na jedan put. Čuj hvalaкултура налаже да нешто кажемо пре него што одемо
slucajni seks
UPSOno, idem idem i slučajno padnem na nečiji k? haha
Hoce.Iz zahvalnosti.Ako ti neko spasi zivot, ili te izvuce iz jako opasne situacije, bez obzira sto je stranacKulturni i normalni se neće s nekim poseksati iz čista mira, nismo životinje. Niti sam imala ni slično iskustvo, znam da neću ni imati niti smatram normalnim niti ičim moguće opravdati to nekontrolisanje "nagona". Ili si pijan, ili nadrogiran ako svjesno s nekim uđeš "u krevet" na jedan put. Čuj hvala![]()
Mnogo kafa se prijateljskih popije,popriča kasnije a desi se da i ponivimo,zgrešimo ali sa osmehom na licu.Ni jedno ni drugo
Ako kažeš hvala to je kao da si je iskoristio, valjda je i ta druga osoba uživala. Ako odeš samo onda si ekstra nepristojan.. Pa i u prodavnicu kad odeš kažeš prijatno ili doviđenja..
Poljubim, zagrlim, našalim se. i kažem bilo mi je lepo. Ako mi nije bilo lepo onda bez tog poslednjeg. Ako osoba želi još, a ja ne, to ću reći u narednoj komunikaciji.
Neko me izvuče iz prevrnutog auta s kojim sam sletjela u provaliju i trebam se poseksati s njim iz zahvalnosti?Hoce.Iz zahvalnosti.Ako ti neko spasi zivot, ili te izvuce iz jako opasne situacije, bez obzira sto je stranac
Ponekad ce zena to napraviti iz osvete prema suprugu
Niko ti ne kaze sta trebas, niti to sugerise.Oni koji slete u provaliju su obicno smrskani, pa ih skupljaju zicanom cetkomNeko me izvuče iz prevrnutog auta s kojim sam sletjela u provaliju i trebam se poseksati s njim iz zahvalnosti?
Osvetoljubivost nemam u karakternim crtama, tako da![]()
Ih, moja tetka sletjela u 30 m duboku, izašla i prstima popravila frizuruNiko ti ne kaze sta trebas, niti to sugerise.Oni koji slete u provaliju su obicno smrskani, pa ih skupljaju zicanom cetkom
Zgrada od 10 katova ima visinu od 31 metra.......Ih, moja tetka sletjela u 30 m duboku, izašla i prstima popravila frizuru![]()
Doduše, sklona je preuveličavanju, možda je bilo 3-4 metraZgrada od 10 katova ima visinu od 31 metra.......
U strahu su velike oci....Doduše, sklona je preuveličavanju, možda je bilo 3-4 metra
A i ti, šta cjepidlačiš, par desetina metara gore-dole!
Dovidjenja, hvala na paznji, prijatno and Elvis has left the building.Претпоставимо да сте имали сексуалну авантуру која није била планирана.
Сигурно је да неће бити понављања!
Шта кажеш после тога? да ли кажете хвала или само одете?
живот је магија, сви ми имамо своје животе са свим његовим лепим странама али и недаћамаOno, idem idem i slučajno padnem na nečiji k? haha
Ali isto tako i najvećim dijelom sami upravljamo svojim životima, odlukama.живот је магија, сви ми имамо своје животе са свим његовим лепим странама али и недаћама
Наравно и не треба заборавити да се у тренутку слабости многи фактори споје и онда се дешавају ствари које нису планиранеAli isto tako i najvećim dijelom sami upravljamo svojim životima, odlukama.![]()