Cексуалнa авантурa

Govorim ti kako mislim da bi bilo, nisam upadao u takve avanture, ali realno gledano - Sta imam da se zahvaljujem? Oboje smo u toj situaciji dali i dobili sta nam je trebalo. Vise zavisi od ponasanja posle toga, sam cin seksa je dobro poznata stvar...
култура налаже да нешто кажемо пре него што одемо

Za lijek i ljubav se ne zahvaljuješ :D
I za vodu )))
Ali ako je slucajni seks, nema tu ljubavi, cista fizika... mada slucajni je gruba rec, ne moze slucajno da se muskarac sa erekcijom spotakne i padne pravo na zenu bez odela i UPS, slucajno se poseksali....
Necemo da sitnicarimo..
kako da znam da li cu joj reci cao, sretan put, ili goodbye ili 旅行愉快.

Kulturni i normalni se neće s nekim poseksati iz čista mira, nismo životinje. Niti sam imala ni slično iskustvo, znam da neću ni imati niti smatram normalnim niti ičim moguće opravdati to nekontrolisanje "nagona". Ili si pijan, ili nadrogiran ako svjesno s nekim uđeš "u krevet" na jedan put. Čuj hvala :dash:

Kulturni i normalni se neće s nekim poseksati iz čista mira, nismo životinje. Niti sam imala ni slično iskustvo, znam da neću ni imati niti smatram normalnim niti ičim moguće opravdati to nekontrolisanje "nagona". Ili si pijan, ili nadrogiran ako svjesno s nekim uđeš "u krevet" na jedan put. Čuj hvala :dash:
Hoce.Iz zahvalnosti.Ako ti neko spasi zivot, ili te izvuce iz jako opasne situacije, bez obzira sto je stranac
Ponekad ce zena to napraviti iz osvete prema suprugu

Ni jedno ni drugo
Ako kažeš hvala to je kao da si je iskoristio, valjda je i ta druga osoba uživala. Ako odeš samo onda si ekstra nepristojan.. Pa i u prodavnicu kad odeš kažeš prijatno ili doviđenja..

Poljubim, zagrlim, našalim se. i kažem bilo mi je lepo. Ako mi nije bilo lepo onda bez tog poslednjeg. Ako osoba želi još, a ja ne, to ću reći u narednoj komunikaciji.
Mnogo kafa se prijateljskih popije,popriča kasnije a desi se da i ponivimo,zgrešimo ali sa osmehom na licu. ;)

Hoce.Iz zahvalnosti.Ako ti neko spasi zivot, ili te izvuce iz jako opasne situacije, bez obzira sto je stranac
Ponekad ce zena to napraviti iz osvete prema suprugu
Neko me izvuče iz prevrnutog auta s kojim sam sletjela u provaliju i trebam se poseksati s njim iz zahvalnosti?
Osvetoljubivost nemam u karakternim crtama, tako da :D

Ali isto tako i najvećim dijelom sami upravljamo svojim životima, odlukama. :)
Наравно и не треба заборавити да се у тренутку слабости многи фактори споје и онда се дешавају ствари које нису планиране

Back