Čekajući........

Najdrazoj mojoj,

Draga moja,

Pisem ti ovo u pismo u nadi da ce te pronaci sa osmehom na licu.Jos jedna duga noc je predamnom,Dok sedim I pisem ti ovo pismo,razmisljam o tebi,znam da ces me pronaci.Draga jasno sam ti objasnio,gde se nalazim,dao sam ti jasne upute,cekacu te ispod one lipe, koja je postala moja druga kuca.Gledam na svet oko mene kako prolazi,isto tako I moj zivot prolazi.Sa svakim danim koji protekne,bliza si mi TI ljubavi moja,na koju toliko dugo vec cekam.Nadam se da ces,uspeti da oslobodis svoje srce,iz okova koji te guse.Pitaju me moji stari: “Marko gde ides,svaki dan oko 5 posle podne”! Ja im samo odgovorim,Idem na jedno posebno mesto,mesto gde znam da ce me ONA pronaci.Oni I dalje u neverici,razmisljaju,o kome se radi.Ne znaju.Nije ni bitno,cak su me pa puta pitali: "da li ti je dobro sine"? Ja im se samo nasmesim,I mahnem I izadjem iz izgrade,ali svaki put mi se javi neki cudan osecaj u stomaku,kao neki leptirici,svaki misic je zategnut,srce lupa sa svakim korakom kojim se priblizavam reci I lipi,dlanovi postaju sve vlazniji I vlazniji.Uopste ne obracam paznju,na druge ljude a ni na dosadan pseci lavez.,vec hrabrim I odlucnim koracima dolazim do mog konacnog odredista, I svaki put se osecam kao da prelazi u jednu drugu dimenziju,ili neki novi svet,svoj svet odnosno NAS svet.Sedam na klupicu ispod lipe,I gledam u reku,Ta predivna bozija tvorevina,ubija u meni svu anksioznost,I strepnju.Sedim mirno.Pustio sam muziku u glavi,I sedim I cekam NJU.Mog nebeskog andjela,na koga sam toliko dugo cekao.I svaki dan mislim,to je to Marko,budi spreman,sada ce se ONA pojaviti,samo sto nije,ali nista se ne desava.
Nema je. Ni danas se nije pojavala.
I onda krecu neke crne misli da mi se formiraju u glavu,kao da mi se necastivi smeje.I tada, kao da je kao porucen,neki glas u meni govori: "Ne odustaj,sutra je novi dan,doci ce ONA tvoj andjeo,da te spase kao sto je I obecala".
Kazu da nada umire poslednja.Moja je pri kraju ljubavi,molim te pozuri,zelim te,trebas mi vise od sunceve svetlosti.Jer tvoj osmeh je jedino sunce koje mi je potrebno,tvoj glas je moja hrana,tvoj poljubac je moja voda.Miris tvoje kose je moj vazduh,tvoje telo je zemlja po kojoj hodam.Svrha mog zivota na ovoj Zemlji je da mi se pojavis.Sa tobom cu izgraditi nas novi vrli svet.Gde ce ljubav gospodariti u koegzistenciji sa nama.Nikada te necu povrediti,radije cu sebi odseci tu ruku ili taj jezik ako bi oni bili uzrok tvojih suza.Trudicu se, da se moje sunca, koje nalazi u tvom osmehu, nikada ne ugasi.Moja misija ce biti da uvek budes srecna,da se sa osmehom budis i sa istim lezes kraj mene.

Zauvek Tvoj,

Marko

Poslednja izmena:
Jednom davno,

Postojao je jedan tinejdzer,On je upoznao ljubav svojih najblizih,za koje je bio spreman svasta uradi.Zivot da da.Jednog dana,pocela je neka cudna stvar dam u s desava,kroz hodnike skole svi njegovi vrsnjaci su govorili o jednoj cudnoj stvar I rzne izjave su bile recene: On se zaljbio?!Kako sta,povikavili bi ostali ucenici medju njima se nalazio I taj junak price.Posto je bio autsajder,zeleo je da cuje o cemu se domundjavuju njegovi stolski dgrugovi.Vladimir se zaljubio u Mariju?!Hm…..Posto je on pripadao onoj grupi ljudi koji nisu do tada verovali u ljubav,poceo je da analizara ponasanje doticnog skolkog druga,seo I razgovaro je sa njim: Pobogu Vlado sta ti se to desilo? On mi me pogleda nekim blago telecim pogledom,vidno srecan I odgovori mi na pitanje: Zaljubio sam se u Mariju……I koliko je ok u istvo treme bio u oblacima isto tako je bio sa druge strane nesrecean,upitah sta ti je Vlado,on mi rece: Mare, druze moj,ja nju volim ali izgleda da ona mene ne voli I ne glada na isti nacin.Otpozdravih se sa njim,I pri povratku iz skole,razne misli su mi prolazili kroz glavu I srce.Sta je to ljubav?To je neka pojava,odnosno cak neka vrsta virusa koja napada sve muske pripadnike razreda,poput kakvog virusa se sirila sve vise I vise.Osim nas par koji smo odlucili da se drzimo po strani.Ljubav se ne moze popiti,ne moze se pojesti,ne moze se dodirnutu poput kakve stvari.Na samom pocetku,ona ti daje osecaj srece,euforije,leptirica u stomaka cak I osecaja nepobedivosti.I dosta vremena ti oduzima posto razmisljas o toj drugoj osobi.Srecan si I pun entuzijazma.Ne mozes da jades,jer sve vreme razmisljas o osobi zbog koje osecas tako.Nakon toga dolazimo do druge faze,a to faza da lj neke vrste dosada,I pojave jos jednom vrste osecanja,ljubomore.Posto osoba koja tu ljubav oseca prema toj drugo personi,oseca se ljubomornom,ako se pojavi neka druga osoba koja se recimo samo javi toj voljenoj osobi u prisustvu te osobe u koju je doticna osoba zaljubljena,I zato je glavni junak price zvacemo ga gospodin x ,videvsi kako ta muska osoba koja je ostavljena,ili zenska osoba nije bitno,pate,I tade se susrecemo sa pojmom slomljeno srce,
Ta persona koja je ostavljena,place I pati,ne zeli da neophodne hranjive materiju u svoj organizam,I pocinje da place,govoreci osobi x na pitanje:Zasto placis druze? Ta osobamu mu odgovora slomljeno srce je razlog mojih suza……………………
Mladic x,poducen negativnim iskustvom povlaci se u stranu,I nastavlja da slusa razum,a dozvoljava srcu da slusa.I posle nekog vremna nastupaju neke promene koe ga obuzimaju,kako mentalne tako I telesne,I hormoni pocinju da se bude I pocinju da divljaju decakim telom.Decak naucen predjasnjim iskustvom,pocinje da pokusava da na svakav moguci nacin spreci tu metamorfozu svoga bica,ali avaj ni svestan nije da vodi vec izgubljenu bitku.Postaje muskarac.Porivi su pobedili.Vreme je da zakoraci u svet odrarslih ljudi.Sa svakom godinom on postaje sve gladniji za tom pojavom,ili vurusom poznatijiim kao ljubav. Srce vec do sada,toliko je rana na sebi zadobili,ali duzan nije ostao niti onima koji su ga povredili I cije su poverenje iznevereli.I sad sada vec ,kao relativno stariji mladic,kada je iskusio ta stanja,zeli ponovo da otvori srce,I da pusti ljubav da u njega udje………Ceka je I razmislja o onoj pravoj I jedinoj,koja mu je ne ophodna da mu tu ljubav I uzvrati…….Ceka je I dalje I nada joj se da ce pojaviti u njegovom zivotu………I oseca da je njen dolazak samo pitanje dana ili meseci………..izgurace jos toliko I onda ce njegov svet ponovo biti potpun…………….Njegov andjeo ce se pojaviti......................

Marko

Poslednja izmena:
:heart:Čekajući tebe i ti moraš jedog dana doći...
Moja malena jer ja te zaista očekujem...
Svrati i učini srećnim ovog što čeka...
I on ima dušu i srce i zna da VOLI...
:heart:

BEAUTIFUL_KILLER_by_AURORY-1.jpg

TVOJE JE SAMO DA ME NAĐEŠ

Tvoje je samo da me nađeš.
Dosta sam ja tražila tebe!
Krajnje je vreme
da malo promenimo uloge
ulog je i onako prevelik),
pa da ti tražiš,
a ja da se skrivam.