Zbog onih koje volimo
Ostavljamo one koji nas vole zbog onih, koje volimo, a ne pitamo se, hoćemo li povrediti one, koji nas vole i hoće li nas voleti oni, koje mi... volimo.
ovo mi pishe na jednom zidu sobe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog onih koje volimo
Ostavljamo one koji nas vole zbog onih, koje volimo, a ne pitamo se, hoćemo li povrediti one, koji nas vole i hoće li nas voleti oni, koje mi... volimo.

ovo mi pishe na jednom zidu sobe![]()
Maisao sam na ovu misao negde, i smatrao sam da bi bilo priklodno da je postavim ovde.:

Takva mi je karma............Sta je sa tobom druze dragi? Seti se sta sam ti rekao, ako te je zenska zez. onda te nezasluzuje a mnoge bi ubile da su bile na njenom mestu.................. Veruj mi.............

Dali si 100% siguran, dragi brate? Osecanja mogu ponekad da nas prevare.......... Mozda si toliko zarko zeleo da je ona TA! Mozda si prevario? To je sasvim moguce............. Jer da je ona prava, nebi te tako povredila................. Zar ne? Ja mislim da ces je naci......
Verujem u to.................![]()

Treba da znate da je vazan kvalitet ljubavi, a ne kolicina.

Kada cekas pripremi se, da susret bude magican.
Insolitus sta to sad?Treba da znate da je vazan kvalitet ljubavi, a ne kolicina.