Cekajuci Godoa...

nem pojma kako da nazovem temu ...
uglavnom, imate one situacije kada ljudi drze jedni druge blizu sebe, znajuci da se vole, ili da bar jedno voli
i onda tako vreme prolazi, dok jedna strana ne dodje i kaze, "ja se udajem/zenim", "imam devojku/decka"
a znaju ili bar jedno, da se ovo drugo potajno nada, i misli da ce biti nesto
niko od njih naravno nema muda da kaze sta ocekuje ili hoce
ili da presece
to se desilo jednoj mojoj prijateljici
a mislim da ce i meni:confused:
aj sto nemas muda, al kako moze tako da zivi u neizvesnosti to mi vec nije jasno :confused:
ne, nemam takve situacije, ne iz bilo kog drugog razloga nego sto ne volim da ne znam na cemu sam...jednom sam presekla sa gospodinom neodlucnim, drugi put je bilo znas stvari stoje tako tako da ti meni lepo kazes sta oces jer je situacija nalagala da se donese odluka. meni bar nije tesko reci sta hoces, nema ljutnje, samo reci, mojne da cutis ko picqa.

aj sto nemas muda, al kako moze tako da zivi u neizvesnosti to mi vec nije jasno :confused:
ne, nemam takve situacije, ne iz bilo kog drugog razloga nego sto ne volim da ne znam na cemu sam...jednom sam presekla sa gospodinom neodlucnim, drugi put je bilo znas stvari stoje tako tako da ti meni lepo kazes sta oces jer je situacija nalagala da se donese odluka. meni bar nije tesko reci sta hoces, nema ljutnje, samo reci, mojne da cutis ko picqa.
pih, a na tamo nekoj temi pišeš kako ne voliš kad ti se kaže šta hoće, nego da to ide polako, ovako, onako, trt, mrt, cvrc :ljutko:

:klap:

pa to
oces neces cao

pih, a na tamo nekoj temi pišeš kako ne voliš kad ti se kaže šta hoće, nego da to ide polako, ovako, onako, trt, mrt, cvrc :ljutko:
pa nema veze jedno sa drugim,na toj temi je bila rec o muvanju upoznavanju nekog novog itd, ovde je rec o osobama sa kojima si blizak,ili u mom slucaju vec u vezi bila tj jesam. u oba slucaja sam donela dobru odluku sto sam pogurala donosenje odluke.

pa nema veze jedno sa drugim,na toj temi je bila rec o muvanju upoznavanju nekog novog itd, ovde je rec o osobama sa kojima si blizak,ili u mom slucaju vec u vezi bila tj jesam. u oba slucaja sam donela dobru odluku sto sam pogurala donosenje odluke.

Oko koje odluke se dvoumio mister Neodlučni, i koja odluka je bila u pitanja kod mister Drugi Put?
Aj , pojasni malo , da crni seljak shvati.

uglavnom, imate one situacije kada ljudi drze jedni druge blizu sebe, znajuci da se vole, ili da bar jedno voli
i onda tako vreme prolazi, dok jedna strana ne dodje i kaze, "ja se udajem/zenim", "imam devojku/decka"
ili da presece

ne znam sta da ti kazem...
da te sazaljevam?
trgni se, umij se

Nikada ljudi ne drze blizu sebi ljude koje vole a da ne urade nista po tom pitanju, ako je u to u oba smera naravno i ako je to interes obe strane, a ukoliko je to samo sa jedne strane onda je problem u toj osobi koja voli a cuti, ne u onome ko ne zna.

ili da presece

nema to veze sa mudima nego sa proračunom, tj. on o njoj sanja, al opet snovi znaju da isčeznu, rasprhnu se i onda si ti tu kao krevet ili jastuk koji je stvaran, bez snova boli duša, a bez snova, kreveta i jastuka boli i duša i glava i kičma ...

ili da presece

hmm...ma daj bre ne sme to da ti se desi! ili karte na sto, tako i tako, pa vidi sta ces... ili bez` ...
to je bre zasu varijanta da vezes goblene svojom kosom cekajuci nekoga ko...jel...mozda i ne zna o cemu se radi.....
ma ne daj se

hmm...ma daj bre ne sme to da ti se desi! ili karte na sto, tako i tako, pa vidi sta ces... ili bez` ...
to je bre zasu varijanta da vezes goblene svojom kosom cekajuci nekoga ko...jel...mozda i ne zna o cemu se radi.....
ma ne daj se

nisi pratila do kraja
u principu sam to i nameravala, jer sve drugo je glupo i malo pacenicki, kao ja cekam nekog da se smisli ili da vreme prodje pa situacija da se desi ili ne
u medjuvremenu se desio Boki :zaljubljena: , dok ovaj za kojim patim ceo zivot....nemam pojma di je i ne razmisljam o njemu

e sad, drugaricu sam naterala da porazmisli i skupi hrabost i zove tog bivseg i kaze sve sto joj je na dusi jer ce joj zivot proci tako, cekajuci, upravo nekog ko mozda i ne zna sta se desava

Back