Чекај ме ја сигурно нећу доћи..

Draga,andjeо,bela rado moja nit' jedem nit' pijem nit' sam budan nit' spavam.

Ti rece da te cekam i ja cek'o i ti ne dodje...Danas sam posek'o topolu i sve oko topole,nemoj andjele da me trazis ni zivog nit' mrtvog!Kome si dala vreme,decu,paznju,zivot, tom ostavi i svoje koske!Kad nisam im'o tebe,ne treba mi nista.Eto.

Овако, ово је цитат из филма (име горе наведено у називу) у ком се говори о љубави, значи има око 3,4 приче љубавне и свака је различита, а верујем да се бар једна од тих наведених прича десила свима нама.. Значи ко није погледао филм обавезно нека то уради.. (одушевио ме филм, мора мало реклама ј б г)

Е сад, што се тиче цитата.. Питање је да ли сте ви обећали некоме себе, тј да ли сте некоме тражили да вас чека док сте били клинци, или можда у неким зрелијим годинама? И да ли је то неко од вас тражио? Да ли бисте можда пристали на то?

Мсм чуо сам доста прича од матораца да су имали те своје девојке које су чекали, или причу жена да су имали такве мушкарце, не знам колико ове нове генерације то практикују али добро...

Ево пример тог чекања је познати глумац Сергеј Трифуновић, који је јавно признао да је имао три године апстиненције, да чак није ни пољубио ниједну зато што је био заљубљен у једну девојку...

Ne bi mi trebao neko drugi,ako zelim njega...Tako da je odgovor-da,cekala bih ga.

А нпр да си заљубљен у њу као будалетина? Тј оно волиш је као на филму? Мсм ј б г данас се све калкулише па имаш мало парова који се искрено воле...

A sta da radim. Bilo bi mi tesko, ali ponos je to eeee... A ta koju budem ja voleo ko u filmu tu cu i da ozenim!

Poslednja izmena:

Back