teško da će neka pristane da mu bude utešiteljica
e ybg treba mu skrenuti paznju da ne koristi to kao rame za plakanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teško da će neka pristane da mu bude utešiteljica
moš da mu skreće kolko oće, na kraju će se ipak završi ko kuknjava
ne lupetaj i ne racionalizuj njene postupke, raskinula je ona i pre patetisanja, nije ga dovoljno volela...
hajde nemojte tako o dečku
voli je, teško mu je što ga je otkačila
treba mu skrenuti paznju da ga ne zsluzuje svu tu melanholiju da preusmeri u davanje nekoj koja ume to da ceni i eto resenja
naravno da nije
ko voli i zeli ljigavu masu pored sebe umesto muskarca spremnog da se bori za ljubav i zajednicku buducnost
kakvu ljigavu masu opet lupetas, devojka ga je ostavila i decko pati, ne znaci da nije muskarac sto se ne uklapa u neke tvoje sablone...
nema on tu za sta da se "bori" kad je ona vec odlucila da ode od njega, potrebna je obostrana zelja da se sacuva veza
Pozdrav...
Moj najbolji prijatelj je izgubio devojku sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, otišla je kod rodbine u Kanadu gde planira da se zaposli i ostane da živi.
Raskinula je sa njime pre odlaska jer po njegovim rečima "Ne veruje u vezu na daljini." Mislim po meni je ona fer postupila, rekla mu je da želi da nastavi svojim putem itd.
Ali on je od tada kako da se izrazim "malo prso u glavu" Počeo je da piše i čita patetične pesme o neuspeloj ljubavi i krenuo sa filzofskim istraživanjima šta je to pošlo pogrešno
pa je ona to odlučila... Ja ne znam šta da radim sa njim iskreno. Neće da izađe do kafića, ni ne psuje ko što je pre. Sav je sramežljiv ko neko jaje nekuvano dovoljno... Ima li mu spasa ljudi? Takav je evo sad će skoro mesec dana...
Rano je jos uvek, neka prodje jos mesec, pa i dva, i stabilizovace se. Jos kad naleti nova devojka, bice on ok.
Da ga je volela, ne bi otisla. Zavolece ona njega kasnije, kad on nju uveliko zaboravi. Onaj koji ode u tudjinu uvek nosi bar dva kofera, jedan sa stvarima a drugi pun nostalgije i kajanja.
Predlozi mu da se ukljuci u forum, ovde ima i lepih i duhovitih devojaka. Prodrmace ga![]()
Pozdrav...
Moj najbolji prijatelj je izgubio devojku sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, otišla je kod rodbine u Kanadu gde planira da se zaposli i ostane da živi.
Raskinula je sa njime pre odlaska jer po njegovim rečima "Ne veruje u vezu na daljini." Mislim po meni je ona fer postupila, rekla mu je da želi da nastavi svojim putem itd.
Ali on je od tada kako da se izrazim "malo prso u glavu" Počeo je da piše i čita patetične pesme o neuspeloj ljubavi i krenuo sa filzofskim istraživanjima šta je to pošlo pogrešno
pa je ona to odlučila... Ja ne znam šta da radim sa njim iskreno. Neće da izađe do kafića, ni ne psuje ko što je pre. Sav je sramežljiv ko neko jaje nekuvano dovoljno... Ima li mu spasa ljudi? Takav je evo sad će skoro mesec dana...
da, da, samo neka dodze....tesicemo ga![]()
ako ga vreme ne zaleci, neka ide i on Kanadu bar da se vide opet![]()
Za novac za kartu do kanade i nazad bi u pancevu mogao da angazuje....aj necu da spamujem temu
ne, bre, stari momenti, samo nisi primeCivao, dok nisi postao modOpa dzenifer, novi momenti
: