Čekaću je, vratiće se ona meni...

naravno da nije
ko voli i zeli ljigavu masu pored sebe umesto muskarca spremnog da se bori za ljubav i zajednicku buducnost

kakvu ljigavu masu opet lupetas, devojka ga je ostavila i decko pati, ne znaci da nije muskarac sto se ne uklapa u neke tvoje sablone...
nema on tu za sta da se "bori" kad je ona vec odlucila da ode od njega, potrebna je obostrana zelja da se sacuva veza

Poslednja izmena:
Ima jedan dobar Dr. specijalista za to ! To je vreme i zaborav.
Da ljudima nije usadjen zaborav umirali bi od tuge.
Ja kad sam se razveo od 1. žene 6 godina sam pio , već posle 1 godine nisam znao da li tugujem ili slavim, i kad je krenulo brate, Duga, Nana, Euridika, Klub narodnjaka, 6 topola, konobarice , pevaljke, zadocnele dame...... bahanalije brate !
Pio,plakao, tukao se budio se ne znam sa kime više,.....
I sve prodje , sad u 3 braku živim za moje 2 prelepe curice i razboritu suprugu :obozavam:
O ortaku kaži proći će ga, i da ne gubi vreme , možda nju delju sada tamo kanadske drvoseče!
Cura ispala fer i pošteno mu rekla , sve ostalo je na njemu da prihvati pomiri se sa time i nadje nešto za voleti i ljubiti i voditi ljubav !

Pozdrav...

Moj najbolji prijatelj je izgubio devojku sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, otišla je kod rodbine u Kanadu gde planira da se zaposli i ostane da živi.
Raskinula je sa njime pre odlaska jer po njegovim rečima "Ne veruje u vezu na daljini." Mislim po meni je ona fer postupila, rekla mu je da želi da nastavi svojim putem itd.
Ali on je od tada kako da se izrazim "malo prso u glavu" Počeo je da piše i čita patetične pesme o neuspeloj ljubavi i krenuo sa filzofskim istraživanjima šta je to pošlo pogrešno
pa je ona to odlučila... Ja ne znam šta da radim sa njim iskreno. Neće da izađe do kafića, ni ne psuje ko što je pre. Sav je sramežljiv ko neko jaje nekuvano dovoljno... Ima li mu spasa ljudi? Takav je evo sad će skoro mesec dana...

"Ebo bi ja njoj mater" i zapuco u Kanadu za njom. :cool:

Poslednja izmena:
Rano je jos uvek, neka prodje jos mesec, pa i dva, i stabilizovace se. Jos kad naleti nova devojka, bice on ok.
Da ga je volela, ne bi otisla. Zavolece ona njega kasnije, kad on nju uveliko zaboravi. Onaj koji ode u tudjinu uvek nosi bar dva kofera, jedan sa stvarima a drugi pun nostalgije i kajanja.
Predlozi mu da se ukljuci u forum, ovde ima i lepih i duhovitih devojaka. Prodrmace ga:lol:

da, da, samo neka dodze....tesicemo ga:zper:

Pozdrav...

Moj najbolji prijatelj je izgubio devojku sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, otišla je kod rodbine u Kanadu gde planira da se zaposli i ostane da živi.
Raskinula je sa njime pre odlaska jer po njegovim rečima "Ne veruje u vezu na daljini." Mislim po meni je ona fer postupila, rekla mu je da želi da nastavi svojim putem itd.
Ali on je od tada kako da se izrazim "malo prso u glavu" Počeo je da piše i čita patetične pesme o neuspeloj ljubavi i krenuo sa filzofskim istraživanjima šta je to pošlo pogrešno
pa je ona to odlučila... Ja ne znam šta da radim sa njim iskreno. Neće da izađe do kafića, ni ne psuje ko što je pre. Sav je sramežljiv ko neko jaje nekuvano dovoljno... Ima li mu spasa ljudi? Takav je evo sad će skoro mesec dana...

Pičkopaćenik.

Back