Čekaću je, vratiće se ona meni...

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Pozdrav...

Moj najbolji prijatelj je izgubio devojku sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, otišla je kod rodbine u Kanadu gde planira da se zaposli i ostane da živi.
Raskinula je sa njime pre odlaska jer po njegovim rečima "Ne veruje u vezu na daljini." Mislim po meni je ona fer postupila, rekla mu je da želi da nastavi svojim putem itd.
Ali on je od tada kako da se izrazim "malo prso u glavu" Počeo je da piše i čita patetične pesme o neuspeloj ljubavi i krenuo sa filzofskim istraživanjima šta je to pošlo pogrešno
pa je ona to odlučila... Ja ne znam šta da radim sa njim iskreno. Neće da izađe do kafića, ni ne psuje ko što je pre. Sav je sramežljiv ko neko jaje nekuvano dovoljno... Ima li mu spasa ljudi? Takav je evo sad će skoro mesec dana...

Rano je jos uvek, neka prodje jos mesec, pa i dva, i stabilizovace se. Jos kad naleti nova devojka, bice on ok.
Da ga je volela, ne bi otisla. Zavolece ona njega kasnije, kad on nju uveliko zaboravi. Onaj koji ode u tudjinu uvek nosi bar dva kofera, jedan sa stvarima a drugi pun nostalgije i kajanja.
Predlozi mu da se ukljuci u forum, ovde ima i lepih i duhovitih devojaka. Prodrmace ga:lol:

Neko pati dva dana, neko dve godine, nema tu pravila. Ali prodje to sve, u proseku, za 2-3 meseca.

Ono sto meni u ovoj prici nije jasno, ako on nju toliko voli, zasto je nije zaprosio da se uda za njega, kada je odlazila?
To bi bila kruna ljubavi, plus, kao njen suprug, vrlo brzo bi mogao i on da dobije papire pa da ide za njom.
Ja bih za svoju ljubav otisao na kraj sveta! Da nekog toliko volim, nema sanse da bih pustio da mi tako lako isklizne.

Ipak je on veoma nesiguran u njenu ljubav prema njemu, i nema mudda da prizna da ona njega i nije toliko bas volela, cim ga je tako opusteno odyebala.

Treba biti i realan malo. Mislim da tom tvom prijatelju treba ocitati jednu lekciju realnosti, nazvati stvari pravim imenima, objasniti mu da shvati da nju zabole tuki za njega, zveknuti mu samarcinu jednu dobru, namestiti mu neku prostitutku da se poigra malo, posle toga da se napije kao svinja, da zavrsi ujutru na ispiranju zeluca i infuziji, pa da vidis kako ce odmah da "ozdravi" :D :D :D

Rano je jos uvek, neka prodje jos mesec, pa i dva, i stabilizovace se. Jos kad naleti nova devojka, bice on ok.
Da ga je volela, ne bi otisla. Zavolece ona njega kasnije, kad on nju uveliko zaboravi. Onaj koji ode u tudjinu uvek nosi bar dva kofera, jedan sa stvarima a drugi pun nostalgije i kajanja.
Predlozi mu da se ukljuci u forum, ovde ima i lepih i duhovitih devojaka. Prodrmace ga:lol:
Koj će nam kerac on ?
Možda ona više pati.
Neka se ona registruje .:mrgreen:

Pozdrav...

Moj najbolji prijatelj je izgubio devojku sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, otišla je kod rodbine u Kanadu gde planira da se zaposli i ostane da živi.
Raskinula je sa njime pre odlaska jer po njegovim rečima "Ne veruje u vezu na daljini." Mislim po meni je ona fer postupila, rekla mu je da želi da nastavi svojim putem itd.
Ali on je od tada kako da se izrazim "malo prso u glavu" Počeo je da piše i čita patetične pesme o neuspeloj ljubavi i krenuo sa filzofskim istraživanjima šta je to pošlo pogrešno
pa je ona to odlučila... Ja ne znam šta da radim sa njim iskreno. Neće da izađe do kafića, ni ne psuje ko što je pre. Sav je sramežljiv ko neko jaje nekuvano dovoljno... Ima li mu spasa ljudi? Takav je evo sad će skoro mesec dana...

nije takav poslednjih mesec dana, takav je rodjen i takav ce da umre
nije zbog nje poceo da pise patetiku, nego je patetican u dusi
nista gore od osobe koja se razliva i curi u patetici
pogresno je poslo sto nije bilo ljubavi
da je bilo, pravili bi zajedno plan o odlasku u kanadu i zajedno bi otputovali..makar on turisticki za pocetak sa njom na tri meseca dok ne nadje opciju za duzi ostanak
ovako, umesto borbe on patetise i curi
zato je i raskinula sa njim

da je bilo, pravili bi zajedno plan o odlasku u kanadu i zajedno bi otputovali..makar on turisticki za pocetak sa njom na tri meseca dok ne nadje opciju za duzi ostanak

Od reci do reci razmiljam isto.
Dive....:cmok:

Neka ga malo, neka plače, pati, izbaci sve iz sebe. Da je ljubav bila prava, ne bi ga tek tako ostavila. Opet, možda ga je i volela, ali joj je bitnija finansijska sigurnost i lak život, pa je to i izabrala. Kad nije reagovao na odlasku makar, kao što reče Frederikrr, sad neka ćuti, kao u filmovima kad kažu "neka kaže sad ili neka zauvek ćuti!"
Preboleće, to je najvažnije, uvek se sve u nekoj meri preboli.
Mada, nigde ne piše koliko godina tvoj drug ima. Svi smo mi nekad u ranoj mladosti bili patetični zbog ljubavi. Ali godine nisu merilo.

Nego, ti pošalji druga kod nas, biće mu bolje... :lol:

Pozdrav...

će preboli (preboleće)

ne lupetaj i ne racionalizuj njene postupke, raskinula je ona i pre patetisanja, nije ga dovoljno volela...

To i ja htedoh da pitam, lici mi kao da je u pitanju nek deckic od najvise 22 godinice :D :D
Pa nema veze, tim pre treba da dođe, jer smo mi stariji i iskusniji. :flert:
~~~~~~~~

će preboli (preboleće)
Naravno. :okok:
~~~~~~~~~

ne lupetaj i ne racionalizuj njene postupke, raskinula je ona i pre patetisanja, nije ga dovoljno volela...
Ako ga nije volela i raskinula je mnogo ranije, meni to baš zvuči kao racionalizovanje s njene strane, zar ne misliš?

Pa nema veze, tim pre treba da dođe, jer smo mi stariji i iskusniji. :flert:
~~~~~~~~

Naravno. :okok:
~~~~~~~~~

Ako ga nije volela i raskinula je mnogo ranije, meni to baš zvuči kao racionalizovanje s njene strane, zar ne misliš?

nije ga dovoljno volela, verovatno je bila sa njim radi ubijanja vremena, kad se ukazala prilika za finansijski sigurniji zivot kao sto si rekla nije joj bilo tesko da prekine...
problem je sto ovde dive krivicu zbog raskida prebacuje indirektno iskljucivo na njega

nije ga dovoljno volela, verovatno je bila sa njim radi ubijanja vremena, kad se ukazala prilika za finansijski sigurniji zivot kao sto si rekla nije joj bilo tesko da prekine...
problem je sto ovde dive krivicu zbog raskida prebacuje indirektno iskljucivo na njega

Skapirao sam Dive da hoce da kaze kako on treba biti malo jaci muskarac, i za druge i za sebe.
Ne znam. mozda sam pogresno protumacio,

Back