ČEKA SE ODGOVOR AMERIKE: Iran sprema POGUBLJENJE 17 špijuna CIA!

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.691
Iranske vlasti saopštile da su otkrile špijunsku mrežu CIA agenata koji su "vršljali" po Iranu, prenela je poludržavna iranska agencija Fars.

- Velika američka sajber-špijunska mreža kojom rukovodi CIA otkrivena je u Iranu. Nekoliko agenata je uhapšeno - saopštio je jedan zvaničnik iranske obaveštajne agencije, prenose mediji.

Agencija Fars je prenela da je taj zvaničnik izjavio da je identifikovano 17 špijuna CIA, a da je nekoliko njih osuđeno na smrt.

Očekuje se reakcija SAD, koja je s Iranom već mesecima u sve većem i većem sukobu, najpre oko povlačenja Vašingtona iz iranskog nuklearnog sporazuma, a zatim i oko "igre" sa napadnutim i zaplenjenim tankerima u Persijskom zalivu.

https://www.srbijadanas.com/vesti/s...ti-obeseno-ceka-se-odgovor-amerike-2019-07-22

Do sada nije bilo ljudskih žrtava u raznim incidentima ali evo fašisti Irana se spremaju da ih prvi načine. Umesto da lepo izriču zatvorske kazne mora to streljati, vešati i klati kao i svaka ludačka diktatura.

Мораће Мед Дог Метис да се врне из пензије и пријати кормило Слободарских Снага.

577389

Iranske vlasti saopštile da su otkrile špijunsku mrežu CIA agenata koji su "vršljali" po Iranu, prenela je poludržavna iranska agencija Fars.

- Velika američka sajber-špijunska mreža kojom rukovodi CIA otkrivena je u Iranu. Nekoliko agenata je uhapšeno - saopštio je jedan zvaničnik iranske obaveštajne agencije, prenose mediji.

Agencija Fars je prenela da je taj zvaničnik izjavio da je identifikovano 17 špijuna CIA, a da je nekoliko njih osuđeno na smrt.

Očekuje se reakcija SAD, koja je s Iranom već mesecima u sve većem i većem sukobu, najpre oko povlačenja Vašingtona iz iranskog nuklearnog sporazuma, a zatim i oko "igre" sa napadnutim i zaplenjenim tankerima u Persijskom zalivu.

https://www.srbijadanas.com/vesti/s...ti-obeseno-ceka-se-odgovor-amerike-2019-07-22

Do sada nije bilo ljudskih žrtava u raznim incidentima ali evo fašisti Irana se spremaju da ih prvi načine. Umesto da lepo izriču zatvorske kazne mora to streljati, vešati i klati kao i svaka ludačka diktatura.
Fašisti Irana ? Da li si ti uopšte normalan - fašisti su oni koji vršljaju diljem sveta, zverski napadaju nevine narode i otimaju im sve … Ubeđen sam da će Rusija, Iran, S. Koreja, Kina i drugi slobodarski narodi da slome kičmu tom velikom zlu … Što se tiče CIA špijunčina - obesiti, odmah i sada … O tome se ne pregovara … :mrgreen:

Ви, Совјетошиити, а? Нећете дуго, не брини.

Stižu USN foke, Klasicno Liberalan i Jaga, na nuklearnim dildo-sumarenima da prolivom zamute i persijski zaliv.
Dali "Sovjetositima" pored čarapa i udica nedostaju i stipaljke za nos?
Veoma dramatično, pratite plakanje na cnn!

Poslednja izmena:
Stižu USN foke, Klasicno Liberalan i Jaga, na nuklearnim dildo-sumarenima da prolivom zamute i persijski zaliv.
Dali "Sovjetositima" pored čarapa i udica nedostaju i stipaljke za nos?
Veoma dramatično, pratite plakanje na cnn!
Где си на Фоке кренуо, чича? Најелитнију одбрамбену јединицу напредног света :)

Tako je nekako slično bilo kad si i Švabe krenule na Staljingrad

Ni jedna sila nije do veka, a pogotovo sila koja je glupa ne traje dugo ...Velika je umetnost znati postaviti granice , jer kada ih poruše, posle i kada su u pravu ne veruje im se .

Ne, nećemo. Mi smi brzi, nema kod nas odugovlačenja.
Evo ga i dokaza - Čečenija … Bratu Putinu je uspelo da za nekoliko dana sredi to veliko zlo koje je trajalo vekovima … Setimo se da je i veliki Lav Nikolajevič Tolstoj u svom remek delu Rat i mir pisao o neprijateljstvima Čečena prema Rusima … Daće Bog da nam veliki brat Putin pomogne da na isti način sredimo i mi Šiptare

Onanises i na njihove spotove?
Znam da su te ovde provalili kako na fb poziras u gaćama sa pumparicom i valjda avijatorkama samo ne verujem da si igde služio vojsku niti da si inače mao oružane sukobe.
U toj tvojoj koloniji sa babama ke.jas kreč od crnaca i mehosa i hrabris se filmcicima.
Aj ozbiljno, ne nemoj da mi iz podruma se.es o ratu ni o Americi.

Onanises i na njihove spotove?
Znam da su te ovde provalili kako na fb poziras u gaćama sa pumparicom i valjda avijatorkama samo ne verujem da si igde služio vojsku niti da si inače mao oružane sukobe.
U toj tvojoj koloniji sa babama ke.jas kreč od crnaca i mehosa i hrabris se filmcicima.
Aj ozbiljno, ne nemoj da mi iz podruma se.es o ratu ni o Americi.
Није на ФБ, него овде на Крсти. Неки леват је нешто почео да меље о Другом Амандману, рекох, да објасним тупсону да је сувише оних који ће тај амандман бранити чак и да се укине.

Него, што си против господе који нас брани од длакавих и чупавих?

nije im to neka banana republika kao srbija ti ljudi drze do svoje zemlje dao bog da mi nase izdajnike sve bacimo na dozivotne robije sa citavom familijom pa da procistimo nasu zemlju od izdajnickog smrada jednom za sva vremena
Za Boškića je Srbija banana republika, a samo on je jedna kolosalna veličina … Šta drugo i očekivati od tog fašističkog smrada - njemu je najveća slast vlas i boli ga uvo što bi narod sa takvim izdajnicima na čelu izgubio sve - čak i ljudsku čast … :mrgreen:

Није на ФБ, него овде на Крсти. Неки леват је нешто почео да меље о Другом Амандману, рекох, да објасним тупсону да је сувише оних који ће тај амандман бранити чак и да се укине.

Него, што си против господе који нас брани од длакавих и чупавих?
Kakva budaletina, kao onaj Bursać Nikoletina, bi za ovog tupsona i glupsona napisao Branko Ćopić da je u njegovo vreme postojao takav gad, jad i smrad ... :mrgreen:

Back