Cega ste...

Ja kad sam glumila u pozoristu, uvek sam se zezala, kao zabacim glavu, uvucem dim cigarete i kazem: "Vec vidim sebe na velikom platnu..."... Ali, onda sam pala u depresiju i nish od toga ne bi. : )

napisao ja vec to ovde... pita direktor vaseg rikana... je li, rile, gde ti vidis sebe za 10 godina? ja mu, k'o iz topa, kazem, najiksrenije: 'vidim se kao neko ko je bogat i bez posla'... mislim... hocu ja da spasavam svet i zemlje... al', ne mogu bas uvek... osim ako su ljudi u pitanju... to mogu... nikad mi nije tesko...

Ја никад у животу нисам могао да замислим себе у будућности, а и да сам замишљао, не бих погодио...
Али ми је интересантно да ми је мозак блокиран уопште и да мислим у том правцу.

e setilasam se odgovorana temu:)
zeljna sam samoce, tisine, mira. mislim na povremen konstruktivne samoce koje me vracaju meni samoj,to mi fali mlogo. i nekako tisine, ma verovatno imanje jurnjave, valjda.

Zeljna sam bezbriznosti koje imamo samo u detinjstvu... pogotovo ono :letnji raspust..a ti na moru, po ceo dan u vodi, ronis skoljke i onda se igras sa tim skoljkama na plazi, sa sestrom i drugaricama i drugarima gadjas se sa onim meduzama sto ne peku :zaljubljena:
I onda te mama zove kad spremi nesto za klopu..eh toga sam zeljna, a ne ovako, sama brinem o sebi i uvek milion stvari u glavi, milion obaveza, trka, frka :(

Back