Cega ste...

-puta oko sveta sa dragim bicem:heart:
-malo vise druzenja sa svima koje volim:ok:
-lepih vesti:D
-Beograda iz sretnijih dana:neutral:

@tema
tvoje prase ce ti samo doci, jer su gudice pametna, osecajna i intuitivna bica:heart:

@urmashi
ako budete i dalje pricali o gudama u posprdnom kontextu, tuzicu vas za nanosenje dusewne boli i klewetanje:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
...zeljni? :)

Ja sam zeljna ljubavi. I nekoga koga cu zvati "prase". Samo treba da nadjem tog nekog.
Imam tajne fantazije o prascu, eh....
Koliko hocete ih je....

Hocu da ga cuvam, mazim i pazim. Hocu da se izlezavamo dugo, i da ga ceskam po ledjima.
Hocu da jedemo zajedno cokoladni puding i pijemo cokoladno mleko.
Hocu da ucim da kuvam i da mu spremam sta god bude hteo.
Hocu da duuugo prica, a ja da ga slusam.
I da trepcem.
I da mi se ne smeje kad se ponekad nasminkam, pa mi ostanu strafte od maskare po staklima od naocara kad trepnem.
Da me dugo grli i da se grejemo zajedno pod mekanim cebetom.
Da me vodi da gledamo Zvezdu i da pazi da me masa ne pregazi u guzvi.
Jer sam sitna. Dobro, nisam bas toliko sitna, ali volim da mislim da jesam. :D
I da razume zasto sam ponekad nervozna.
I kad treba da me pusti 10 minuta, da me prodje jedan zuti minut.
Pa cu onda opet da ga grlim i ljubim.
Da sedi sa mnom po celu noc i gleda filmove, ili Diskaveri.
I da ponekad spava, a i kad spava, da spava pored mene, opet u zagrljaju.
Da slusa muziku cuteci.
Da me voli pogledom, bez reci.

I takooo...
Mogu ja do prekosutra : ) ali bice vam previse, verovatno ste odustali vec kod cetvrtog reda.

U svakom slucaju, hajd sad, cega ste vi zeljni? :)

auuuu.... ja bi sve ovako... al mene moja gica netje.. :cry:
zelim da ona shvati neke stvari i da me pozove, ili, ako vec nije sudjeno, da se pomrim sa tim vetj jednom...

takodje, kvalitetniji san, da se zavrsi vise gungula oko auta, da skinem "pishtolje" i da uspem u kontinuitetu da treniram i hranim se kvalitetno duze vremena... jel trazim previshe??

zeljna sam sporih dana... valjanja po snegu... snega... zeljna sam da iskljucim mobilni na mesec dana (i ne proveravam mejl isto toliko)... ******, ja sam baterija-covek u matrixu... komp i telefon su moje zice... fuj...

zelim da se oslobodim "modernog nacina zivota"... bila videla savladala cake i sad mi je dostaaaaaaaaaaa

zeljna sam sporih dana... valjanja po snegu... snega... zeljna sam da iskljucim mobilni na mesec dana (i ne proveravam mejl isto toliko)... ******, ja sam baterija-covek u matrixu... komp i telefon su moje zice... fuj...

zelim da se oslobodim "modernog nacina zivota"... bila videla savladala cake i sad mi je dostaaaaaaaaaaa

Lepo sročeno :ok:

pa šta čekaš onda?
samo ti je volja potrebna:)

sad ozbiljno, j.ebes tipa, njih je najmanji problem naci.
zeljna sam godisnje odmora (jos ova radna sedmica pa godisnji) ali da mi je bas odmoriti, otici negdje na planinu, gdje nema nikoga, da nikog ne vidim ni cujem, da jednom na sav glas vrisne i izbacim sve frustarcije iz sebe. Ali ostace samo pusta zelja.:(

...zeljni? :)

Ja sam zeljna ljubavi. I nekoga koga cu zvati "prase". Samo treba da nadjem tog nekog.
Imam tajne fantazije o prascu, eh....
Koliko hocete ih je....

Hocu da ga cuvam, mazim i pazim. Hocu da se izlezavamo dugo, i da ga ceskam po ledjima.
Hocu da jedemo zajedno cokoladni puding i pijemo cokoladno mleko.
Hocu da ucim da kuvam i da mu spremam sta god bude hteo.
Hocu da duuugo prica, a ja da ga slusam.
I da trepcem.
I da mi se ne smeje kad se ponekad nasminkam, pa mi ostanu strafte od maskare po staklima od naocara kad trepnem.
Da me dugo grli i da se grejemo zajedno pod mekanim cebetom.
Da me vodi da gledamo Zvezdu i da pazi da me masa ne pregazi u guzvi.
Jer sam sitna. Dobro, nisam bas toliko sitna, ali volim da mislim da jesam. :D
I da razume zasto sam ponekad nervozna.
I kad treba da me pusti 10 minuta, da me prodje jedan zuti minut.
Pa cu onda opet da ga grlim i ljubim.
Da sedi sa mnom po celu noc i gleda filmove, ili Diskaveri.
I da ponekad spava, a i kad spava, da spava pored mene, opet u zagrljaju.
Da slusa muziku cuteci.
Da me voli pogledom, bez reci.

I takooo...
Mogu ja do prekosutra : ) ali bice vam previse, verovatno ste odustali vec kod cetvrtog reda.

Zeljna sam odmora iskreno receno zaista puno radim u posljednje vrijeme tu je i faxs pa zaista nemam vremena ni za sta,voljela bi par dana da provedem spavajuci eventualno da ustanem jedem,odgledam dobar film i nastavim da spavam...uglavnom to su moje zelje:worth:

Back