- Poruka
- 129.585
... seksa ili interneta? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То си у праву што си написао ево пита ме комшија јел ти ради интернет? Ја реко ради поче кукњава мени неради немогу на фејсу да окачим неке слике и остало шта је доручковао,ручао вечерао,дали је опрао ауто јел могу да дођем до тебе да окачим те слике ја реко не може а што ја интернет користим да нешто ново сазнам о програмима које користим а не да качим којекакве слике итд...И наљутио се на менеkazu da je zavisnost od interneta jaca od heroinske zavisnosti.
opet neki tamni vilajet.... seksa ili interneta?![]()
hm. za svako odvikavanje treba ti nadljudska snaga.kazu da je zavisnost od interneta jaca od heroinske zavisnosti.
posle nekih godina ne treba ti ni sexКад нађеш добру жену не треба ти интернет.![]()
posle nekih godina ne treba ti ni sex
Ja sam se već odrekla sexa radi Interneta.... seksa ili interneta?![]()
Ima logike! Ja kada sam banirana kriziram uveliko.kazu da je zavisnost od interneta jaca od heroinske zavisnosti.
...a sex, ništa, a ?Ima logike! Ja kada sam banirana kriziram uveliko.
Ništa....a sex, ništa, a ?
probaj da placas i seks..mozda bude mnogo boljiJa sam se već odrekla sexa radi Interneta.
Kad već Internet plaćam.![]()
da je izbor jednostavn ne bi bila temaopet neki tamni vilajet.
Šta je? Suosjećate!Ništa.
jooj i ti..kad te je pitala "kako mozes bez interneta" ti si trebao.."tesko, komsika..mozda mi pomognes malo"Други пример пита мене комшиница да ли мени ради интернет ја реко неради ми већ 15-дана док сам имао сбб па како можеш без интернета ја реко могу па ја не могу незнам шта се дешава на фарми и осталим реалити емисијама
kad smo duševni po prirodiŠta je? Suosjećate!
Još prije 20 godina.Ja sam se već odrekla sexa radi Interneta.
Kad već Internet plaćam.![]()