*Ljudmila* Domaćin Poruka 3.269 15.09.2008. u 19:06 - Čedomir Jovanović #26 aimar: ma neeeeee,nisi skapirala....to je obicaj kod ldp-ovaca,on se ustvari zabrinuo da nisi uradjena pa hteo ko svaki kulturan ldp-ovac da te ponudi... Kliknite za proširenje... Pa moram da se pravim luda, da me ne navuče
aimar: ma neeeeee,nisi skapirala....to je obicaj kod ldp-ovaca,on se ustvari zabrinuo da nisi uradjena pa hteo ko svaki kulturan ldp-ovac da te ponudi... Kliknite za proširenje... Pa moram da se pravim luda, da me ne navuče
I Iraklije Aktivan član Poruka 1.636 15.09.2008. u 19:07 - Čedomir Jovanović #27 Можда је негде на Алпима, испија скупа француска вина, са Бебом Поповићем.
tamoneki Aktivan član Poruka 1.262 15.09.2008. u 19:09 - Čedomir Jovanović #28 Iraklije: Можда је негде на Алпима, испија скупа француска вина, са Бебом Поповићем. Kliknite za proširenje... Gde je belo tu je i Ceda....
Iraklije: Можда је негде на Алпима, испија скупа француска вина, са Бебом Поповићем. Kliknite za proširenje... Gde je belo tu je i Ceda....
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 15.09.2008. u 19:09 - Čedomir Jovanović #29 *Ljudmila*: Pa moram da se pravim luda, da me ne navuče Kliknite za proširenje...
rale74 Ističe se Poruka 2.057 15.09.2008. u 19:11 - Čedomir Jovanović #30 *Ljudmila*: Pa moram da se pravim luda, da me ne navuče Kliknite za proširenje... Ti i aimar delujete kao da ste se vec navukli,izvinjavam se ako gresim
*Ljudmila*: Pa moram da se pravim luda, da me ne navuče Kliknite za proširenje... Ti i aimar delujete kao da ste se vec navukli,izvinjavam se ako gresim
I Iraklije Aktivan član Poruka 1.636 15.09.2008. u 19:15 - Čedomir Jovanović #31 Више је Чеда навучен на америчке доларе, него на бело.
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 15.09.2008. u 19:16 - Čedomir Jovanović #32 rale74: Ti i aimar delujete kao da ste se vec navukli,izvinjavam se ako gresim Kliknite za proširenje... NARKOMAN U SVIMA VIDI NARKOMANE...........JEL ZNAS TU IZREKU....
rale74: Ti i aimar delujete kao da ste se vec navukli,izvinjavam se ako gresim Kliknite za proširenje... NARKOMAN U SVIMA VIDI NARKOMANE...........JEL ZNAS TU IZREKU....
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 15.09.2008. u 19:17 - Čedomir Jovanović #33 Iraklije: Више је Чеда навучен на америчке доларе, него на бело. Kliknite za proširenje... a na hors vise nego na belo i dolare zajedno............
Iraklije: Више је Чеда навучен на америчке доларе, него на бело. Kliknite za proširenje... a na hors vise nego na belo i dolare zajedno............
rale74 Ističe se Poruka 2.057 15.09.2008. u 19:18 - Čedomir Jovanović #34 aimar: NARKOMAN U SVIMA VIDI NARKOMANE...........JEL ZNAS TU IZREKU.... Kliknite za proširenje... Pa ti ga vidis u cedi,znaci....
aimar: NARKOMAN U SVIMA VIDI NARKOMANE...........JEL ZNAS TU IZREKU.... Kliknite za proširenje... Pa ti ga vidis u cedi,znaci....
*Ljudmila* Domaćin Poruka 3.269 15.09.2008. u 19:20 - Čedomir Jovanović #35 rale74: Ti i aimar delujete kao da ste se vec navukli,izvinjavam se ako gresim Kliknite za proširenje... Ako ti kažeš
rale74: Ti i aimar delujete kao da ste se vec navukli,izvinjavam se ako gresim Kliknite za proširenje... Ako ti kažeš
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 15.09.2008. u 19:24 - Čedomir Jovanović #36 rale74: Pa ti ga vidis u cedi,znaci.... Kliknite za proširenje... Pa ne vidim ga samo ja....... kao ni u svima..... a ceda je koman ad acta......... i hapsen je za heroin......... i sta ces vise...........
rale74: Pa ti ga vidis u cedi,znaci.... Kliknite za proširenje... Pa ne vidim ga samo ja....... kao ni u svima..... a ceda je koman ad acta......... i hapsen je za heroin......... i sta ces vise...........