alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Norma Kampl:Ако се отвори посебна тема о Ђинђићу, написаћу опширно.
Ne sumnjam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Norma Kampl:Ако се отвори посебна тема о Ђинђићу, написаћу опширно.
anntaylor:Nisam ni nameravala da mrdam
Takve stranke zahtevaju "visa stanja svesti" koja mi radikali ne mozemo postici![]()
Upala si u zamku- "visa stanja svesti" je pod navodinicima!alergicna:Iskreno i poshteno od tebe
*BILJA*:Upala si u zamku- "visa stanja svesti" je pod navodinicima!
HvalaNestasna Ameba:pravi radikalski mozak
![]()
*BILJA*:Upala si u zamku- "visa stanja svesti" je pod navodinicima!
Ti si glavom i BRADOM Vidovita Zorkaalergicna:A ja tebi na iskrenosti stvarno cestitam
radikalska svest... ovo je vashe stanje svesti ....,ksenofobija, umishljeni neprijatelji,paranoja,
zavera protiv Srba pravoslavaca
A sad malo vedrije: omiljeni pevac-BORA DRLJACHA
pesma-PLACI MALA PLACI
javna licnost-KLEOPATRA I VIDOVITA ZORKA
parola-SRBIJA DO TOKIJA
shanse-NIKAKVE
a zasto nas svi mrze lepo govori narodna pesma
kad sam biJo mali
imo sam svoj pravac
oni bili katolici
a ja pravoslavac
Dakle josh morate da rastete da bi preshli u neke vishe sfere
*BILJA*:Ti si glavom i BRADOM Vidovita Zorka![]()
Kako si pogodila da mi je Bora Drljaca omiljeni pevac, pa to je cudo.
Samo mi otkrij tajnu (necu nikome reci) gledas u grah ili plecku![]()
Psihologue:Koliko god imalo sarkazma u ovome status Ksosva je reshen onda kad ga
je Zlobica sa radikalima potpisao u Kumanovu..
Otuda tvoja alergija, koja je, vidim, neizleciva?alergicna:gledam u RADIKALE
*BILJA*:Otuda tvoja alergija, koja je, vidim, neizleciva?
Nije sunce za svacije oci![]()
Strela:Опет си површан, замњујеш тезе и паушално процењујеш људе и догађаје!
РЕЗОЛУЦИЈА 1244 је једино за шта могу да се ухвате "демократски" властодршци, који су већ СЕДАМ ДУГИХ ГОДИНА НА ВЛАСТИ.
ДОС је уосталом, пре 5.октобра, између остлог обећавао и побољшање односа са ЦГ - а као што смо видели, не само да од побољшања односа није било ништа, већ су растурили СРЈ, а затим и државну заједницу СЦГ, такође су у својим предизборним обећањима говорили да је питање Космета - ДЕМОКРАТСКО ПИТАЊЕ, које ће самим доласком "демократа" на власт бити решено....
Колико погубних и капиталних лажи још треба да изрекну, пре него буду упућени на сметлиште историје?
Kosovo je bilo srpsko demokratsko pitanje do 99,od tada je to demokratsko pitanje naroda na Kosovu
Ја смем да тврдим како он - УОПШТЕ није био шовиниста.kami83:sto on nije bio veci sovinista...
Daleko od toga. Pa smesno je uopste reci da je Milosevic bio sovinista. Maltene isto kao reci da je Mira vernik (sem mozda, ako ne prihvatimo da je komunizam nekakva religijaNorma Kampl:Ја смем да тврдим како он - УОПШТЕ није био шовиниста.
(Мислим, био је много тога, изузетно лошег. Злог. Али шовиниста није).
Taman posla, pa steta bi bilo .satarichar:Sad samo možemo da nahranimo svinje sa njim.
Ali za njega bi i to bila čast.
Strela:Да би се баратало неким појмовима, потребно је знати њихово прецизно значење.
Народ - у смислу носиоца државности, у републици Србији - је српски народ, остали који живе у Србији, а имају своје матичне државе су - НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ.
Да закључим - Србија је држава СРПСКОГ НАРОДА, те једино српски народ може да доноси одлуке везане за своју државу, а поготову оне одлуке које се тичу ТЕРИТОРИЈАЛНОГ ИНТЕГРИТЕТА.
Norma Kampl:Ја смем да тврдим како он - УОПШТЕ није био шовиниста.
(Мислим, био је много тога, изузетно лошег. Злог. Али шовиниста није).