Čedomir Jovanović za predsednika vlade?!

narkoman.jpg

OD NAS ZAVISI

*BILJA*:
Upala si u zamku- "visa stanja svesti" je pod navodinicima!

A ja tebi na iskrenosti stvarno cestitam
radikalska svest... ovo je vashe stanje svesti ....,ksenofobija, umishljeni neprijatelji,paranoja,
zavera protiv Srba pravoslavaca
A sad malo vedrije: omiljeni pevac-BORA DRLJACHA
pesma-PLACI MALA PLACI
javna licnost-KLEOPATRA I VIDOVITA ZORKA
parola-SRBIJA DO TOKIJA
shanse-NIKAKVE
a zasto nas svi mrze lepo govori narodna pesma
kad sam biJo mali
imo sam svoj pravac
oni bili katolici
a ja pravoslavac
Dakle josh morate da rastete da bi preshli u neke vishe sfere

alergicna:
A ja tebi na iskrenosti stvarno cestitam
radikalska svest... ovo je vashe stanje svesti ....,ksenofobija, umishljeni neprijatelji,paranoja,
zavera protiv Srba pravoslavaca
A sad malo vedrije: omiljeni pevac-BORA DRLJACHA
pesma-PLACI MALA PLACI
javna licnost-KLEOPATRA I VIDOVITA ZORKA
parola-SRBIJA DO TOKIJA
shanse-NIKAKVE
a zasto nas svi mrze lepo govori narodna pesma
kad sam biJo mali
imo sam svoj pravac
oni bili katolici
a ja pravoslavac
Dakle josh morate da rastete da bi preshli u neke vishe sfere
Ti si glavom i BRADOM Vidovita Zorka :lol:
Kako si pogodila da mi je Bora Drljaca omiljeni pevac, pa to je cudo.
Samo mi otkrij tajnu (necu nikome reci) gledas u grah ili plecku :lol:

Psihologue:
Koliko god imalo sarkazma u ovome status Ksosva je reshen onda kad ga
je Zlobica sa radikalima potpisao u Kumanovu..

Опет си површан, замњујеш тезе и паушално процењујеш људе и догађаје!

РЕЗОЛУЦИЈА 1244 је једино за шта могу да се ухвате "демократски" властодршци, који су већ СЕДАМ ДУГИХ ГОДИНА НА ВЛАСТИ.

ДОС је уосталом, пре 5.октобра, између остлог обећавао и побољшање односа са ЦГ - а као што смо видели, не само да од побољшања односа није било ништа, већ су растурили СРЈ, а затим и државну заједницу СЦГ, такође су у својим предизборним обећањима говорили да је питање Космета - ДЕМОКРАТСКО ПИТАЊЕ, које ће самим доласком "демократа" на власт бити решено....

Колико погубних и капиталних лажи још треба да изрекну, пре него буду упућени на сметлиште историје?

Oni su rekli tu laz da bi mogli sebi da privuku i nacionaliste,kojima je najveci Milosevicev greh bio taj sto on nije bio veci sovinista... Da bi ih bilo sto vise,morali su da lazu,sto je izvanredna taktika... Ako neko ne moze racionalno da shvati sta je prava i humana stvar,ti ga ubedjuj iracionalno i lazi...

Strela:
Опет си површан, замњујеш тезе и паушално процењујеш људе и догађаје!

РЕЗОЛУЦИЈА 1244 је једино за шта могу да се ухвате "демократски" властодршци, који су већ СЕДАМ ДУГИХ ГОДИНА НА ВЛАСТИ.

ДОС је уосталом, пре 5.октобра, између остлог обећавао и побољшање односа са ЦГ - а као што смо видели, не само да од побољшања односа није било ништа, већ су растурили СРЈ, а затим и државну заједницу СЦГ, такође су у својим предизборним обећањима говорили да је питање Космета - ДЕМОКРАТСКО ПИТАЊЕ, које ће самим доласком "демократа" на власт бити решено....

Колико погубних и капиталних лажи још треба да изрекну, пре него буду упућени на сметлиште историје?

Strelo ne odgovaram za postupke Koštunjavog jer sam siguran da je on njegov KLON..
Odglumio je 2000 svoju ulogu i posle se samo gubio..
A Strelo koliko god neko od Demokratskih partija išao ka smetlištu istorije svestan
sam da je to neminovno kao i što sam svestan da radikalna rešenja gube smisao
u Evropi tako da mislim da će u narednih 5 godina RADIKALI polako ostati u
svojoj istoriji..,,,

@Психолог,
ваше унутрашње поделе и свађе ме не занимају - за мене сте сви ви ДОС!

А ти бркаш неке појмове, није увек "демократско" оно што носи назив демократско (и на тараби пише п....), као што није увек леп, онај ко сам за себе каже да је леп...

Наравно, није увек ни радикално, оно што носи назив - радикалан. Треба бити много радикалнији!

Наравно уопште ми ниси одговорио на ово:

ponavljm :

Oni su rekli tu laz da bi mogli sebi da privuku i nacionaliste,kojima je najveci Milosevicev greh bio taj sto on nije bio veci sovinista... Da bi ih bilo sto vise,morali su da lazu,sto je izvanredna taktika... Ako neko ne moze racionalno da shvati sta je prava i humana stvar,ti ga ubedjuj i iracionalno i lazi... A da ne pricam o svakojakim zalutalim ovcicama u DOS-u,koji nemaju ni slova L od reci liberal... Kosovo je bilo srpsko demokratsko pitanje do 99,od tada je to demokratsko pitanje naroda na Kosovu

Kosovo je bilo srpsko demokratsko pitanje do 99,od tada je to demokratsko pitanje naroda na Kosovu

Да би се баратало неким појмовима, потребно је знати њихово прецизно значење.

Народ - у смислу носиоца државности, у републици Србији - је српски народ, остали који живе у Србији, а имају своје матичне државе су - НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ.

Да закључим - Србија је држава СРПСКОГ НАРОДА, те једино српски народ може да доноси одлуке везане за своју државу, а поготову оне одлуке које се тичу ТЕРИТОРИЈАЛНОГ ИНТЕГРИТЕТА.

Norma Kampl:
Ја смем да тврдим како он - УОПШТЕ није био шовиниста.

(Мислим, био је много тога, изузетно лошег. Злог. Али шовиниста није).
Daleko od toga. Pa smesno je uopste reci da je Milosevic bio sovinista. Maltene isto kao reci da je Mira vernik (sem mozda, ako ne prihvatimo da je komunizam nekakva religija :roll: )

Strela:
Да би се баратало неким појмовима, потребно је знати њихово прецизно значење.

Народ - у смислу носиоца државности, у републици Србији - је српски народ, остали који живе у Србији, а имају своје матичне државе су - НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ.

Да закључим - Србија је држава СРПСКОГ НАРОДА, те једино српски народ може да доноси одлуке везане за своју државу, а поготову оне одлуке које се тичу ТЕРИТОРИЈАЛНОГ ИНТЕГРИТЕТА.

Netacno... Odluke za drzavu Srbiju mogu da donose svi oni koji imaju pasivno biracko pravo,tj. pravo glasa kao uzi pojam... Ali to ti vec mogu objasniti strucnjaci za Ustavno pravo...

Back