ČEDOMIR JOVANOVIĆ:TREBALO BI UHAPSITI KOŠTUNICU

Izmisljajder ne gledam..ko normalan gleda i veruje u jednostranu pricu?
Naravno da su to 90% shuplje price, za zabavu dokonog naroda.
Da li je Izmisljajder naveo i to da se i dan danas na isti nacin zakljucuju ugovori?I da DSS-ovac nije licno zakljucivao ugovore?
Ti si LDP:lol:
Sad su stvari jasnije:)
Cekaj, znaci ako neko iz LDP ili neke druge tebi nesimpaticne stranke kaze za nekog da je lopov ti ovog po defaultu amnestiras zato sto ti se onaj koji optuzuje ne svidja?

Da li Tadic treba da podnese ostavku zato sto su neki njihovi istaknuti clanovi pravili velike prevare?
Ili treba da odgovara onaj ko je prevaru (kradju) pocinio?
Ne mozete bre Kostunici da natovarite na ledja tudje grehe ili celom DSS-u.

Naravno da treba da odgovara glavom i bradom onaj ko je to napravio. Ja ne favorizujem ni jednu stranku, sve su one korumpirane, samo je pitanje ko se koliko drznuo da ukrade od naroda. To sto se pominju stranke kojima pripadaju ove lopurde meni ne znaci nista, DS, DSS, SNS, SRS, LDP .... meni su svi oni isti, svi grabe. Pojedinci treba da odgovaraju.

Чеду треба ухапсити због поседовања веће количине наркотика и богаћења које је произашло из трговине наркотика.
A jesi li ti video da on to negde ima ili je to negde registrovano? Ovo sto on kaze za Kolubaru stoji i zna se da je bilo mucka, a prica o njegovoj navodnoj povezanosti s drogom nije potkrepljena nicim. :bye:

Back