ČEDOMIR JOVANOVIĆ:TREBALO BI UHAPSITI KOŠTUNICU

ДаклеМ, ти си такав ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ И ЛОПОВ(додуше по сопственој изјави ситни лопов) као и Чеда-прашак - па оставио сам ти ископиран оригинални текст од среде 10.фебруара 2010.године... невероватно...:rtfm::rtfm::rtfm:

mita.png

:lol:

ДСС је био МАЊИНА У ВЛАДИ - а Коштуница мањински председник И СТОГА НИКАДА НИШТА НИЈЕ РАДИО НИТИ УРАДИО УКОЛИКО НИЈЕ ПОСТОЈАО КОНСЕНЗУС СВИХ... па није он диктатор-Кен па да само окрене телефон...

Aham...dakle svi su se lepo usaglasili u vladi, da glume lažne patriote i pljačkaju
građane?:think::think::think:

Ova zarazna bolest bolidizma poprimila pandemicne razmere:sad2::sad2::sad2:

а ја атаман помислио да си почео да усвајаш цивилизацијеске вредности када село ( ментално стање а не географска одредница) поново проговори из тебе...

Дижем руке од тебе, ментално село у теби је ипак прејако.

а ја атаман помислио да си почео да усвајаш цивилизацијеске вредности када село ( ментално стање а не географска одредница) поново проговори из тебе...

Дижем руке од тебе, ментално село у теби је ипак прејако.

Dobro:sad2::sad2::sad2:

сви ви простации примитивци сметате, није битно што сметате мени, ја сам само појединац, проблем је што ваш простаклук и примитивизам ширите као некакав вирус, што због таквих као ти децу кљукају разним фармама, дворовима, карлеушама, екремима....што због таквих као ти имамо опет најезду брзих патика, СПС-а, турбо фолка и силикоских груди, што ја главна тема какво неко има тело и са ким би се "креснуо" а праву књигу више нико не покушава да прочита...уместо Карамазових чита се свет и скандал.

ДНО.

Licimer na kvadrat.

Licimer² :mrgreen:

:super:Izmisljajder (zvani Insajder) je sam po sebi prevara veka:super:

Licno znam neke ljude iz poslednje price o kolubari, i sve je istina. Nama bi trebalo jos takvih emisija, t.j. istrazivackih novinara, kada vec policija i sudstvo ne rade svoj posao kako treba. Muka mi je od ljudi koji napadaju novinara koji se "drznuo" da provali prljave rabote nekih ljudi. Insajder je potkacio ljude iz svih politickih opcija, pogledajte emisije, pa tek onda pricajte. Polovina ovih ljudi koji su na tapetu u Kolubari imaju svoje privatne firme i ne prijavljuju radnike, to znam iz blizeg okruzenja. Ovamo pricaju o postenju i o pravima radnika, fuj cinici. Treba ih zatvoriti sve. Drzite se sablona bez opcija da razmislite malo o celoj situaciji. Kao ovce. Lopurde u zatvor.
Jos insajdera, i bagra politicarska u zatvor, opustosili su zemlju i srozali narod!

Licno znam neke ljude iz poslednje price o kolubari, i sve je istina. Nama bi trebalo jos takvih emisija, t.j. istrazivackih novinara, kada vec policija i sudstvo ne rade svoj posao kako treba. Muka mi je od ljudi koji napadaju novinara koji se "drznuo" da provali prljave rabote nekih ljudi. Insajder je potkacio ljude iz svih politickih opcija, pogledajte emisije, pa tek onda pricajte. Polovina ovih ljudi koji su na tapetu u Kolubari imaju svoje privatne firme i ne prijavljuju radnike, to znam iz blizeg okruzenja. Ovamo pricaju o postenju i o pravima radnika, fuj cinici. Treba ih zatvoriti sve. Drzite se sablona bez opcija da razmislite malo o celoj situaciji. Kao ovce. Lopurde u zatvor.
Jos insajdera, i bagra politicarska u zatvor, opustosili su zemlju i srozali narod!

I ja podržavam Insajder i Brankicu koja je zaista hrabra, jer se obrčunava se velikom mafijom iza koje stoje političari. I ima tu i te kakve istine, jer ne bi se to smelo tek tako iznositi u javnost da nije istina. Ja sam gledala oba Insajdera o Kolubari i iskreno smešni su mi oni direktori Tomic, Savatijević i ovaj poslednji zaboravih kako se zove. A tek kako zamuckuju kad ne znaju šta da izmisle i kako da se izvuku. Tačno znaš kad lažu. A kako su to sve lepo smislili i zatvorili krug da niko ne može do njih znači svaka im čast!

Back