ČEDOMIR JOVANOVIĆ:TREBALO BI UHAPSITI KOŠTUNICU

ево још једном за дрмр и клемпавог

педери, педофили, комунисти јахачи попова и голооточки чувари који су сами рекли да би убили рођеног брата, усташа бисерко и артуковићев адвокат споповић, зукорлићеви добродошли гости, дилери, шилеровци, подржаваоци тачиа, анархисти који вичу смрт држави, сатанисти који пуштају балоне славећи тако нечију смрт...

стварно, тај коштуница је поштен човек. странка мање - више, ал он је баш баш пар категорија изнад.
кад би морао да бирам страну у некој евентуалној будућој журки - ни случајно не бих био на страни претходно побројаних

Slazem se.

Znaci pre toga ispitati kakve veze imaju Kostunica i njegovi ljudi sa Ducom, sa kim su se sastajali nebrojeno mnogo puta. I zasto nisu pozvani da svedoce na sudu povodom tog pitanja.
Када су се састајали?

Зна се које био редован код Кума и Шиптара у Шилеровој....и у затвору.

Narod zna....

11999_untitled1_origh.jpg

Ахаха.... који си ти лажов А КО ЛАЖЕ ТАЈ И КРАДЕ - ЗНА СЕ... па што ниси навео од када је то "истраживање", а???

http://www.blic.rs/data/images/2010-02-10/

Nema tu mnogo mudosti ceo DSS je banda lazova i lopova ,svako ko je clan te stranke lazov i lopov , svako ko je ikada glasao za njih je isto lazov i lopov , a vrlo verovatno je sklon i polnim odnosima sa zivotinjama,slanju dece kod Pahomija na veronauku i muzeloznistvu .:D
Sto se Cede on je isto bitanga i krimos , mada ga DSS vlast i DSS pravosudje nisu nizasta proceusirali pune 3 godine , sto je jos jedan dokaz onoga iz prve recenice . :D

Nema tu mnogo mudosti ceo DSS je banda lazova i lopova ,svako ko je clan te stranke lazov i lopov , svako ko je ikada glasao za njih je isto lazov i lopov , a vrlo verovatno je sklon i polnim odnosima sa zivotinjama,slanju dece kod Pahomija na veronauku i muzeloznistvu .:D
Sto se Cede on je isto bitanga i krimos , mada ga DSS vlast i DSS pravosudje nisu nizasta proceusirali pune 3 godine , sto je jos jedan dokaz onoga iz prve recenice . :D
Чекај, Дача ваљда не гласао за ДСС?

Poslednja izmena:
:hahaha:

Ja vas zayebem kad hoću...

мита је у праву Дачо...а за крађу, па сам си рекао да си лопов

Drugo, fotoaparat sam uzeo iz neke kuće u Pačetinu, koja uopšte nije bila vojna imovina, nego imovina nekog gasterbajtera, koji naravno nije bio zainteresovan da brani svoja vekovna ognjišta, a aparat sam odneo na razvijanje filma, jer je imao film - kasetice, pa smo jedan film već osvetlili, a kasnije nisam bio u mogućnosti da isti vratim, jer smo bili dislocirani.... Elem, aparat je i tada bio takoreći neupotrebljiv...

Ne poznajem coveka , al ne verujem .

Рекох кад већ спомињеш лопове,немој прескакати Дачу.

Drugo, fotoaparat sam uzeo iz neke kuće u Pačetinu, koja uopšte nije bila vojna imovina, nego imovina nekog gasterbajtera, koji naravno nije bio zainteresovan da brani svoja vekovna ognjišta, a aparat sam odneo na razvijanje filma, jer je imao film - kasetice, pa smo jedan film već osvetlili, a kasnije nisam bio u mogućnosti da isti vratim, jer smo bili dislocirani.... Elem, aparat je i tada bio takoreći neupotrebljiv...

:hahaha:... даклеМ ти кад сере* НЕМАШ МЕРЕ -

Делатност Чедомира Јовановића се може окарактерисати као покушај уклањања конкуренције пошто се човек очигледно бори за примат и монопопол у сфери кримогеног деловања.Слажем се да све криминалне радње треба истражити а починиоце казнити најстрожијом казном али се не слажем са тиме да се обрачун са криминалом сведе на дневнополитичка препуцавања лидера политичких странака који се руководе принципима "напад је најбоља одбрана"Иронија је да се човек кога ни један крупнији криминалац није пропустио да спомене на суђењу позива на правду.То наравно не значи да се против актера ове пљачке не треба покренути судски поступак али очигледно је да је покретање поступка политички мотивисано а сам циљ поступка није потреба за задовољењем правде већ дискредитација политичког опонента.Посебно треба узети у обзир чињеницу да су скоро сви лидери политички партија нарочито ове која позива на истрагу у случају Колубара огрезли у криминал.У таквим околностима пад једног актера повлачи за собом лавину догађаја.Управо из тог разлога ова афера ће се окончати тако што ће консеквенце сносити нижи чланови организације док ће они крупнији и даље остати на претходним позицијама.

Види, овај и даље лупета....па човече, кликни на слику тог истраживања(па на Image Info и добићеш ово: http://www.blic.rs/data/images/2010-02-10/11999_untitled1_origh.jpg?ver=1265834763.jpg) И ВИДЕЋЕШ ОД КОГ ЈЕ ДАТУМА.
А то што је Блиц ОБЈАВИО БАЈАТО ИСТРАЖИВАЊЕ - САМО НЕШТО ГОВОРИ О ТОМ ИСТОМ БЛИЦУ...

Back