Čedomir Jovanović ljetuje na Hvaru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro došao čedo, budući predsjedniče

Vi hrvati bas volite da imate cigane za predsednike, valjda to ide sa vasom ciganskom nacijom

stjepan-mesic-1.jpg

Cedomir-Jovanovich65.jpg

Očajni? A zašto? Dosadašnja statistika pokazuje da ce ovogodišnja turistička sezona ipak biti uspješna.

Džaba vam kada je sve ostalo puklo.Turizam donosi pare 3 meseca u Hrvatsku i posle toga se sve to razvlači narednih 12.Takodje je smejurija da vaša nacionalna avio kompanija (dakle avio kompanija turističke zemlje) ima skoro duplo manje putnika od (sad već nekadašnjeg) JAT-a.

nemam ništa protiv. bar ne izgleda ka da je upravo izgasija vatru na kotlu za rakiju
jok, izgleda kao da je posmrkao pola kolumbije :hahaha:
orknxh.jpg

ja ne provociram a ako oćeš da me banuju, uradiću ti i tu uslugu, drag si
ne moras....kakva korist od bana kada uskocis u klon nalog i opet seres po forumu?Fazon je sto mislis da mi ne kontamo :roll:

Zašto bi to bila provokacija? Srbi sami biraju gdje ce na ljetovanje. Ako žele na Jadran, dobrodošli su. U Splitu trenutno ima veći broj srpskih turista, ne samo iz Srbije, već i onih iz Zapadne Europe, SAD-a i Kanade.

Zato sto ste kompleksasi najgori.... cela tema je otvorena sa ciljem da isprovocira :hahaha:
Al mu ne ide nikako .... A i vi ostali se svojski trudite :hahaha:
Idite se malo okupajte, ceo dan ste na forumu ...

Ima puno automobila iz SRBIJE u hrvatskoj ove godine. Nitko ih ne dira, ni njih ni njihove automobile.

od 1 do 5 pretpostavljam :lol:

niko ih ne dira jer možda nose besplatan grah :lol:

- - - - - - - - - -

Na Hrvatsku u ljetovanje osim popularnih sportaša i političara, dolaze i popularne pjevačke zvijezde. Lepa Brena ovo ljeto provodi na Cresu.

thumbnail.php

http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih/32485-lepa-brena-leti-leti-stefan.html

Izgleda da su i mnogi Srbi prepoznali ljepotu hrvatske obale i razne mogućnosti za zabavu koje se tamo pružaju.

sve sam go hoštapler i kriminalac :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back