Atomiswave
Veoma poznat
- Poruka
- 12.629
Ceda prasak!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma hrvati postali ocajni pa se vataju na slamke spasa....
dobro došao čedo, budući predsjedniče
PreŠJednik buduće 'rvacke ciganske kolonije?dobro došao čedo, budući predsjedniče
Ima ove godine na Hrvatskom Jadranu dosta automobila sa srpskim registracijama. Nitko ih ne dira , ni njih, ni njihove aute.
Očajni? A zašto? Dosadašnja statistika pokazuje da ce ovogodišnja turistička sezona ipak biti uspješna.
jok, izgleda kao da je posmrkao pola kolumbijenemam ništa protiv. bar ne izgleda ka da je upravo izgasija vatru na kotlu za rakiju
ne moras....kakva korist od bana kada uskocis u klon nalog i opet seres po forumu?Fazon je sto mislis da mi ne kontamoja ne provociram a ako oćeš da me banuju, uradiću ti i tu uslugu, drag si
PreŠJednik buduće 'rvacke ciganske kolonije?![]()
nemam ništa protiv. bar ne izgleda ka da je upravo izgasija vatru na kotlu za rakiju
ja ne provociram a ako oćeš da me banuju, uradiću ti i tu uslugu, drag si
ne ide ti ovo provociranje nikako![]()
jok, izgleda kao da je posmrkao pola kolumbije
![]()
ne moras....kakva korist od bana kada uskocis u klon nalog i opet seres po forumu?Fazon je sto mislis da mi ne kontamo![]()
jok, izgleda kao da je posmrkao pola kolumbije
![]()
ne moras....kakva korist od bana kada uskocis u klon nalog i opet seres po forumu?Fazon je sto mislis da mi ne kontamo![]()
Zašto bi to bila provokacija? Srbi sami biraju gdje ce na ljetovanje. Ako žele na Jadran, dobrodošli su. U Splitu trenutno ima veći broj srpskih turista, ne samo iz Srbije, već i onih iz Zapadne Europe, SAD-a i Kanade.
Statistika - naša dika....!Očajni? A zašto? Dosadašnja statistika pokazuje da ce ovogodišnja turistička sezona ipak biti uspješna.
Ima nas ovde , ali smo retki, koji se nikada ne kloniramo jer bi nam to ipak bilo ispod casti.
To prepustamo deci, fudbaskim navijacima i ljubiteljima barjaka.
meni je to puno, ja sam pošten iskren i radišan hrvatMa ajde bre, pa banuju te jedom mesecno, kao i mene![]()
Bas ce se fino uklopiti medju dalmatinske cigane
Mogu da razmenjuju iskustva o kartonima, djubretu i slicno
meni je to puno, ja sam pošten iskren i radišan hrvat![]()
Znači, sada se makarsko turističko gospodarstvo oporavlja na prodaji krmetine?Makarska je nakon završetka Ramazana puna. Ovo je slika od prije mjesec i pol.
Pa dobro, preteralla sam , banuju i tebe i mene jednom godisnje, ali ni po babu ni po stricevima, nego za zasluge
Nego, jel dolazi kod Josipovica na Brione brat Baraka Obame?
Ima puno automobila iz SRBIJE u hrvatskoj ove godine. Nitko ih ne dira, ni njih ni njihove automobile.
Na Hrvatsku u ljetovanje osim popularnih sportaša i političara, dolaze i popularne pjevačke zvijezde. Lepa Brena ovo ljeto provodi na Cresu.
![]()
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih/32485-lepa-brena-leti-leti-stefan.html
Izgleda da su i mnogi Srbi prepoznali ljepotu hrvatske obale i razne mogućnosti za zabavu koje se tamo pružaju.