Adalv
Aktivan član
- Poruka
- 1.366
Кад буде видела питона, усраће се.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
commodore:истина је да је Чеда телетабис, а изазов је како да их по што мањој цени, уз оптималан број аутобуса, депортујемо до најближе границе.
serb_pagan:komodore,ja sam mislio da si ti za parlamentarnu demokratiju...kakve su sad ovo price,deportacija politickih neistomisljenika...jel to ideal DSS-ovaca,progon i deportacija???
commodore:Malik, malik na gowno si nalik...
legenda:
hayek = malik...
commodore:`нова брате... ш`а ти је?
...
опусти се... добар је мод, бре... ниси одавно ту... неће ти ништа брисати... само без тешких речи...
кажи ти мени... `оћеш да ти урадим једно аватарче, дрвено, онако ко наше?
...и шта би хтео да стоји на плочици...
...
поз...
billy_THE_kid:ZA komodora....picko, jebacu ti sve zivo i mrtvo......nacicu te
Bili legenda si.Ti si najsmesniji lik ovde na forumu.Da nam nije tebe sta bi ,sa kim bi se zayebavali.billy_THE_kid:vuce.....zaobidji me....bolje
ne glumi mangupa, kad te niko nista ne pita
miskov:Bili legenda si.Ti si najsmesniji lik ovde na forumu.Da nam nije tebe sta bi ,sa kim bi se zayebavali.
Laki je malo nervozan.Doci cu za sat vremena da te malo zayebavam hrabri momce.billy_THE_kid:Evo, i tebi kazem....ne seri, bre , pedercino vise......
ne diram te, ne cackaj me........interesuje me samo ona pichka, komodor....
A ti si se mnogo uziveo u ulogu ...stavio si smrada na sliku, pa si se osilio....nemoj da i tebe hebe djavo....jasno????