Cedomir Jovanovic, ISTINA-IZAZOV

commodore:
истина је да је Чеда телетабис, а изазов је како да их по што мањој цени, уз оптималан број аутобуса, депортујемо до најближе границе.

komodore,ja sam mislio da si ti za parlamentarnu demokratiju...kakve su sad ovo price,deportacija politickih neistomisljenika...jel to ideal DSS-ovaca,progon i deportacija???

serb_pagan:
komodore,ja sam mislio da si ti za parlamentarnu demokratiju...kakve su sad ovo price,deportacija politickih neistomisljenika...jel to ideal DSS-ovaca,progon i deportacija???

Сад ће Комодор да ти прикаже како се демократска Америка односи према неистомишљеницима.
Хинт: Абу Гаиб, Гвантанамо...

commodore:
Malik, malik na gowno si nalik...

legenda:
hayek = malik...

Добар, добар...

abuse5.jpg
AbuGhraibAbuse02.jpg
torture10-may04.jpg
Abu%20Ghraib%20Torture-715244.jpg

п.с.
јел то демократија?

п.п.с.
није. ово је "посебан третман" :wink:

koliko znam,ti vojnici koji su radili ovakve gadosti su procesuirani i nalaze se u vojnim zatvorima...a zaboravio si da navedes da ovi snimci takodje poticu od vojnika (americkih) koji sve ovo nisu mogli da gledaju...i da su ti ljudi na gomili okoreli teroristi (sto,opet ne znaci da je postupak ovih manijaka opravdan)
bez ljutnje,posto sam sa tobom i pored mnostva neslaganja uvek imao korektne odnose,brate nisi mi jasan...ono vece likujes sto su izginuli ljudi u crnoj gori a danas nesto tugujes nad islamskim teroristima...

commodore:
`нова брате... ш`а ти је?
...
опусти се... добар је мод, бре... ниси одавно ту... неће ти ништа брисати... само без тешких речи...
кажи ти мени... `оћеш да ти урадим једно аватарче, дрвено, онако ко наше?
...и шта би хтео да стоји на плочици...
...
поз...

Ma ja ne znam da li je ovaj alergican na mene, cim me vidi on brise sve redom. Ispadam neki kreten i umno poremecen kada pisem sve pametno a ovaj se nadje jos pametniji. 'De li ga nadjose, nije mi jasno?!

'Ajd' da vidimo to sto kazes (da je dobar).

jEBACU VAM SVE ZIVO I MRTVO, PEDRECINE HAKERSKE

TO STE SE DOGOVARALI, VI ****** SA DASKAMA ???

MOJE IME NA ONAKAV POST DA STAVITE???????????????????

E, POSTO JA NISAM JAJE SA KOMPJUTEROM, SAVETUJEM VAM DA DOOOOOBRO PAZITE KAD I GDE IZLAZITE.....

DOCI CU DO SVAKOG KO JE OVO SMISLIO......IMA NACINA...UVEK IMA NACINA

A TO, STO JE KOMODOR NAJGLUPLJI, PA BAS ON STAVIO TO SRANJE NA TEMU.....NJEGA CE DA KOSTA MNOGOOOOOOOOOO

PA JA SAM M BRE, NEKO KOGA NE ZELITE DA SRETNETE KAO NEPRIJATELJA NI U SNU, BRE
****** JEDNE

Ma sisaj karu svom drugaru slepche..

Moderatoru, sklanjaj kretena. Forum ne sluzi za ovakvo divljanje neandertalaca.
Upropastice sve teme. Kada dodje druga strana videcesh shta ce ostati od postova..

A ti 'hrabri' i 'zestoki' momce (od koga drhti vascijela vaseljena u samrtnom strahu) resavaj stvari na temama predvidjenim za to, a imash i pp. Svi znamo kako si opsan i strashan, poshtedi nas toga.
I marsh sada u tri lepe sa normalnih tema.

miskov:
Bili legenda si.Ti si najsmesniji lik ovde na forumu.Da nam nije tebe sta bi ,sa kim bi se zayebavali.

Evo, i tebi kazem....ne seri, bre , pedercino vise......

ne diram te, ne cackaj me........interesuje me samo ona pichka, komodor....

A ti si se mnogo uziveo u ulogu ...stavio si smrada na sliku, pa si se osilio....nemoj da i tebe hebe djavo....jasno????

Izgovarao sam mu neke mantre sada je Vrac Uruhuru.

Nego, sada ima neki nepredvidjeni problem, Splacina je poceo da se klonira, ne znas u kom i kakvom obliku ce se pojaviti, sto je veoma opasno za kulturan svet. Ne znam kakav je sad virus postao i koliko opasan po okolinu, ali mislim da ni najvece zdravstvene utanove nece ni za par vekova a kamoli decenija pronaci protiv serum.

P.S.

Nema bre ni tebe Vuce, rekoh 'de si bi ovoliko vremena, nema ni Alekse... uplasih se da vas nije Splacina smrtno zarazio, pa se zabrinuh i za svoje zdravlje, ruku na srce.

Back