Čedomir Jovanović i LDP podržali vladu SPS-DS!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde 1 temu pls!
lol.gif

Нокриииииииии, па где си да нам коментаришеш

Nesto te obradovala ova tema? Vec sam objasnio juce zasto LDP to radi. Tj, izneo sam svoje misljenje. Ono kada smo se master_of_errors i ja raspravljali. LDP to radi zato sto je BoTa sujetan, plitkoumni maneken.
Btw, znalo se jos od zavrsetka izbora da ce LDP samo podrzati vladu DS-a i SPS-a. A sada kao da ste otkrili struju :idea:

А шта ће бити са Миром и Марком? Мислим, први услов за коалицију су већ испунили, а то је било отоич када ослободише Марка оптужби. Отпор у ствари није ни постојао, него то неки момци тукли Марка, па ...

А шта ће бити са Миром и Марком? Мислим, први услов за коалицију су већ испунили, а то је било отоич када ослободише Марка оптужби. Отпор у ствари није ни постојао, него то неки момци тукли Марка, па ...

dell boy 011 ce miru i marka svecano docekati ispred skupstine srbije :mrgreen:

Ма и Чедица ће. Полако само. Пази вест.

29. новембар 2008. Београд

Председник Србије Борис Тадић и Ивица Дачић су са осталима посетили гроб Слободана Милошевића. На Тадићевом лицу, видно потрешеном, појављивале су се сузе. Том скупу је присуствовао и лидер ЛДП Чедомир Јовановић. Видно потрешен, Чедомир Јовановић је изјавио "Никада те нећемо заборавити"

Хехехеех лицемери

Ма и Чедица ће. Полако само. Пази вест.

29. новембар 2008. Београд

Председник Србије Борис Тадић и Ивица Дачић су са осталима посетили гроб Слободана Милошевића. На Тадићевом лицу, видно потрешеном, појављивале су се сузе. Том скупу је присуствовао и лидер ЛДП Чедомир Јовановић. Видно потрешен, Чедомир Јовановић је изјавио "Никада те нећемо заборавити"

Хехехеех лицемери

:hahaha:

Back