ЧЕДОМИР "ФИДЕЛИНКА" ЈОВАНОВИЋ

??? :dash::dash::dash:

Koji Imbe..... !!!!!
TI ces meni (nama) iz sirotinjskog Kvinsa-Nju Jarak da govoris sta je istina u MOM gradu i DRzavi !!????:rotf::rotf::rotf:

Mnogo bre gledas CNN i onog camu..... Baraku , a vidim i B52 ....:rotf::rotf::rotf::rotf:

Samo tako nastavi pa ces daleko dogurati .....:klap::klap::klap:
Kad si vec tamo daleko pametnije bi ti bilo da gledas i slusas malo GDE TI ZIVIS :
"Fall of the Republic" itd.....
Alexa Jonesa i druge pametne ljude !!! ,a desavanja u Srbiji prepusti NAMA koji tu zivimo i mucimo se zbog takvih kao sto je i Ceda !!!
B92 je najbolja srpska tv,a sta se desava u Srbiji naravno da me interesuje i interesovace me jer mi je 98%porodice jos u njoj,a to sto se mucite nije vam kriv Ceda:roll:...nego ko je na vlasti..razmisli

??? :dash::dash::dash:

Koji Imbe..... !!!!!
TI ces meni (nama) iz sirotinjskog Kvinsa-Nju Jarak da govoris sta je istina u MOM gradu i DRzavi !!????:rotf::rotf::rotf:

Mnogo bre gledas CNN i onog camu..... Baraku , a vidim i B52 ....:rotf::rotf::rotf::rotf:

Samo tako nastavi pa ces daleko dogurati .....:klap::klap::klap:
Kad si vec tamo daleko pametnije bi ti bilo da gledas i slusas malo GDE TI ZIVIS :
"Fall of the Republic" itd.....
Alexa Jonesa i druge pametne ljude !!! ,a desavanja u Srbiji prepusti NAMA koji tu zivimo i mucimo se zbog takvih kao sto je i Ceda !!!
Jao maleni ne znam iz kog si grada..kad bi beograd imao zivotni standard kao Kvins ili 1%Njujorka....ne bi ti ovo pisao

Jao maleni ne znam iz kog si grada..kad bi beograd imao zivotni standard kao Kvins ili 1%Njujorka....ne bi ti ovo pisao
!!!
Jel ti znas sta su procenti !???
Oces da kazes da je u KVINSU 100 puta veci standard nego u CITY ju u Beogradu !!!
Mali mnogo nsedas na FORE i fazone !!! Realan KURS dolara je od 5-10 % sadasnje NADUVANE vrednosti !!!
PRVO POGLEDAJ onaj link sto sam ti poslao pa cemo onda DIVANITI !!!
Sto se tice B52 za tebe je ona najbolja jer NE ZNAS za bolje !!!!-Tvoj PROBLEM !!!!
Pogledaj ostale komentare osim ovog malog naduvanog tinejdzera NATERASI pa ces videti GDE SI !!!! :)

Narod je sam birao vlast pod kojom zivi.Doduse zadnjih godina malo pod pritiskom Vasingtona i cim ovako zivi duzi niz godina znaci da mu odgovara.Ali nemoj ti za to da se brines, ti si se sklonio (ili rodio) u zemlju demokracije i mogucnosti pa kritikuj tamosnje vlasti.Rodbinu posavetuj kako da se domognu obecane zemlje (lutrija i tako to) ako su zainteresovani a nemoj mnogo da branis cedu, to vec radi Amerika preko Kandicke,Pavicevicke i ostalih perjanica srpskoga gradjanskog drustva.

ne kazem da nije istina samo kakve veze ima pik zemun sa fidelnkom?ajde kamion da se uzme ali zemljiste?mlin?

aha,procitao ponovo..550 Ha vlasnistva pik zemun..ok gde je zemljiste ako je po vojvodini,da,ok,to je to-pa gde ona jelena koja izgleda kao trandža zna nesto o poljoprivredi,kakav london,jasno je sve-nije fake nista!

Poslednja izmena:
Narod je sam birao vlast pod kojom zivi.Doduse zadnjih godina malo pod pritiskom Vasingtona i cim ovako zivi duzi niz godina znaci da mu odgovara.Ali nemoj ti za to da se brines, ti si se sklonio (ili rodio) u zemlju demokracije i mogucnosti pa kritikuj tamosnje vlasti.Rodbinu posavetuj kako da se domognu obecane zemlje (lutrija i tako to) ako su zainteresovani a nemoj mnogo da branis cedu, to vec radi Amerika preko Kandicke,Pavicevicke i ostalih perjanica srpskoga gradjanskog drustva.
hvala na savetu;)

Back