CEDA,LDP VS BORIS,DS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fincher:
Arhangele ja nisam LDPovac džaba meni pričaš.
Bio sam isprovociran ovim ko je postavio temu pa sam malo emotivno odreagovao.

Ja sam između DSa i LDPa i još uvek razmišljam kome bih dao glas.

Ipak ono što se dogodilo u Bečeju je simpotomatično. Glasači DBa se plaše radikala i traže novu "branu". U Bečeju je to LDP. LDPovci nisu glupi i znaju na koju kartu da igraju. Oni sau jedina prava opozicija danas i za to će ih deo glasača nagraditi.

To je pozicija koju je DS trebalo da ima.

Meн'с чини да ти више не размишљаш...Ти сад "видиш", мислим оно, јавља ти се...

Па, буди ти опозиција са двадесетак процената, а можеш се огребати за веееелики део колача...Хм. Не верујем да би Чеда пропустио макар да малко умочи...

Mae:
Odoh da se stidim (pokriću se ušima, normalno! :) ).

Krenulo te s Đoletom! ;)

Лепо ја рекох, БигБродерише ме! :wink: Ало, модератори, гледа ми дебелу тибу и свима то јавља, па не мож' то тако! Још зна да сам (зло)упозребљавао Ђолета... Чек' да видим Правилник има ли који параграф за 'ваке случајеве...
book.gif

Е, ал' нам је "тема".... Ово би мој комша ускоро могао и да затараби. Па, и мог'о би.

Нама би ионако било "удобније" на Амбасади (мал' не рекох на задњем седишту мога аута, оо-ооо-оооо-оооо, парам-па-парам-паооо-ооо...уф!). :roll:

Arhangel NS:
Е, ал' нам је "тема".... Ово би мој комша ускоро могао и да затараби. Па, и мог'о би.

Нама би ионако било "удобније" на Амбасади (мал' не рекох на задњем седишту мога аута, оо-ооо-оооо-оооо, парам-па-парам-паооо-ооо...уф!). :roll:

Pa, i mog'o bi!
(A i muziku si promenUo! :) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back