ČEDA JOVANOVIĆ Šreder je rekao Đinđiću: Vi nikada nećete biti deo EU! Granice EU su granice austrougarske monarhije, plus front ka Rusiji

Koliko vidim, ja navijam za suprotno od onoga što Vučić radi u paketu sa EU. To jest, ja sam za apsolutnu slobodu medija, dok EU svojom podrškom Vučiću takođe podržava i ono što on radi sa medijima ovde, naravno da ću biti protiv oba ta zla. Ako neko misli da kojim slučajem EU ne toleriše Vučićevu autokratiju, samo treba uporediti koliko bi skočili za vrat na primer Tadiću, da je on radio isto što i Vučić. Ma upola da je radio kao Vučić, razapeli bi ga i medijski i praktično, mislim na EU. Međutim, za vreme Tadića šiptarski specijalci su dobijali metak u glavu ako kroče na sever Kosmeta, dok sada za vreme Vučića tamo slobodno šetaju, i ne samo to već imaju svu vlast. Znači da Tadić nije bio spreman na ustupke za koje je spreman Vučić, pa tako ni EU nije bila spremna da toleriše Tadiću ono što radi Vučić. Ergo, pitanje ulaska u EU ne zavisi ni od kakvog stanja demokratije i ljudskih prava, već samo i isključivo od odnosa srpskih vlasti prema Kosmetu. Tu sve počinje i sve se završava. A ja zaista ne želim ulazak u tvorevinu koja je spremna zarad golog interesa da toleriše ogoljeno kršenje svih mogućih principa koje ta ista EU propagira. I opet se tu vraćamo na razliku između reči i dela :kafa:
Koja je to ta drzava na koju se ugledas i koja ti je uzor ?
A da postoji naravno, neka monarhija ?
Tip: apsolutna sloboda medija ne postoji , pogotovo je ne moze podrzati neko ko pripada right wing reportoaru :aha2:
Dakle bolje pisi iskreno posto bi na prvi potez pisanja lgbt frupa u medijima isti zabranio ili bi ih proterao iz zemlje optuzio bi ih za komunizam i ko zna sta jos lol

Koja je to ta drzava na koju se ugledas i koja ti je uzor ?
A da postoji naravno, neka monarhija ?
Tip: apsolutna sloboda medija ne postoji , pogotovo je ne moze podrzati neko ko pripada right wing reportoaru :aha2:
Dakle bolje pisi iskreno posto bi na prvi potez pisanja lgbt frupa u medijima isti zabranio ili bi ih proterao iz zemlje optuzio bi ih za komunizam i ko zna sta jos lol

Nema države na koju se ugledam, vodim se samo sopstvenim principima. Pa tako istovremeno mogu da budem za slobodu medija i protiv homoseksualnih brakova. Ali ako treba da biram, onda je VB država na koju se ugledam kako kada je reč o njenom suverenitetu, tako i unutrašnjim slobodama koje tamo vladaju. Što se tiče gejeva i njihovog pisanja u medijima, zabole me baš, jer prvo nisam iskompleksiran kada je reč o njima, a drugo što ako kažem da sam za apsolutnu slobodu medija, onda mislim i na njihovu slobodu.

Nema države na koju se ugledam, vodim se samo sopstvenim principima. Pa tako istovremeno mogu da budem za slobodu medija i protiv homoseksualnih brakova. Ali ako treba da biram, onda je VB država na koju se ugledam kako kada je reč o njenom suverenitetu, tako i unutrašnjim slobodama koje tamo vladaju. Što se tiče gejeva i njihovog pisanja u medijima, zabole me baš, jer prvo nisam iskompleksiran kada je reč o njima, a drugo što ako kažem da sam za apsolutnu slobodu medija, onda mislim i na njihovu slobodu.
Dobro nisu gejevi samo meta ima tu i drugih kako ono ... drugosrbijanci , pa izdajnici pa ... itd
VB ce tek zakukati bez EU , to im nije trebalo ali dobro ima tema o Brexitu i kako im ide super sada.

ČEDA JOVANOVIĆ Šreder je rekao Đinđiću: Vi nikada nećete biti deo EU! Granice EU su granice austrougarske monarhije, plus front ka Rusiji​

Значи и Беј Ха опет као протекторат улази у ЕУ.

Како ће да падне потражња беј ха пасоша и копање по породичним стаблима хехехе

Dobro nisu gejevi samo meta ima tu i drugih kako ono ... drugosrbijanci , pa izdajnici pa ... itd
VB ce tek zakukati bez EU , to im nije trebalo ali dobro ima tema o Brexitu i kako im ide super sada.

Neće VB kukati, ima ogromno tržište Komonvelta na raspolaganju, a ni ekonomska razmena sa EU neće prestati, samo će biti potrebno neko vreme da se to konsoliduje. U svakom slučaju, žrtva u vidu ekonomske štete je vredna dobiti koja podrazumeva odlučivanje o samima sebi, umesto da ta pravila nameće neki birokrata iz Brisela. To je ono što ja cenim kod VB, tradicija parlamentarizma i svetinje izbora i izbornog procesa, to je ono što i oni sami cene, tako da nisu dopustili da o njihovoj sudbini odlučuje neko koga oni nisu birali i o čijim potezima nisu raspravljali. Iz sličnih razloga je i Island izašao iz pregovora sa EU, ljudi zavise od ribolova, a neko iz EU im je uslovio ulazak smanjenjem aktivnosti u Severnom moru. A Island je uspostavio prvi parlament u svetu...

Da , vasi fanovi Hitlera tako misle.
Претпостављам да мислиш да си писмен? Лоше мислиш, иди читај
нешто ако мислиш да у будућности разговараш са одраслим људима.
Ако почнеш одмах можда за коју годину јер толико тога треба прочитати
да би знао да се изразиш.
Дакле, ко цензурише друштвене мреже?
Питаш ли се икада да им више цензура није потребна?
Однеговали су толико глупе генерације којима могу сервирати највећу
очигледну лаж и да им прође. Наш народ препун мудрости има изреку
за сваку ситуацију, па каже: Ко лаже таји и краде, а ко краде хоће и да убије.
Вашим генерацијама не треба слобода медија, требају вам књиге, папирне,
пдф се већ увелико модификују.

Не лажи! Чеда Прашак, упркос свом надимку који су му наденули смрадикали, никада није био наркоман. Јер да је наркоман, он не би могао да се бави екстремним спортовима. То што је као студент деведесетих пушио травуљину и понекад шмркнуо кокаин, не значи да је наркоман.

Pogledajte prilog 895914Pogledajte prilog 895915Pogledajte prilog 895916
Pogledajte prilog 895917
da li možete zamisliti vučića da se bavi dizanjem tegova...planinarenjem...tu je čeda prašak, za njega big bos

Немогуће је водити монетарну и царинску политику која одговара и некоме ко има БДП од 70 000 долара, и ономе ко има 7-8 хиљада.То су превелике разлике за једно тржиште и царинску и монетарну унију.

Monetary Policy In America Is A Mess; Things Are Even Worse In Europe

In reality, though, the long-run inflation threat level is higher in Europe than the US...

kljucna stvar
A look at the ECB balance sheet explains the hypothesized obduracy. By the end of 2021, this is headed to 80 percent of eurozone GDP, versus the Fed’s balance sheet at just under 40 percent. Whereas the Fed’s balance sheet is made up almost entirely of loans to the US government (mainly Treasuries) and government-sponsored mortgage debt, the ECB’s consists largely of junk or borderline junk, including vast holdings of weak sovereign debt (no. 1 Italy). Loans to a virtually bankrupt banking sector amount to a third of total ECB assets. On top of that, the Italian and Spanish central banks have borrowed over €1 trillion of debt within the so-called TARGET2 system with the Bundesbank, the chief creditor on the other side.

Претпостављам да мислиш да си писмен? Лоше мислиш, иди читај
нешто ако мислиш да у будућности разговараш са одраслим људима.
Ако почнеш одмах можда за коју годину јер толико тога треба прочитати
да би знао да се изразиш.
Дакле, ко цензурише друштвене мреже?
Питаш ли се икада да им више цензура није потребна?
Однеговали су толико глупе генерације којима могу сервирати највећу
очигледну лаж и да им прође. Наш народ препун мудрости има изреку
за сваку ситуацију, па каже: Ко лаже таји и краде, а ко краде хоће и да убије.
Вашим генерацијама не треба слобода медија, требају вам књиге, папирне,
пдф се већ увелико модификују.
Nije cenzura ako tvoje right wing ludorije neko obrise.
Duboko frustrirane osobe misle da zaobiđu lečenje pa se istresaju na internetu...posle kukaju o slobodi medija.
O drugim glupostima koje su izneo neću ni da komentarišem 🔨 maniac...lol

Nije cenzura ako tvoje right wing ludorije neko obrise.
Duboko frustrirane osobe misle da zaobiđu lečenje pa se istresaju na internetu...posle kukaju o slobodi medija.
O drugim glupostima koje su izneo neću ni da komentarišem 🔨 maniac...lol
Управо си доказао све што сам написао. Припадаш генерацији којој требају
сличице да би изразила мисао.

1618149021136.png

границе аустроугарске

Back