Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Koja je to ta drzava na koju se ugledas i koja ti je uzor ?Koliko vidim, ja navijam za suprotno od onoga što Vučić radi u paketu sa EU. To jest, ja sam za apsolutnu slobodu medija, dok EU svojom podrškom Vučiću takođe podržava i ono što on radi sa medijima ovde, naravno da ću biti protiv oba ta zla. Ako neko misli da kojim slučajem EU ne toleriše Vučićevu autokratiju, samo treba uporediti koliko bi skočili za vrat na primer Tadiću, da je on radio isto što i Vučić. Ma upola da je radio kao Vučić, razapeli bi ga i medijski i praktično, mislim na EU. Međutim, za vreme Tadića šiptarski specijalci su dobijali metak u glavu ako kroče na sever Kosmeta, dok sada za vreme Vučića tamo slobodno šetaju, i ne samo to već imaju svu vlast. Znači da Tadić nije bio spreman na ustupke za koje je spreman Vučić, pa tako ni EU nije bila spremna da toleriše Tadiću ono što radi Vučić. Ergo, pitanje ulaska u EU ne zavisi ni od kakvog stanja demokratije i ljudskih prava, već samo i isključivo od odnosa srpskih vlasti prema Kosmetu. Tu sve počinje i sve se završava. A ja zaista ne želim ulazak u tvorevinu koja je spremna zarad golog interesa da toleriše ogoljeno kršenje svih mogućih principa koje ta ista EU propagira. I opet se tu vraćamo na razliku između reči i dela![]()
A da postoji naravno, neka monarhija ?
Tip: apsolutna sloboda medija ne postoji , pogotovo je ne moze podrzati neko ko pripada right wing reportoaru

Dakle bolje pisi iskreno posto bi na prvi potez pisanja lgbt frupa u medijima isti zabranio ili bi ih proterao iz zemlje optuzio bi ih za komunizam i ko zna sta jos lol