Čeda Jovanović se potukao sa ženom

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.455

Čeda Jovanović se potukao sa ženom​

POLITIKA Autor:Vojislav Milovančević12. okt 202212:25
1664181642-elections_2016_24042016_012a.jpg
Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages.
Policiji je danas oko 10.30 sati reagovala zbog nasilja u porodici u Novom Beogradu. Kako se navodi, potukli su se predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

„Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim“, rekao je Čedomir Jovanović za Kurir.

Čeda i Jelena imaju četvoro dece koja za vreme incidenta nisu bila u stanu.

https://nova.rs/vesti/politika/ceda-jovanovic-se-potukao-sa-zenom/?ref=push

JA SAM ZA SVE KRIV, PRETUKAO SAM JE, A ONA JE DIVNA" Jovanović za Blic pošto se potukao sa ženom: "Posvađali smo se, nije važno zbog čega​

"Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka...Ja sam za sve kriv", rekao je za Blic lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nakon što je obelodanjeno da se danas na Novom Beogradu potukao sa suprugom Jelenom.

Piše: D. L.
12.10.2022. 12:48
8
Slušaj vesti

0:00/1:49

FOTO: D. MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA
ceda glasanje_240416_foto Dusan Milenkovic 0009
Jovanovića smo u razgovoru "zatekli", kako je sam priznao, na putu prema policiji. Vidno uznemiren, rekao je da ide da se prijavi nadležnim organima i da se neće kriti od njih.

Pročitajte još
ČEDOMIR JOVANOVIĆ SE POTUKAO SA ŽENOM! Političar potvrdio: Istina je, idem da se prijavim policiji!
- Istina je, potukli smo se! Idem sada da se prijavim! Neću da se krijem, ako me je već prijavila idem da se prijavim - rekao je lider LDP-a.
Na pitanje gde se sad nalazi, nije mogao precizno da odgovori.
- Ne znam gde sam! Otišao sam od kuće! Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka...Ja sam za sve kriv...- kazao jeJovanović.
Lider LDP nije želeo da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

- Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem - rekao je Jovanović.

Kako je Blic objavio, policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu. Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

Pre nego što je Jovanović potvrdio navode, kućna pomoćnica porodice negirala je da je bilo bilo kakvog sukoba između njih dvoje. Njih dvoje nisu zatečeni u stanu. Navodi će biti provereni sa svedokom. Čeda i Jelena imaju četvoro dece.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...na-jovanovic-za-blic-posto-se-potukao/5d737sv

Ceda je patio sto ga nema po medijima pa je morao da preduzme nesto.

Kakve neoliberalne "vrednosti"

Sorosevci biju zene :eek:

ČEDA SE POTUKAO SA SUPRUGOM, DRAMA U KUĆI POLITIČARA: Pozvana policija, oglasio se i on: "Istina je!​

Čeda Jovanović potukao se sa suprugom Jelenom sa kojom ima četvoro dece.

Čeda Jovanović se potukao sa suprugom
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović potukao se sa suprugom Jelenom Jovanović, a slučaj je prijavljen policiji danas oko 10.30 sati.

"Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim", rekao je Čeda za Kurir.

c-edomir-jovanovic-stefan-stojanovic-04[1].jpg

Čeda i Jelena imaju četvoro dece koja za vreme incidenta nisu bila u stanu.Link

Lider LDP-a je ovde ipak ispao pošten. Odmah je priznao da je počinio nasilje u porodici. Nije kao Dragan Đilas koji je znao suprugu i tasta istući pred detetom a zatim poricati.

ČEDA SE POTUKAO SA SUPRUGOM, DRAMA U KUĆI POLITIČARA: Pozvana policija, oglasio se i on: "Istina je!​

Čeda Jovanović potukao se sa suprugom Jelenom sa kojom ima četvoro dece.

Čeda Jovanović se potukao sa suprugom
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović potukao se sa suprugom Jelenom Jovanović, a slučaj je prijavljen policiji danas oko 10.30 sati.

"Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim", rekao je Čeda za Kurir.

Pogledajte prilog 1237201

Čeda i Jelena imaju četvoro dece koja za vreme incidenta nisu bila u stanu.Link

Lider LDP-a je ovde ipak ispao pošten. Odmah je priznao da je počinio nasilje u porodici. Nije kao Dragan Đilas koji je znao suprugu i tasta istući pred detetom a zatim poricati.
Naravno da je priznao, kad je žrtva. Prebila ga kao mačku.

Hercegovka, crni pojas, treći dan. Desnom rukom oslobađa od vojske, leve se i sama boji.

Čedina supruga negira tuču: Pravim grašak, to ne radi prebijena žena, povraća mi se od Srbije​

Nakon što se u nekoliko medija pojavila informacija da se Čedomir Jovanović, lider LDP, potukao sa svojom suprugom Jelenom, Nova.rs stupila je u kontakt sa Jelenom Jovanović koja u izjavi za naš portal kaže da su u pitanju laži i za sve optužuje urednika i vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića.

Back