Ceda je Batic

Torrente-BG:
Nije mislila da je Jovanovic Batic vec je Ceda neprozvan krenuo ka govornici a ona ga je upozorila da je Batic na redu na sta je ovaj mamlaz rekao ja sam Batic.
Џаба објашњаваш, није лако разумети зависника кад се надува, мислим, Чеда. :wink:
Кад је решио да "пева" за говорницом, пристао би да се зове и Тома Николћ . :lol:

apolid:
A cekaj, ti si za DSS? Pa sta je problem sto govori Aleksandar Vucic. Pa vi cete sada da glasate za predsednika narodne skupstine koji se nalazi u stranci kojoj pripada taj covek.

Tebi sam vec rekao da imas krizu identiteta, jos jedan od znakova te krize je i to sto si za DSS a mrzis SRS, jer DSS i SRS su partije koje se samo u imenu razlikuju.
Ja sam za DS

Ne, covece. Ne mozes ti da govoris o nekakvom zdravom razumu, kada tvrdis da si za DS a nastupas kao radikal.

Ja sam covek koji ima makar toliko sposobnosti da odmah prepozna DS-ovca ili LDP-ovca. Makar iskrene ljude ispred tih stranaka. Ti si prvi za kojeg sam pomislio da je radikal, a da je zapravo za DS.

Izvini, molim te, po toj logici, mogu samo da zakljucim da si ti taj koji se oprostio sa zdravim razumom.

BG5:
A kako ja to nastupam kao radikal?

Citaj bre malo sebe. Nemoj mene da pitas kako nastupas kao radikal.

Sve tvoje postove koje sam zapazio su bili postovi coveka koji razmislja poput radikala. Ja te postove nisam zapamtio, jer ja to i ne pamtim, ja samo odredjujem nickove po tome da li normalno razmisljaju, tj. da li su za DS ili LDP, ili su nazadni fasisti u liku i delu srpske radikalne stranke.

Ruku na srce, za tebe nisam mogao da primetim da si nazadni fasista, jer nisam procitao dovoljan broj tvojih postova, ali koliko sam procitao mogao sam da vidim kako uzasno naginjes i DSS-u i srpskoj radikalnoj stranci u onim njihovim forama za zamajavanje vecine gde se ne predstavljaju kroz ruho fasista, iako su fasisti u samoj svojoj srzi.

Znači, nebesko-seljačka koalicija, pa to se čekalo i tražilo!!
Ajmo da sad vidimo junake i patriote kako će da reše probleme koje su ostavili sami sebi pre 7-8 godina. :grin: :grin:
Mislio sam da će Tadić da popusti Tunjavom, ali nije i svaka mu čast.

apolid:
Citaj bre malo sebe. Nemoj mene da pitas kako nastupas kao radikal.

Sve tvoje postove koje sam zapazio su bili postovi coveka koji razmislja poput radikala. Ja te postove nisam zapamtio, jer ja to i ne pamtim, ja samo odredjujem nickove po tome da li normalno razmisljaju, tj. da li su za DS ili LDP, ili su nazadni fasisti u liku i delu srpske radikalne stranke.

Ruku na srce, za tebe nisam mogao da primetim da si nazadni fasista, jer nisam procitao dovoljan broj tvojih postova, ali koliko sam procitao mogao sam da vidim kako uzasno naginjes i DSS-u i srpskoj radikalnoj stranci u onim njihovim forama za zamajavanje vecine gde se ne predstavljaju kroz ruho fasista, iako su fasisti u samoj svojoj srzi.
Mozes u mojoj arhivi da nadjes moje postove.Ako hoces ozbiljnu diskusiju onda moras da citiras neki moj post i argumentovano obrazlozis zasto ja nastupam kao radikal

E vala stvarno, kada moze onaj Vucic da prica o nekakvom fizickom izgledu, a sam je ruzan za medalju.

Jednom mu je onaj lik, koji se sada zaklinje u SRS, Sinisa Vucinic, rekao da je ljubio pegle kad je bio mali. Secam se da maleni Vucic tada samo sto nije zaplakao.

Meni je samo cudno sto se taj covek dozivljava kao neko inteligentan, kada je taj isti Vucic jako skromnih intelektualnih mogucnosti. Mislim, meni nema razlike izmedju njega i bilo kog radikala. Sve su to ljudi koji znaju samo da se deru i da vredjaju, a pritom da nista ne kazu normalno u svojim nastupima. Aleksandar Vucic, Tomislav Nikolic... to su sve gnjide od ljudi i zaista ne mogu da shvatim da neko moze da podrzave takve skotove.

Jedino ko je od njih odskakao je Seselj, koji svakako moze da se nazove jako inteligentnim covekom, ali koji je mnogo vise nezreo i mnogo vise napacen nego sto je inteligentan.

Kako je ovo dobro, sad će radikali da uljude Narodnu Skupštinu...
pa jedino još nisu kao Hruščov lupali cipelom o govornicu, sve ostalo je viđeno.
Ja se ljudi ovome iskreno radujem, opet smo u sedlu!
I isti će mu biti i Aligrudić i Čeda Jovanović :-D :-D :-D

Torrente-BG:
Upravo gledajuci prenos skupstine Srbije saznao sam da je Ceda Batic.
Posto je Batic imao rec tj bio na redu da govori a Cedomorac izasao za govornicu na upozorenju babetine Borke da je Batic na redu Cedomorac odgovara:"Ja sam Batic"

Ма сви су они БаДиЂ

vladan-batic4.jpg

ГаД Ђемо виЖе да заврЖимо Де реВорме!? Ја Бредлажем да Зви Гренемо од језиГа јер До је оЗновни део маДриДзе МилоЖевиЂевог режима. ВежбајДе моју Баролу: Зрбији Зе Жури!

eremita:
ДС ДАНАС ПУШИ и то на НАРГИЛЕ......ахахахаааааааа..........Тома Николић ће бити изабран за председника Парламента...........ахахахааааааааааа..............
Aligrudic se isto ovako cerio,ali je imao kiselu facu u momentu kada je Dinkic saopstio da se povlaci iz pregovora o vladi u slucaju da Toma bude izglasan.
Kao sto je Srbija stekla drzavnost(nakon referenduma u CG),tako se i DS spasla bede i koalicije sa DSS-om.Vise srece nego pameti,sto se kaze.

Duh Sekire:
Ма сви су они БаДиЂ

vladan-batic4.jpg

ГаД Ђемо виЖе да заврЖимо Де реВорме!? Ја Бредлажем да Зви Гренемо од језиГа јер До је оЗновни део маДриДзе МилоЖевиЂевог режима. ВежбајДе моју Баролу: Зрбији Зе Жури!

Ахахахаааааааа........како си му скинуо говорну ману.........ахахаха.....као да си логопед.........

Back