Cecin sin priznao da je pretukao mladiće: Gledali su u mom pravcu i smejali se

antitiranin

Aktivan član
Poruka
1.933
Veljko Ražnatović je priznao da se pobio sa mladićima na splavu, dok njegova majka to i dalje negira.

Veljko Ražnatović je u noći između nedelje i ponedeljka oko 2:30 po noći ispred splava „River" pretukao Aleksu P. (18) i maloletnog A.R. (17).

Cecin sin je za „Kurir" potvrdio ovu informaciju:

– Nisam ja kriv što oni imaju neke predrasude o meni, a ne poznaju me. Bio sam sa društvom na splavu „River" a ti momci su celo veče gledali u našem pravcu i smejali nam se. Bilo je očigledno da su pričali o meni, ali nisam čuo šta – rekao je Veljko, dodajući da im je prišao i upitao ih da li imaju nešto da mu kažu:

– Tada su počeli da mi dobacuju 'Ajde, zovi sad obezbeđenje, šta čekaš'. Ja obezbeđenje nemam već četiri godine. Počeli smo da se bijemo, a u tuču su se umešali i moji drugovi, a ne pripadnici obezbeđenja, kako njih dvojica tvrde – rekao je Veljko.

Ceca, sa druge strane, uprkos Veljkovom priznanju, negira incident:

– Moj sin nije učestvovao u tuči. Povezali su ga sa ovim događajem samo zato što je poznat. Problem je napravio mladić D.Č. koji je sedeo u separeu u kojem je bio moj sin, a zatim je opalio šamar jednom njegovom prijatelju. Nakon toga su svi izašli ispred i sačekali policiju da ih legitimiše – tvrdi Ceca.

Podsetimo, ovo nije prvi Veljkov incident - on se nedavno ispred svoje kuće pobio sa jednim maloletnikom i dobio prijavu za nasilničko ponašanje, a takođe su ga napali i navijači Crvene Zvezde.

Tako je to kad odrasta pored majke seoske preofuknjače sa malo mozdga i puno para , umesto da je kao ostala Arkanova deca otišao zauvek da po belom svetu krcka tatine pošteno zaradjene milione i da niko ne zna za njega , mali razmaženi i bahati debilko glumi neko ludilo po Beogradu i pitanje je dana ili meseca kada će ga neki malo veći i zajebaniji dileja ispucati u kolima ili nekom haustoru .

Poslednja izmena:
Tako je to kad odrasta pored majke seoske preofuknjače sa malo mozdga i puno para , umesto da je kao ostala Aranova deca otišao zauvek da po belom svetu krcka tatine pošteno zaradjene milione i da niko ne zna za njega , mali razmaženi i bahati debilko glumi neko ludilo po Beogradu i pitanje je dana ili meseca kada će ga neki malo veći i zajebaniji dileja ispucati u kolima ili nekom haustoru .

bojim se da njemu ne gina neka sacekusa...:sad2:

Veljko Ražnatović je priznao da se pobio sa mladićima na splavu, dok njegova majka to i dalje negira.

Veljko Ražnatović je u noći između nedelje i ponedeljka oko 2:30 po noći ispred splava „River" pretukao Aleksu P. (18) i maloletnog A.R. (17).

– Nisam ja kriv što oni imaju neke predrasude o meni, a ne poznaju me. Bio sam sa društvom na splavu „River" a ti momci su celo veče gledali u našem pravcu i smejali nam se. Bilo je očigledno da su pričali o meni, ali nisam čuo šta – rekao je Veljko, dodajući da im je prišao i upitao ih da li imaju nešto da mu kažu:

– Tada su počeli da mi dobacuju 'Ajde, zovi sad obezbeđenje, šta čekaš'. Ja obezbeđenje nemam već četiri godine. Počeli smo da se bijemo, a u tuču su se umešali i moji drugovi, a ne pripadnici obezbeđenja, kako njih dvojica tvrde – rekao je Veljko.

– Moj sin nije učestvovao u tuči. Povezali su ga sa ovim događajem samo zato što je poznat. Problem je napravio mladić D.Č. koji je sedeo u separeu u kojem je bio moj sin, a zatim je opalio šamar jednom njegovom prijatelju. Nakon toga su svi izašli ispred i sačekali policiju da ih legitimiše – tvrdi Ceca.

Podsetimo, ovo nije prvi Veljkov incident - on se nedavno ispred svoje kuće pobio sa jednim maloletnikom i dobio prijavu za nasilničko ponašanje, a takođe su ga napali i navijači Crvene Zvezde.

Kurir je uvreda za pisanu reč, Ceca mi je podjednako nesimpatičan, ali klinac se potukao, pa šta?
Vi se niste tukli kad ste bili klinci? I sad ko dobije batine, ima pravo da se ljuti. Ali da mali nije dete pozntatih roditelja, niko ne bi ni obratio pažnju na to.
Neverovatno mi je glupo da se ovi koji su dobili po nosu žale novinarima.
I najveća glupost, Ceca o tome kaže... a vaše mame su znale ko se sa kim tukao i zbog čega? Pa, ako se neko vraćao iz grada i roditeljima podnosio detaljni raport jasno je zašto se o ovome piše....

Momak nije birao roditelje, niti kada i gdje ce se roditi, ali je imao hrabrosti izaci "ispod maminih suknjica" i reci : " Da, ja sam se potukao"!
Hoce li to ikada uciniti mamina i tatina maza koja je pregazila autom mladoga Luku Jovanovica?
Rekao bi on to i da nije lično tukao . Treba održati imidž Arkanovog sina . Rekao bih da njegova pomoć nije
bila ni potrebna jer je u tuči učestvovalo i njegovo društvo a za protivnike su imali dvojicu od kojih je jedan
maloljetnik .

Rekao bi on to i da nije lično tukao . Treba održati imidž Arkanovog sina . Rekao bih da njegova pomoć nije
bila ni potrebna jer je u tuči učestvovalo i njegovo društvo a za protivnike su imali dvojicu od kojih je jedan
maloljetnik .

Taj omjer snaga nije fer, ali sam mislila na njegovo priznanje da je ucinio nesto sto se ne pristoji na javnom mjestu i da je, pretpostavljam, spreman snositi posljedice za svoje djelo.
Sto vozac koji je pregazio mladoga Luku, sigurno, nece uciniti!

u ovoj zemlji su svi zavidni i ljubomorni na decu poznatih i bogatih ljudi. ja ne verujem da ih je mali ražnatović nalupao bez veze.

По чему ...ПОЗНАТИХ...и по чему ...БОГАТИХ.

По...ЦЕЦИ...:huh: ( знам је од детета )

Или по ...АРКАНУ...:per:

ГЕНИ...:per:...Урадио је исто што би урадио и ..његов пок. ћале...:think: :aha2:

По чему ...ПОЗНАТИХ...и по чему ...БОГАТИХ.

По...ЦЕЦИ...:huh: ( знам је од детета )

Или по ...АРКАНУ...:per:

ГЕНИ...:per:...Урадио је исто што би урадио и ..његов пок. ћале...:think: :aha2:

zasto geni? arkan ima devetoro dece i svi povuceno i mirno zive, osim ovog malog bahatog...

pa jel sinak sad vido da ipak nisu predrasude da je umislio da je arkan i da niko ne sme da ga gleda

Back