goldfish
Veoma poznat
- Poruka
- 12.991

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
comandos:Evo bebo odma.
Koj je rezultat?zelenooka:Požuri Comandose, da bar ovih pet minuta do kraja odgledam na miru.![]()
jastuk:svidja mi se kako razmishljas ... al nemo mene da dirash - ja sam lezbo iskljlucivi!
Slusam komadante izlozi plan,vreme je da reci pretvorimo u dela.comandos:Ne slusam tu vrstu muzike vise volim da je gledam nego slusam.
Ajmo grupno onako da izvrsimo desant na nju.
al meni je do jaja jer bruka i sramota kolko imam para,To je ona pesma,ma i meni je sranje nemam nista pametnije da radim.nesons:ovo je sra*nje !![]()
Pa to ti je Srbija brale jos pozdravlja Hrvate , Slovence , Balije sramota.Cekam kuma:Ovo treba proucavati.Toliki uticaj na mase, a sve same baljezgarije.
Na vikendu sam da sam na poslu lako bi odradili.Makijavelli:Slusam komadante izlozi plan,vreme je da reci pretvorimo u dela.![]()
Kad zavrsis sa ladjenjem jaja,vojska je spremna samo daj znak i krecemo.comandos:Na vikendu sam da sam na poslu lako bi odradili.
Radimo desant visoko iskakanje nisko otvaranje u okruzenje neprijatelj.Makijavelli:Kad zavrsis sa ladjenjem jaja,vojska je spremna samo daj znak i krecemo.
Za razliku od nas koji po ceo dan jedemo puding pored kompjutera ti bar radis nesto korisno,SVAKA CAST!!!comandos:Radimo desant visoko iskakanje nisko otvaranje u okruzenje neprijatelj.
Pa dobro,ne mora sad bas da bude puding,jedi salatu sa krastavcima i paradajzom,ili kuvana jaja.vanjica87:ja ne volim puding! Ali i nije kao da sam neshto korisna...