Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ste slucajno gledali "Utisak Nedelje" sa Kristinom Kovac i Mikijem Djuricicem iz VB,secate li se sta je Miki rekao za Cecu,ono "Kako ona moze da bude prva dama Srbije,kad je prva dama predsednikova zena"...E-to je bilo kao da meni cita misli s tim sto bi ja svasta rekla....
Mozda je Ceca dobra i pametna osoba privatno,ali ja takav utisak,na osnovu onog sto pokazuje u javnosti,nisam stekla.
Ako ste uopste razumeli...

A ovo za jadne mentalno poremecene ljude koji "slusaju sve"- mozda jednostavno pokusavaju da se uklope u okolinu ili tako nesto...
Fora je u tome sto oni imaju posebnu potrebu da budu prihvaceni.
Boze promenicu ime u "filozof".
U svakom slucaju,ja licno slusam metal muziku i nikad i nisam nista drugo slusala,ali imam gomilu faca u drustvu koji "slusaju sve" a u stvari ne slusaju nista!

Belgrade girl:
A ovo za jadne mentalno poremecene ljude koji "slusaju sve"- mozda jednostavno pokusavaju da se uklope u okolinu ili tako nesto...
Fora je u tome sto oni imaju posebnu potrebu da budu prihvaceni.
Boze promenicu ime u "filozof".
U svakom slucaju,ja licno slusam metal muziku i nikad i nisam nista drugo slusala,ali imam gomilu faca u drustvu koji "slusaju sve" a u stvari ne slusaju nista!
Sta ti to znaci???Kao ja slusam "metal" a svi vi ostali koji slusate narodnu,punk,rock,hip-hop nemate pojma zato sto sam ja najpametnija i zato sto je metal THE BEST!!!!!Juuuupiiiiiiiii :lol: .U mojoj ekipi svi slusamo razlicitu muziku i sasvim nam je OK!Jedan od mojih najboljih ortaka je fenser sto ne znaci da ja sve fensere gotivim cak naprotiv,postoji gomila stvari kojie mi se kod njih ne dopadaju,ali boze moj KO KAZE DA SU SVI FENSERI ISTI?!

:lol: Ma ne mislim na to covece... :roll:
A i ako kazem "u drustvu" to znaci da se druzim s njima!Inace bih rekla "u okolini".
Dalje,rekoh "ja licno" sto znaci da to uopste nije vazno sta ja slusam i da je rec o ljudima koji "slusaju sve"!
A,kao sto rece Tankian,ti koji slusaju sve u stvari nista ne razumeju!
Moja najbolja drugarica slusa Stoju,i ne bunim se,jer ona ne kaze da je cula za 3 Doors Down,ako nije!Eto o tome pricam!
P.S. Ja jesam najpametnija! :lol: :lol: :lol: :lol: :-P 8) :lol: :lol: ;-) :lol: :lol:

B.A.L.:
Sta ti to znaci???Kao ja slusam "metal" a svi vi ostali koji slusate narodnu,punk,rock,hip-hop nemate pojma zato sto sam ja najpametnija i zato sto je metal THE BEST!!!!!Juuuupiiiiiiiii :lol: .U mojoj ekipi svi slusamo razlicitu muziku i sasvim nam je OK!Jedan od mojih najboljih ortaka je fenser sto ne znaci da ja sve fensere gotivim cak naprotiv,postoji gomila stvari kojie mi se kod njih ne dopadaju,ali boze moj KO KAZE DA SU SVI FENSERI ISTI?!
pa dobro druzhe nemoj biti bukvalista.....90%njih jeste.....to jednostavno ide jedno s`drugim....siromashan chovek nosi jeftinu odecu....debeo chovek stalno jede slatkishe....a glup chovek slusha grand show/i slichno.... :-D :-D

@ej belgrade girl pa na onom forumu se niko ne svadja....nije to za mene bre... :lol: :lol: ...nadji mi neku temu gde zagine neki grand selja da ga malo izgazim.... 8-)

ma da....intelekt=0....oni su kao moralno ispravni....nece/neumeju da se svadjaju....ali bash ih neshto nema u poslednje vreme,ja sam njih 3-4 oterao.....moram da hranim svoju pohlepu.... :lol: :lol: .....

Belgrade girl:
:lol: Ma ne mislim na to covece... :roll:
A i ako kazem "u drustvu" to znaci da se druzim s njima!Inace bih rekla "u okolini".
Dalje,rekoh "ja licno" sto znaci da to uopste nije vazno sta ja slusam i da je rec o ljudima koji "slusaju sve"!
A,kao sto rece Tankian,ti koji slusaju sve u stvari nista ne razumeju!
Moja najbolja drugarica slusa Stoju,i ne bunim se,jer ona ne kaze da je cula za 3 Doors Down,ako nije!Eto o tome pricam!
P.S. Ja jesam najpametnija! :lol: :lol: :lol: :lol: :-P 8) :lol: :lol: ;-) :lol: :lol:
Zadovoljan sam tvojim odgovorom hvala... :wink:

Tankian:
pa dobro druzhe nemoj biti bukvalista.....90%njih jeste.....to jednostavno ide jedno s`drugim....siromashan chovek nosi jeftinu odecu....debeo chovek stalno jede slatkishe....a glup chovek slusha grand show/i slichno.... :-D :-D
OK mozda sam ja pogresno shvatio argument se prihvata... :wink:

Tankian:
ej ljudi stvarno......
1.kao prvo muka mi je vishe budala koje 50 centa uporedjuju sa cecom,50 nije najpametniji chovek na svetu da budemo realni,ali po kriterijumima hip hopa on je medju najboljih 50 lirichara na svetu....njegov jedan tekst ne bi mogli da sastave svi sa granda zajedno sa mentolima koji ih slushaju....
2.shto se tiche poredjenja nashe sa recimo u.s.a. komercijalom.....pogledajte npr. bilboard top listu,ok ima tu i komercijale,ali ipak najveci potroshachi su tinejdzeri,a oni slushaju uglavnom stvari koje se pushtaju po klubovima itd.ali njihova deca slushaju i rock,i metal i rnb....dok recimo stariji potroshachi su vec skroz ok...slushaju jazz,bluz,isto rnr itd....a nashi,pa ja vidjam babe i devojke koje slushaju ista govna,male dechake koji u sred bg-a sede sa dedama po kafanama i slushaju neko totalno kretensko sranje od pesme....
3.e ovo je za one....koji obozhavaju da izgovaraju sledecu rechenicu``ma ja slusham sve da mi pustish i rap i narodnjaka ja cu da ga slusham``.......ma dajte molim vas,da ne bih razlagao svoje teorije o vec navedenim bolidima,da se zaustavimo na sledecoj rechenici.....muzika ne treba samo da se slusha,muzika treba da se chuje,oseti....muzika koju slushamo predstavlja deo onoga shto jesmo,deo onoga shto mislimo.....a kakav karakter ima neki mentol koji slusha i hip hop,i narodnjake i jazz i bluz i tehno...a nishta od toga ne razume.....????
Po meni 50 cent ne moze da se poredi sa Cecom jer to su babe i zabe kako god da okrenesh. Pevaju drugaciju vrstu muzike. Po meni je Mtv isto shto i Pink. Ima na Mtv-ju koji dobar bend i imaju neke stvari dobre kao shto su Celebrity death mach i Bives and Butthead i tako to ali oni su tu jer je Mtv najbogatija muzicka televizija i retko ko ima novca da njih napravi i uz ideju nekog pametnog coveka nastane neshto ovako. Muika se moze deliti na razne nacine ali ipak muzika je muzika i ne treba da se deli. Slushash shta slushash i nikada neces slushati samo pank ili samo metal ili samo TF ili samo komercijalu ili samo ovo samo ono. Ne mozhe se muzika deliti na zhanrove. Svako ubaci neshto svoje u to i zato je muzika tako jedinstvena. Uz svaki Tribute bend dolazi neki novi ritam i neki novi nacini izvodjenja. Uz TF razlikujemo dobro od losheg. Da bi znao shta je dobro morash znati i shta je loshe i samim time da nije TF nebi bilo ni dobrog i tako to. Sve se to nadovezuje.

Tankian:
ma da....intelekt=0....oni su kao moralno ispravni....nece/neumeju da se svadjaju....ali bash ih neshto nema u poslednje vreme,ja sam njih 3-4 oterao.....moram da hranim svoju pohlepu.... :lol: :lol: .....

Videla sam da si se svadjao sa nekom "zvezdom granda" :-D :lol:
Ubila sam se od smeha! :lol: :lol:
Svaka ti cast...

Back