Znam da ti ovo nece lako pasti ali ja sam bio sa tvojom mamom,mozda si moj.Polako,nemoj tako.enemy87:Da pricali su mi da si pun para debilu matori. Ponovicu ti: Mogu da te kupim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da ti ovo nece lako pasti ali ja sam bio sa tvojom mamom,mozda si moj.Polako,nemoj tako.enemy87:Da pricali su mi da si pun para debilu matori. Ponovicu ti: Mogu da te kupim.
Sad si me stvarno pojebao ali ne kao tebe prirodaApache11:Znam da ti ovo nece lako pasti ali ja sam bio sa tvojom mamom,mozda si moj.Polako,nemoj tako.
Pa dok joj je muz bio ziv pusila je nesto drugo,kako je ubijen a i trebao je tako da zavrsi i drago mi je zbog tog stvora sto je tako skoncao,steta sto ga neko nije ranije,propusila je cigarete pa upropastila ionako vec nikakav glas.Astrodita:Na koncertu je bilo veselo, Ceca ima svoje verne fanove koji je i dalje obožavaju, ali sam primetila koliko joj je glas hrapav, prozukao, i koliko pesama, iz starog repertoara, nije mogla kvalitetno da otpeva! :sad:
Eh, šta od njenog glasa napravi dugogodišnje pušenje!
I ja ne slušam tu vrstu muzike, ali me njena pesma ''Kukavica'' uvek dotakne i u dušu dirne! 8)
Vreme je da naostrimo nozeve i izaberemo stranegoldfish:bice ovde ciciban vidim ja
Tu si 100% u pravu nikad nije ni znala da peva.Apache11:Pa dok joj je muz bio ziv pusila je nesto drugo,kako je ubijen a i trebao je tako da zavrsi i drago mi je zbog tog stvora sto je tako skoncao,steta sto ga neko nije ranije,propusila je cigarete pa upropastila ionako vec nikakav glas.
Dobro gadjacemo se sa gumenim medamagoldfish:bez nozeva molim
ne volim oruzje![]()
Makijavelli:Vreme je da naostrimo nozeve i izaberemo strane![]()
IT`S GETTIN` HOT IN HERE!!!!
BGD-Platform:Napeto ko na noshi))))
Vazi,nakupi banana pa se najedi,pozdrav tebi iz civilizacije.enemy87:Apache pozdrav iz prirode. Laku noc
Kejt:Koja bese tema?! Strasno! Ali sta ces, kad imas nesanicu moras necim da se zanimas![]()
))Makijavelli:Pa jel znas sta cinjenica je i da se krompir prodaje na pijaci gde ga kupuje najbednija i najglupsa govnarija od ljudi,ceca i njena muzika su takodje samo proizvod a ovo je savrsena zemlja da se on proda.
Jel si sreo mozda nekog druga sa sela,pa ste opicili po jednu rakiju,bili veseli to jedno vece,a sutradan rano ujutru na njivu,ali dok stojis na 40 stepeni,znojav,prljaviji od domace svinje koja se po ceo dan valja u sopstvenim govnima,verovatno na kineskom radjiu koji si platio 150 dinara odvrnes nesto domacinski,u fazonu ``ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine``,u pokusaju da povratis dostojanstvo koje u stvari nikad nisi ni imao.CobRa-SiC-:Ai šta enjatek daje bilo mrtvo na njenom koncertu...
Biosam na njenom koncertu pre godinu i nešto dana... naroda kolko oćeš... i na pedez metara od bine nije bilo šanse dase mrdne...
CECA=CARICA!!!