Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
Upravo si gurnula ruku u vatru,ako nemas zastitne rukavice opeci ces se,a o tupacu ne znas nista zato cuti.Lucky girl:za sve sto je uradio za ovaj svet?????da,da,tako je bio human.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo si gurnula ruku u vatru,ako nemas zastitne rukavice opeci ces se,a o tupacu ne znas nista zato cuti.Lucky girl:za sve sto je uradio za ovaj svet?????da,da,tako je bio human.....
znas kako,coveka izuzetno postujem,zato sto mislim da je jedan od retkih koji je da kazem pravio ok muziku...posle njega je vecina zestoko sr.....a da je kao nesto doprineo svetu,hm,ne basss......zapitaj se zasto je ubijen,nije zato sto je bio fino dete iz komsluka....Makijavelli:Upravo si gurnula ruku u vatru,ako nemas zastitne rukavice opeci ces se,a o tupacu ne znas nista zato cuti.
Vodimo 6:0goldfish:el vodimo ?![]()
Jel vidis moj nadimak makijavelli,tacnije Nikolo Makijavelli on ti je bio jedan od najvecih filozofa svih vremena a ubijen je zbog stvari koje je pricao imao je dosta realisticki pogled na svet,2 paca su isto zvali makijavelli jer je poginuo-ubijen je iz istih razloga,pogledaj film 2 pac ressurrection bice ti sve mnogo jasnije.Lucky girl:znas kako,coveka izuzetno postujem,zato sto mislim da je jedan od retkih koji je da kazem pravio ok muziku...posle njega je vecina zestoko sr.....a da je kao nesto doprineo svetu,hm,ne basss......zapitaj se zasto je ubijen,nije zato sto je bio fino dete iz komsluka....
BGD-Platform:Apache11...
Ovako.
Ne razumem chemu tvoj negativan stav na ovoj temi.
Mislim, koja je tvoja poenta tvoga trenutnog postojanja ?
Jel smatras sebe nekim perfekcionistom ili si obichan dripac koji zeli da rasturi jos jednu temu bzvz a da sam pritom ni ne zna da to trenutno radi ?
Jesi li ti prirodno glup ili ne, kada lepo pise na temi "utisci koncerta".
Ako smatras da ces time dobiti nesto, neces sigurno, to znas i sam. Onda chemu sve ovo kad moze lepo i kulturno. Dakle nepravi nas budalama kad znas da samoga sebe pravis tim stavom.
A za Cecu. Svaka njoj chast, zena ume da napravi pare i da zauzvrat pruzi lepo veche i raspolozenje drugim ljudima. Hvala joj na tome u moje ime, bez obzira sto neslusam tu vrstu muzike, ona zna kako da obavi posao. Svaka chast!!!
Pa pitanje je dal je ubijen zbog svog pogleda na svet?Makijavelli:Jel vidis moj nadimak makijavelli,tacnije Nikolo Makijavelli on ti je bio jedan od najvecih filozofa svih vremena a ubijen je zbog stvari koje je pricao imao je dosta realisticki pogled na svet,2 paca su isto zvali makijavelli jer je poginuo-ubijen je iz istih razloga,pogledaj film 2 pac ressurrection bice ti sve mnogo jasnije.
Jel vidis da si jadan? Covek ti lepo kaze a ti bi odmah da se svadjasApache11:Pazi bolidu,tema je utisci sa koncerta,prenosio se preko Pink-a,ja sam gledao i rekao sta mislim a ti si glup da to sgvatis,tvoj smisao postojanja je da treba da zavrsis na ispiranju u urgentnom.Sta je bilo,napio si se pevao njena njesra od pesama i ti si super?
Sutra kada se mamuran probudis,uzmi i ti da racunas maminu i tatinu platu i da videis gde si.
Da,ja sam perfekcionista,dza,egzekutor,glupih ljudi zadnji tutor,ko dlanom o dlan.
dve stvarigoldfish:dve stvari
prva :
sad slusam stvar 'f.u.c.k. you' - j.ropero & denis the menace
druga stvar :
![]()
hm....pogledacuMakijavelli:Jel vidis moj nadimak makijavelli,tacnije Nikolo Makijavelli on ti je bio jedan od najvecih filozofa svih vremena a ubijen je zbog stvari koje je pricao imao je dosta realisticki pogled na svet,2 paca su isto zvali makijavelli jer je poginuo-ubijen je iz istih razloga,pogledaj film 2 pac ressurrection bice ti sve mnogo jasnije.
To je bilo napusavanje namenjeno njima,nista za njega negativno iako zvuci,pazi ovu malu pita te a da nije ubijen sto je bio fin momak iz komsiluka a ja joj pet sati objasnjavam prvo ko je bio cecin muz,ubica i bandit zadnji i ko ga je ubio,on 51' ubica 77',moze sin da mu bude,pa vljada si znala barem da pricas u januaru 2000 kada se to desilo.Makijavelli:Brate hvala na iskazanom postovanju,mi VELIKI ljudi treba da se drzimo zajedno i s`vremena na vreme da iz nasih zamkova sidjemo do proste raje i objasnimo im sta je dobro a sta ne.I jos jedno preferiraj 2 pac ili tupac,nije zasluzio posle svega sto je uradio za ovaj svet da ga zoveno supac.
pa reko da ucestvujem i ja u borbi, da pomognemMakijavelli:dve stvari
prva:
sad slusam f.u.c.k. you od Ludacrisa tako da smo blizu
druga:koja ti je ovo fora sa tenkicem

Pa naravnoBGD-Platform:Makaveli, jesi li ti preslusao "Gheto Gospel" ? Bice ti sve jasno posle toga. :wink:
Sabrao si maminu i tainu platicu pa si sem ubedacio?enemy87:Jel vidis da si jadan? Covek ti lepo kaze a ti bi odmah da se svadjas
Ma brate shvatio sam ja i ti pisemo i pisemo a oni ne razumeju,ajmo lepo da pocnemo da im crtamo kao u jebenom vrticu.Apache11:To je bilo napusavanje namenjeno njima,nista za njega negativno iako zvuci,pazi ovu malu pita te a da nije ubijen sto je bio fin momak iz komsiluka a ja joj pet sati objasnjavam prvo ko je bio cecin muz,ubica i bandit zadnji i ko ga je ubio,on 51' ubica 77',moze sin da mu bude,pa vljada si znala barem da pricas u januaru 2000 kada se to desilo.
Da pricali su mi da si pun para debilu matori. Ponovicu ti: Mogu da te kupim.Apache11:Sabrao si maminu i tainu platicu pa si sem ubedacio?
Izvini,nisam hteo ali ti si 87,imas 19 godina buducnost gledanja cecinih koncerata je pred tobom.
Jel znas reci iz untill the end of time:Look to my future cuz my past is all behind me,imao je tezak zivot njegove rime su stalno varilale zavisno od situacija koje su ga okruzivale.BGD-Platform:Makaveli, pa ti ako nevidis poentu pesme. Mislim ne znam sta hoces da ti kazem.
Apache11:Pazi bolidu,tema je utisci sa koncerta,prenosio se preko Pink-a,ja sam gledao i rekao sta mislim a ti si glup da to sgvatis,tvoj smisao postojanja je da treba da zavrsis na ispiranju u urgentnom.Sta je bilo,napio si se pevao njena njesra od pesama i ti si super?
Sutra kada se mamuran probudis,uzmi i ti da racunas maminu i tatinu platu i da videis gde si.
Da,ja sam perfekcionista,dza,egzekutor,glupih ljudi zadnji tutor,ko dlanom o dlan.
ajaooo sto govoris takve stvari......samo mu dokazujes ono sto vec misli..iskuliraj ga i to je to....vidis da ne vrediienemy87:Da pricali su mi da si pun para debilu matori. Ponovicu ti: Mogu da te kupim.