Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makijavelli:
Upravo si gurnula ruku u vatru,ako nemas zastitne rukavice opeci ces se,a o tupacu ne znas nista zato cuti.
znas kako,coveka izuzetno postujem,zato sto mislim da je jedan od retkih koji je da kazem pravio ok muziku...posle njega je vecina zestoko sr.....a da je kao nesto doprineo svetu,hm,ne basss......zapitaj se zasto je ubijen,nije zato sto je bio fino dete iz komsluka....

Lucky girl:
znas kako,coveka izuzetno postujem,zato sto mislim da je jedan od retkih koji je da kazem pravio ok muziku...posle njega je vecina zestoko sr.....a da je kao nesto doprineo svetu,hm,ne basss......zapitaj se zasto je ubijen,nije zato sto je bio fino dete iz komsluka....
Jel vidis moj nadimak makijavelli,tacnije Nikolo Makijavelli on ti je bio jedan od najvecih filozofa svih vremena a ubijen je zbog stvari koje je pricao imao je dosta realisticki pogled na svet,2 paca su isto zvali makijavelli jer je poginuo-ubijen je iz istih razloga,pogledaj film 2 pac ressurrection bice ti sve mnogo jasnije.

BGD-Platform:
Apache11...

Ovako.
Ne razumem chemu tvoj negativan stav na ovoj temi.
Mislim, koja je tvoja poenta tvoga trenutnog postojanja ?
Jel smatras sebe nekim perfekcionistom ili si obichan dripac koji zeli da rasturi jos jednu temu bzvz a da sam pritom ni ne zna da to trenutno radi ?
Jesi li ti prirodno glup ili ne, kada lepo pise na temi "utisci koncerta".

Ako smatras da ces time dobiti nesto, neces sigurno, to znas i sam. Onda chemu sve ovo kad moze lepo i kulturno. Dakle nepravi nas budalama kad znas da samoga sebe pravis tim stavom.

A za Cecu. Svaka njoj chast, zena ume da napravi pare i da zauzvrat pruzi lepo veche i raspolozenje drugim ljudima. Hvala joj na tome u moje ime, bez obzira sto neslusam tu vrstu muzike, ona zna kako da obavi posao. Svaka chast!!!

Pazi bolidu,tema je utisci sa koncerta,prenosio se preko Pink-a,ja sam gledao i rekao sta mislim a ti si glup da to sgvatis,tvoj smisao postojanja je da treba da zavrsis na ispiranju u urgentnom.Sta je bilo,napio si se pevao njena njesra od pesama i ti si super?
Sutra kada se mamuran probudis,uzmi i ti da racunas maminu i tatinu platu i da videis gde si.
Da,ja sam perfekcionista,dza,egzekutor,glupih ljudi zadnji tutor,ko dlanom o dlan.

dve stvari

prva :
sad slusam stvar 'f.u.c.k. you' - j.ropero & denis the menace

druga stvar :
tanke.gif

Makijavelli:
Jel vidis moj nadimak makijavelli,tacnije Nikolo Makijavelli on ti je bio jedan od najvecih filozofa svih vremena a ubijen je zbog stvari koje je pricao imao je dosta realisticki pogled na svet,2 paca su isto zvali makijavelli jer je poginuo-ubijen je iz istih razloga,pogledaj film 2 pac ressurrection bice ti sve mnogo jasnije.
Pa pitanje je dal je ubijen zbog svog pogleda na svet?

Apache11:
Pazi bolidu,tema je utisci sa koncerta,prenosio se preko Pink-a,ja sam gledao i rekao sta mislim a ti si glup da to sgvatis,tvoj smisao postojanja je da treba da zavrsis na ispiranju u urgentnom.Sta je bilo,napio si se pevao njena njesra od pesama i ti si super?
Sutra kada se mamuran probudis,uzmi i ti da racunas maminu i tatinu platu i da videis gde si.
Da,ja sam perfekcionista,dza,egzekutor,glupih ljudi zadnji tutor,ko dlanom o dlan.
Jel vidis da si jadan? Covek ti lepo kaze a ti bi odmah da se svadjas

Makijavelli:
hm....pogledacu

Makijavelli:
Brate hvala na iskazanom postovanju,mi VELIKI ljudi treba da se drzimo zajedno i s`vremena na vreme da iz nasih zamkova sidjemo do proste raje i objasnimo im sta je dobro a sta ne.I jos jedno preferiraj 2 pac ili tupac,nije zasluzio posle svega sto je uradio za ovaj svet da ga zoveno supac.
To je bilo napusavanje namenjeno njima,nista za njega negativno iako zvuci,pazi ovu malu pita te a da nije ubijen sto je bio fin momak iz komsiluka a ja joj pet sati objasnjavam prvo ko je bio cecin muz,ubica i bandit zadnji i ko ga je ubio,on 51' ubica 77',moze sin da mu bude,pa vljada si znala barem da pricas u januaru 2000 kada se to desilo.

Na koncertu je bilo veselo, Ceca ima svoje verne fanove koji je i dalje obožavaju, ali sam primetila koliko joj je glas hrapav, prozukao, i koliko pesama, iz starog repertoara, nije mogla kvalitetno da otpeva! :sad:
Eh, šta od njenog glasa napravi dugogodišnje pušenje! :roll:
I ja ne slušam tu vrstu muzike, ali me njena pesma ''Kukavica'' uvek dotakne i u dušu dirne! 8)

BGD-Platform:
Makaveli, jesi li ti preslusao "Gheto Gospel" ? Bice ti sve jasno posle toga. :wink:
Pa naravno
Ghetto Gospel Feat. Elton John Lyrics
Album : Loyal To the Game
Artist : 2 Pac

Uh..
Hit 'em with a little ghetto gospel

[Chorus: Elton John]
Those who wish to follow me (My ghetto gospel)
I welcome with my hands
and the red sun sinks at last
into the hills of gold
And peace to this young warrior
Without the sounds of guns

[Verse 1]
If I could recollect before my hood days
I'd sit and reminisce thinkin of bliss of the good days
I stop and stare at the younger my heart goes to ?m
AIDS tested, it was stress that they under
And nowadays things change
Everyone's ashamed of the youth, cuz the truth look strange
And for me it's reversed, we left them a world that's cursed and it hurts
Cuz any day they'll push the button
And all good men like Malcolm X and Bobby Hutton died for nothin
Told em they could get teary, the world looks dreary
When you wipe your eyes see it clearly
There's no need for you to fear me
If you take your time to hear me, maybe you can learn to cheer me
It aint about black or white, cuz we're human
I hope we see the light before it's ruined
My Ghetto Gopsel

[Chorus]
Those who wish to follow me (Ghetto gospel)
I welcome with my hands
into the hills of gold
And peace to this young warrior

[Verse 2]
Tell me do you see that old lady, aint it sad?
Livin outta bags, but she's glad for the little things she has
And over there there's a lady
Crack got her crazy, yet she's givin birth to a baby
I don't trip and let it fade me
From outta the frying pan we jump into another form of slavery
Even now I get discouraged
Wonder if they take it all back, will I still keep the courage?
I refuse to be a role model
I set goals, stay in control, drink out my own bottles
I made mistakes but learned from every one
And when it's said and done
I bet this brother be a better one
If I upset you don't stress
Never forget, that God isn't finished with me yet
I feel his hand on my brain
When I write rhymes I go blind and let the Lord do his thang
But am I less holy?
Cuz I chose to puff a blunt and drink a beer with my homies
Before we find world peace
We gotta find peace and end the war in the streets
My Ghetto Gospel

[Chorus]
Those who wish to follow me (Yea, ghetto gospel)
I welcome with my hands
into the hills of gold
And peace to this young worrier

Lord can you hear me speak?

They pay the price for being hell bound
A koja je tvoja poenta

Apache11:
To je bilo napusavanje namenjeno njima,nista za njega negativno iako zvuci,pazi ovu malu pita te a da nije ubijen sto je bio fin momak iz komsiluka a ja joj pet sati objasnjavam prvo ko je bio cecin muz,ubica i bandit zadnji i ko ga je ubio,on 51' ubica 77',moze sin da mu bude,pa vljada si znala barem da pricas u januaru 2000 kada se to desilo.
Ma brate shvatio sam ja i ti pisemo i pisemo a oni ne razumeju,ajmo lepo da pocnemo da im crtamo kao u jebenom vrticu.

BGD-Platform:
Makaveli, pa ti ako nevidis poentu pesme. Mislim ne znam sta hoces da ti kazem.
Jel znas reci iz untill the end of time:Look to my future cuz my past is all behind me,imao je tezak zivot njegove rime su stalno varilale zavisno od situacija koje su ga okruzivale.

Apache11:

Preterujes.

Back