Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Nexus 6:pa rekoh ja...ona je simbol svega toga...
Али она је најмањи проблем
шта сте запели.
Жена живи свој живот, како јој паше.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 6:pa rekoh ja...ona je simbol svega toga...
mozda mi neces verovati,ali spot sam videla pre nekoliko godina na rts1 i istraumirala se.Groucho_Marx:Spot kojeg spominješ većina ljudi nije videla (evo ja npr.), zbog toga što se zna na kojim kanalima se emituje i u kojim emisijama.
HEBEHA:absonic:iluzionista:Ceca je gowno koje peva... Mislim... Bas prava atrakcija...![]()
a gde si ti video g|o|v|n|o koje peva?
pa to je stvarno atrakcija
Ne praktikujem da se na glas smijem dok citam, ali protiv ovoga nisam mogla... najludje racenice na forumu!!!![]()
![]()
:wink:
absonic:HEBEHA:absonic:iluzionista:Ceca je gowno koje peva... Mislim... Bas prava atrakcija...![]()
a gde si ti video g|o|v|n|o koje peva?
pa to je stvarno atrakcija
Ne praktikujem da se na glas smijem dok citam, ali protiv ovoga nisam mogla... najludje racenice na forumu!!!![]()
![]()
:wink:
moje?
Ti mora da volish cecu jer oko vrata nosi krst tezak 10kgБл:bie:tebi je sektash svako ko ti se usprotivi!Da li imam cast da upoznam novokomponovano bozanstvo?Бл:AntunTun:Бл:Колико школе ти имаш, нећу улазити, али било како било људе никада по броју диплома не разврставам, већ по опхођењеу према другим људима. А Цеца пева новокомпоновану музику.Велика разлика.
А боље и то од западних срања.
hej haj bash nas briga ...... vozamo se na taljiga
zdravo mozak
zdravo bl
qda mozgu?
shto dalje od te rupe u tvojoj glavi
aj mozak
aj bl
Јадни секташу како без мозга се живи.
Ајде ти нама реци.
Речит си само тако.![]()
Немој да лупаш, ко се супроставља СПЦ јесте секташ и јеретик и тачка![]()
Pa što se ne vratiš na KiM? :?Бл:ПРОБЛЕМ СРБИЈЕ ЈЕ ШТО СЕ СВАКО ПРАВИ ПАМЕТАН. ТРЕБА ДА СЕ СВИ ВРАТЕ ОДАКЛЕ СУ ДОШЛИ.
GojkoSisa:Pa što se ne vratiš na KiM? :?Бл:ПРОБЛЕМ СРБИЈЕ ЈЕ ШТО СЕ СВАКО ПРАВИ ПАМЕТАН. ТРЕБА ДА СЕ СВИ ВРАТЕ ОДАКЛЕ СУ ДОШЛИ.
Lanfear:
Buahah, ja volim muziku Mr. Manson-a...
Je l' to znachi da sam ja satanista?
Lanfear:Izvedite me na pravi put, preklinjem vas!
Zelim da budem "zlatno dete", ma cvecka!
Ici cu u crkvu svaki dan, obecavam, slushacu mamu i tatu, samo me spasite dubina u koje sam potonula!
Pff...
HEBEHA:Бл:HEBEHA:Groucho_Marx:E... A što ste vi svi protiv Cece? Mislim, ajmo malo da analiziramo, onako racionalno. Jel neko od vas čuo više od tri Cecine pesme? Jel neko ukapirao da je barem 40% njenih pesama u pop fazonu, ponekad sa etno flertom, nešto što se masivno sluša worldwide? Ništa više seljački od onog što već postoji na celom svetu... Jel neko ukapirao koliko je šljama na Pinketu i Palmi i jel neko shvatio koliko je svetlosnih godina Ceca ispred toga? Jel neko shvatio da je Ceca perjanica onom krajnje seljačkom delu Srbije, uzor u kojeg gledaju mase ljudi od one vrste koje nikad niko od vas upoznati neće? Da li uopšte razumete da je daleko bolje da neko sluša Cecu nego Draganu Mirković? Bolje srpski nego islamski melos. Jel kapirate da je Ceca pop zvezda narodnjaka? Većina Srbije će svejedno slušati nešto slično i daleko je bolje da slušaju Cecu nego neke (da ne spominjem kakve) druge.
Jte, dvan'es strana glooposti![]()
To sto kazes da je bolje srpski nego islamski melos... Mozda je u pitanju tvoj ukus ili samo nepostovanje druge vjere. U sustini volim turski melos u kombinaciji sa nekom gitaricom, ali niposto sa onim kreketavim glasovima i umobolnim tekstovima koji nas bombarduju sa Pinka. I da, cula sam mnogo vise od tri pjesme od pomenute jer zivim na moru i vjeruj mi, uspavljuje me uvece! :x
Nije vise toliki problem same muzike koliko je ocajnih, glupih tekstaova ("Hiljadu bacila sa dve hiljade krila na mene je vec sleteloooo") u kombinaciji sa njenim glasom izmucene zene koja ne gasi cigarete.
Ne brini, nisu ni Natasa niti Seka ilikoja vec nista bolje... Cak ih ne bih komentarisala. Ma, ne bih ni Cecu, ali je otvorena tema CECA-SRPSKI BREND sto mmi zvuci zastrasujuce, pa eto da odreagujem.
А међу вама латинима шта се слуша
Opa, evo, imam cast da mi seponovo obrati nas genije i uzdanica majke Srbije!!!
Pa, eto, sta te zanima, strano ili domace. Ok mi je stara rok muzika - Corba iz onih dana, onda Djordje Balasevic, moze Bijelo dugme, pomalo Bajaga... Pa volim Nirvanu, ako znas sta je to, pa onda System of down, pa recimo Rammstein, to ti se ne bi dopalo. Uf, sigurna sam da ne bi... U sustini, koja je poenta, secerko nas? Ako si pravoslavac moras da se lozis samo na narodnjake i ne smijes reci da raznorazne droce ne znaju da pjevaju jer ih je oplodjavao Arkan? Hvala na jos jednoj korisnoj informaciji.
Smrt fasizmu, ili kako se vec vi nejeretici & antilatini pozdravaljate![]()
jomini:Kaže se poslednji, a ne zadnji!
Razumeš Mišo? Prvi i poslednji, prednji i zadnji? Ili i da ti obojim?
Бл:HEBEHA:Бл:HEBEHA:Groucho_Marx:E... A što ste vi svi protiv Cece? Mislim, ajmo malo da analiziramo, onako racionalno. Jel neko od vas čuo više od tri Cecine pesme? Jel neko ukapirao da je barem 40% njenih pesama u pop fazonu, ponekad sa etno flertom, nešto što se masivno sluša worldwide? Ništa više seljački od onog što već postoji na celom svetu... Jel neko ukapirao koliko je šljama na Pinketu i Palmi i jel neko shvatio koliko je svetlosnih godina Ceca ispred toga? Jel neko shvatio da je Ceca perjanica onom krajnje seljačkom delu Srbije, uzor u kojeg gledaju mase ljudi od one vrste koje nikad niko od vas upoznati neće? Da li uopšte razumete da je daleko bolje da neko sluša Cecu nego Draganu Mirković? Bolje srpski nego islamski melos. Jel kapirate da je Ceca pop zvezda narodnjaka? Većina Srbije će svejedno slušati nešto slično i daleko je bolje da slušaju Cecu nego neke (da ne spominjem kakve) druge.
Jte, dvan'es strana glooposti![]()
To sto kazes da je bolje srpski nego islamski melos... Mozda je u pitanju tvoj ukus ili samo nepostovanje druge vjere. U sustini volim turski melos u kombinaciji sa nekom gitaricom, ali niposto sa onim kreketavim glasovima i umobolnim tekstovima koji nas bombarduju sa Pinka. I da, cula sam mnogo vise od tri pjesme od pomenute jer zivim na moru i vjeruj mi, uspavljuje me uvece! :x
Nije vise toliki problem same muzike koliko je ocajnih, glupih tekstaova ("Hiljadu bacila sa dve hiljade krila na mene je vec sleteloooo") u kombinaciji sa njenim glasom izmucene zene koja ne gasi cigarete.
Ne brini, nisu ni Natasa niti Seka ilikoja vec nista bolje... Cak ih ne bih komentarisala. Ma, ne bih ni Cecu, ali je otvorena tema CECA-SRPSKI BREND sto mmi zvuci zastrasujuce, pa eto da odreagujem.
А међу вама латинима шта се слуша
Opa, evo, imam cast da mi seponovo obrati nas genije i uzdanica majke Srbije!!!
Pa, eto, sta te zanima, strano ili domace. Ok mi je stara rok muzika - Corba iz onih dana, onda Djordje Balasevic, moze Bijelo dugme, pomalo Bajaga... Pa volim Nirvanu, ako znas sta je to, pa onda System of down, pa recimo Rammstein, to ti se ne bi dopalo. Uf, sigurna sam da ne bi... U sustini, koja je poenta, secerko nas? Ako si pravoslavac moras da se lozis samo na narodnjake i ne smijes reci da raznorazne droce ne znaju da pjevaju jer ih je oplodjavao Arkan? Hvala na jos jednoj korisnoj informaciji.
Smrt fasizmu, ili kako se vec vi nejeretici & antilatini pozdravaljate![]()
Само се ти секташице м*та*а ругај,. али по оној старој:
КО СЕ ЗАДЊИ СМЕЈЕ НАЈСЛАЂЕ СЕ СМЕЈЕ
molim, da mi se nik ne vucara po forumu u bezvezne svrhe!lolБл:jomini:Kaže se poslednji, a ne zadnji!
Razumeš Mišo? Prvi i poslednji, prednji i zadnji? Ili i da ti obojim?
НЕМО СЕ УЗРУЈАВАШ АНТИХРИСТЕ ИМА НАДЕ И ЗА ТЕБЕ:
Бл:Lanfear:
Buahah, ja volim muziku Mr. Manson-a...
Je l' to znachi da sam ja satanista?
ДА
Lanfear:Izvedite me na pravi put, preklinjem vas!
Zelim da budem "zlatno dete", ma cvecka!
Ici cu u crkvu svaki dan, obecavam, slushacu mamu i tatu, samo me spasite dubina u koje sam potonula!
Pff...
ПОЛАКО ДОЋЕ ВРЕМЕ СЕКТАШУ
ZILOT IZ CACKA:Menson je satanista bl nemoj coveka da zoves samo sektas.Lanfear,evo coveka sam usmerio,volim da cinim ljudima
Zaista fino od tebeZILOT IZ CACKA:Menson je satanista bl nemoj coveka da zoves samo sektas.Lanfear,evo coveka sam usmerio,volim da cinim ljudima