CECA-SRPSKI BRAND

Sjecam se one [LoG]-ove akcije, sada je treba primijeniti protiv Cece:

''Ceca je smrt, bavite se sportom!''
ili
''Trojkom protiv Cece!''

@Bl
Druze, shto se mojih shkola tiche, evo, reci cu ti, ja za 3 dana krecem u II razred gimnazije, pa i sada imam vishe mozga, obrazovanja i elokventnosti od tvog idola - Cece.

Nikada mi nece biti jasno shta vi vidite u njenoj ''muzici''.
Glupi, isprazni tekstovi, bez ikakve poruke, bez ikakvog znachenja.

"39 sa 2aaaaaaaaa, toliko vruca/topla (shta god) sam jaaaaaaa."

Mislim, trava & uzas.

A sa druge strane, "satanska" muzika koju ja slusham, obozavam i ludujem uz nju ima mnogo vishe smisla nego shto ti mislish, i shto cesh ikada shvatiti.

Hocesh da pochnemo da se takmichimo?

Evo, ti (ili bilo koji drugi Cecin fan), neka izbaci ovde neki njen dubokoumni ( :roll: ) tekst, a ja cu tekst neke od mojih omiljenih grupa, pa cemo da vidimo ko je bolji.

Kad god hocete.

Buahah, ja volim muziku Mr. Manson-a...

experienceblk.jpg
Marilyn_Manson.jpg

Marilyn_manson_146x160.jpg
manson-marilyn-uniform-5001130.jpg

Je l' to znachi da sam ja satanista?

Izvedite me na pravi put, preklinjem vas!

Zelim da budem "zlatno dete", ma cvecka!
Ici cu u crkvu svaki dan, obecavam, slushacu mamu i tatu, samo me spasite dubina u koje sam potonula!

Pff...

Nexuse - Jel ti misliš da je ta pojava ekskluzivitet u Srbiji i da smo mi to izmislili? Pre će biti da je to franšiza :)

Banshee - Bolje da se ugledaju na nju nego na neke druge. Taj tip ljudi će svejedno gledati u istom pravcu, pa koga vide, vide...
Sad sam se i ja setio jedne reklame. Za jedan od popularnijih sokova. Jedna od onih traljavo bizarnih reklama u kojoj je poruka deci da skinu učiteljicu (sve do haltera :) ) jer je to dobro zezanje :roll: Mislim, šta reći na to :?: Spot kojeg spominješ većina ljudi nije videla (evo ja npr.), zbog toga što se zna na kojim kanalima se emituje i u kojim emisijama. Ali ova reklama, i mnoge isto toliko imbecilne, vrtela se na svim kanalima, u svako vreme.
I da... Mira Škorić je totalno kul riba. Upoznao sam je uz još dve odvratne narodnjakinje, hteo sam da ispričam i anegdotu, ali neću. Zayebavaćete me :P
Pored toga što je kul, imala je taaaako dobar onaj deo kojeg vidite kad ode od vas...

Nevena - izvukao sam poentu, ali nisam imao da kažem ništa više od onoga što sam rekao. Jeste, verovatno ima glupih tekstova, ali sam siguran da postoje daleko gluplji i da su njeni tekstovi najbolji iz tog dela estrade.
I znam da su Nataša i Seka (ko god one bile) daleko lošije, ali to sam i sam rekao. Bolje je da slušaju Cecu nego te druge.
E sad sam se setio - na železničkoj u ns-u sam upoznao tipa iz Londona koji sluša Cecu. I kojem je ona potpuno ok. To je ono što sam hteo da kažem, puno njenih pesama i nema previše veze sa narodnjacima, koliko je koketiranje sa etno zvukom. Ne kažem da mi se svidja, ali postoje i par dobrih stvari. Beograd, npr, potpuno dobra pesma.
I hteo sam da kažem da u svakoj državi postoji neka Ceca. Bila je ona Ofra Haza (jel se tako zvala) koja je postala svetski poznata, iako sam potpuno siguran da njeni sunarodnici misle da je seljanka.
I jel mislite da su kantri pevači nešto bolji? Pametniji?

Groucho_Marx:
Spot kojeg spominješ većina ljudi nije videla (evo ja npr.), zbog toga što se zna na kojim kanalima se emituje i u kojim emisijama.
mozda mi neces verovati,ali spot sam videla pre nekoliko godina na rts1 i istraumirala se.
na tom kanalu pustaju najgore narodnjake.nije to bio ni pink ni palma,nego rts1!!! :shock:

absonic:
HEBEHA:
absonic:
iluzionista:
Ceca je gowno koje peva... Mislim... Bas prava atrakcija... :roll:

a gde si ti video g|o|v|n|o koje peva?
pa to je stvarno atrakcija

Ne praktikujem da se na glas smijem dok citam, ali protiv ovoga nisam mogla... najludje racenice na forumu!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

moje?

E, tek sad se javljas. Fino, sad sam se ponovo smijala ko blesava (hoce da me izbace iz kanc) Da tvoje i iluzionistine! O pobogu ***** koje pjeva! Dajte ljudi!!!

ma ima takvih pojava i u hrvtskoj , ne znam zašto se nervirate ,oko njih, ignorirajte i te pojave pudingaste i njihove obožavatelje bez ukusa..
Inače , stvarno, onima kojima su pudinzi lijepi ti stvarno nemaju ukusa..

Бл:
bie:
Бл:
AntunTun:
Бл:
Колико школе ти имаш, нећу улазити, али било како било људе никада по броју диплома не разврставам, већ по опхођењеу према другим људима. А Цеца пева новокомпоновану музику.Велика разлика.
А боље и то од западних срања.

hej haj bash nas briga ...... vozamo se na taljiga

zdravo mozak

zdravo bl

qda mozgu?

shto dalje od te rupe u tvojoj glavi

aj mozak

aj bl

Јадни секташу како без мозга се живи.
Ајде ти нама реци.
Речит си само тако.
tebi je sektash svako ko ti se usprotivi!Da li imam cast da upoznam novokomponovano bozanstvo? :roll:

Немој да лупаш, ко се супроставља СПЦ јесте секташ и јеретик и тачка :)
Ti mora da volish cecu jer oko vrata nosi krst tezak 10kg :lol: :lol: :lol: :lol: :P ,a to je naravno jedina stvar koja prekriva njene prelepe veshtacke adute!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

HEBEHA:
Бл:
HEBEHA:
Groucho_Marx:
E... A što ste vi svi protiv Cece? Mislim, ajmo malo da analiziramo, onako racionalno. Jel neko od vas čuo više od tri Cecine pesme? Jel neko ukapirao da je barem 40% njenih pesama u pop fazonu, ponekad sa etno flertom, nešto što se masivno sluša worldwide? Ništa više seljački od onog što već postoji na celom svetu... Jel neko ukapirao koliko je šljama na Pinketu i Palmi i jel neko shvatio koliko je svetlosnih godina Ceca ispred toga? Jel neko shvatio da je Ceca perjanica onom krajnje seljačkom delu Srbije, uzor u kojeg gledaju mase ljudi od one vrste koje nikad niko od vas upoznati neće? Da li uopšte razumete da je daleko bolje da neko sluša Cecu nego Draganu Mirković? Bolje srpski nego islamski melos. Jel kapirate da je Ceca pop zvezda narodnjaka? Većina Srbije će svejedno slušati nešto slično i daleko je bolje da slušaju Cecu nego neke (da ne spominjem kakve) druge.
Jte, dvan'es strana glooposti :roll:

To sto kazes da je bolje srpski nego islamski melos... Mozda je u pitanju tvoj ukus ili samo nepostovanje druge vjere. U sustini volim turski melos u kombinaciji sa nekom gitaricom, ali niposto sa onim kreketavim glasovima i umobolnim tekstovima koji nas bombarduju sa Pinka. I da, cula sam mnogo vise od tri pjesme od pomenute jer zivim na moru i vjeruj mi, uspavljuje me uvece! :x

Nije vise toliki problem same muzike koliko je ocajnih, glupih tekstaova ("Hiljadu bacila sa dve hiljade krila na mene je vec sleteloooo") u kombinaciji sa njenim glasom izmucene zene koja ne gasi cigarete.

Ne brini, nisu ni Natasa niti Seka ilikoja vec nista bolje... Cak ih ne bih komentarisala. Ma, ne bih ni Cecu, ali je otvorena tema CECA-SRPSKI BREND sto mmi zvuci zastrasujuce, pa eto da odreagujem.

А међу вама латинима шта се слуша

Opa, evo, imam cast da mi seponovo obrati nas genije i uzdanica majke Srbije!!!

Pa, eto, sta te zanima, strano ili domace. Ok mi je stara rok muzika - Corba iz onih dana, onda Djordje Balasevic, moze Bijelo dugme, pomalo Bajaga... Pa volim Nirvanu, ako znas sta je to, pa onda System of down, pa recimo Rammstein, to ti se ne bi dopalo. Uf, sigurna sam da ne bi... U sustini, koja je poenta, secerko nas? Ako si pravoslavac moras da se lozis samo na narodnjake i ne smijes reci da raznorazne droce ne znaju da pjevaju jer ih je oplodjavao Arkan? Hvala na jos jednoj korisnoj informaciji.

Smrt fasizmu, ili kako se vec vi nejeretici & antilatini pozdravaljate :lol:

Само се ти секташице м*та*а ругај,. али по оној старој:
КО СЕ ЗАДЊИ СМЕЈЕ НАЈСЛАЂЕ СЕ СМЕЈЕ

Бл:
HEBEHA:
Бл:
HEBEHA:
Groucho_Marx:
E... A što ste vi svi protiv Cece? Mislim, ajmo malo da analiziramo, onako racionalno. Jel neko od vas čuo više od tri Cecine pesme? Jel neko ukapirao da je barem 40% njenih pesama u pop fazonu, ponekad sa etno flertom, nešto što se masivno sluša worldwide? Ništa više seljački od onog što već postoji na celom svetu... Jel neko ukapirao koliko je šljama na Pinketu i Palmi i jel neko shvatio koliko je svetlosnih godina Ceca ispred toga? Jel neko shvatio da je Ceca perjanica onom krajnje seljačkom delu Srbije, uzor u kojeg gledaju mase ljudi od one vrste koje nikad niko od vas upoznati neće? Da li uopšte razumete da je daleko bolje da neko sluša Cecu nego Draganu Mirković? Bolje srpski nego islamski melos. Jel kapirate da je Ceca pop zvezda narodnjaka? Većina Srbije će svejedno slušati nešto slično i daleko je bolje da slušaju Cecu nego neke (da ne spominjem kakve) druge.
Jte, dvan'es strana glooposti :roll:

To sto kazes da je bolje srpski nego islamski melos... Mozda je u pitanju tvoj ukus ili samo nepostovanje druge vjere. U sustini volim turski melos u kombinaciji sa nekom gitaricom, ali niposto sa onim kreketavim glasovima i umobolnim tekstovima koji nas bombarduju sa Pinka. I da, cula sam mnogo vise od tri pjesme od pomenute jer zivim na moru i vjeruj mi, uspavljuje me uvece! :x

Nije vise toliki problem same muzike koliko je ocajnih, glupih tekstaova ("Hiljadu bacila sa dve hiljade krila na mene je vec sleteloooo") u kombinaciji sa njenim glasom izmucene zene koja ne gasi cigarete.

Ne brini, nisu ni Natasa niti Seka ilikoja vec nista bolje... Cak ih ne bih komentarisala. Ma, ne bih ni Cecu, ali je otvorena tema CECA-SRPSKI BREND sto mmi zvuci zastrasujuce, pa eto da odreagujem.

А међу вама латинима шта се слуша

Opa, evo, imam cast da mi seponovo obrati nas genije i uzdanica majke Srbije!!!

Pa, eto, sta te zanima, strano ili domace. Ok mi je stara rok muzika - Corba iz onih dana, onda Djordje Balasevic, moze Bijelo dugme, pomalo Bajaga... Pa volim Nirvanu, ako znas sta je to, pa onda System of down, pa recimo Rammstein, to ti se ne bi dopalo. Uf, sigurna sam da ne bi... U sustini, koja je poenta, secerko nas? Ako si pravoslavac moras da se lozis samo na narodnjake i ne smijes reci da raznorazne droce ne znaju da pjevaju jer ih je oplodjavao Arkan? Hvala na jos jednoj korisnoj informaciji.

Smrt fasizmu, ili kako se vec vi nejeretici & antilatini pozdravaljate :lol:

Само се ти секташице м*та*а ругај,. али по оној старој:
КО СЕ ЗАДЊИ СМЕЈЕ НАЈСЛАЂЕ СЕ СМЕЈЕ

Sta je srecice babina?! Pa jel ti fino rekoh sta slusam? Ili ne znas za te grupe, pa ne vjerujes da postoje? Ne smaraj. I sta znaci m*ta*a, posto u svojoj sektaskoj gluposti nisam ukapirala.

Бл:
Lanfear:

Buahah, ja volim muziku Mr. Manson-a...

Je l' to znachi da sam ja satanista?

ДА

Lanfear:
Izvedite me na pravi put, preklinjem vas!

Zelim da budem "zlatno dete", ma cvecka!
Ici cu u crkvu svaki dan, obecavam, slushacu mamu i tatu, samo me spasite dubina u koje sam potonula!

Pff...

ПОЛАКО ДОЋЕ ВРЕМЕ СЕКТАШУ
:lol: :lol: :lol:
Ljudi, kazem vam, ne vrijedi se raspravljati...

Kakve veze pobogu imaju sva ova buncanja sa onim sto je Obilic napisao kao temu?
Usput, Zilote, hvala na svesrdnom zalaganju za mene.
PS Djeticka ti dodje kao da si mi rekao da sam djecakica! Ali bolje zvuci moram priznati

ZILOT IZ CACKA:
Menson je satanista bl nemoj coveka da zoves samo sektas.Lanfear,evo coveka sam usmerio,volim da cinim ljudima

Добро де нећу.
А какве су оно претње???????

Одједном муња севну, јак гром удари земља се затресе и црква се сруши шаљући жену, свештеника, људе и све остало у провалију. Ја помислих: о Господе каква страхота спаси нас, и упитах Старца какво је значење ове страшне цркве, он одговори: ''То су људи на земљи, јеретици који одбацише Свету Саборну И Апостолску Цркву и прихватише нову модернизовану Цркву коју Господ није благословио, у тој Цркви они не посте, не присуствују свештенослужењима, не примају Свето Причешће. Ја уплашено рекох: ''Господња је милост на нама а ове је проклео смрћу...'' Старац ме прекину и рече: ''Не тугуј само само се моли.'' Тада видех масу људи од којих сваки имаше знак звезде на уснама, страшно се мучаше жеђу и ходаше напред-назад. А кад нас видеше почеше викати: ''Свети Оци Молите се за нас јер ми не можемо а страшно нам је тешко, наше мајке и очеви нас нису учили Закону Божијем, ми чак немамо ни име Христово и не налазимо мира, ми одбацисмо Свети Дух И знак Крста... Тада заплакаше.

Back