DA LI JE ZA VAS CECA NAJVECI IZVOZNI PROIZVOD ZA SVET,A AKO NIJE STA JE TO STO SRBIJA IMA DA PONUDI SVETU??????STO BI SA PONOSOM MOGLI DA KAZEMO:
´´SVETSKO A NASE´´!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Margott:da,da... moze i ona sa ponosom da se podseti svih padeza tog istog srpskog jezika...
:wink:Margott:da,da... moze i ona sa ponosom da se podseti svih padeza tog istog srpskog jezika...
bolje neka to budu suve sljive nego ceca...jer ako nas ona predsavlja svetu,i ako je ona nesto SVETSKO...stvarno treba da se zapitamo da li ovde postoji nesto sto valjaOBILIC:DA LI JE ZA VAS CECA NAJVECI IZVOZNI PROIZVOD ZA SVET
OBILIC:DA LI JE ZA VAS CECA NAJVECI IZVOZNI PROIZVOD ZA SVET,A AKO NIJE STA JE TO STO SRBIJA IMA DA PONUDI SVETU??????STO BI SA PONOSOM MOGLI DA KAZEMO:
OBILIC:DA LI JE ZA VAS CECA NAJVECI IZVOZNI PROIZVOD ZA SVET,A AKO NIJE STA JE TO STO SRBIJA IMA DA PONUDI SVETU??????STO BI SA PONOSOM MOGLI DA KAZEMO:
Anonymous:e stvarno to sam htela da pitam.zasto je ta ceca nacionalni idol?..
TAKO TREBAhanibal77:pa da ali opet osta nerzjasnjeno zasto je ona zvezda! ok priznajem da ima sexy promukao glas ali takav kic nigde nisam srela.svi kao pljuju grand da su im pevaljke gole a ceca je i dalje majka tereza.pa onda karleusa je sponzorusa jer juri mafijase a za koga je ceca bila udata?pa ako se hvatala s muslimanima sto to ne ubaci u neku od svojih patriotskih *.pa cak i njena sestra debil postade star.zanimanje ?cecina sestra.sta me briga da o tome citam u novinama
hanibal77:pa da ali opet osta nerzjasnjeno zasto je ona zvezda! ok priznajem da ima sexy promukao glas ali takav kic nigde nisam srela.svi kao pljuju grand da su im pevaljke gole a ceca je i dalje majka tereza.pa onda karleusa je sponzorusa jer juri mafijase a za koga je ceca bila udata?pa ako se hvatala s muslimanima sto to ne ubaci u neku od svojih patriotskih *.pa cak i njena sestra debil postade star.zanimanje ?cecina sestra.sta me briga da o tome citam u novinama
a jednacenje po zvucnosti?Margott:odpevaj cvetak zanovetak i udaj se za arkana...