CECA SE ZATVORILA U TOTALNI KARANTIN! Kuvarica joj ostavlja hranu pred vratima!

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
83.190
327934_ceca-r_f.jpg

Lepša Ceca nego ja :heart:

Pevačica Ceca Ražnatović nema kontakt ni sa kim iz svoje vile, čak ni sa osobljem.

Na ove drastične mere se odlučila jer strahuje od zaraze koronom, pa je i svoju decu Anastasiju i Veljka nagovorila da napuste vilu, a sestri Lidiji je zabranila da joj prilazi!

- Ceca je već 14 dana potpuno sama u jednom delu kuće. Čak ni sestri Lidiji ne dozvoljava da joj priđe jer je u poslednje vreme dosta putovala i ne želi da rizikuje - kaže naš izvor i objašnjava kako sada izgleda život folk zvezde...

- Ceca po ceo dan gleda vesti na televiziji, a uveče čita knjige ili pogleda neku seriju. Stalno je u kontaktu sa porodicom i prijateljima, ali samo preko telefona. Utehu pronalazi u veri i odlučila je da ne prekida Vaskršnji post, pa uglavnom jede ribu i povrće. Po savetu lekara, imunitet jača vitaminima i voćem. Hranu joj sprema kuvarica, ali ni sa njom nije u kontaktu! Ona joj ostavi hranu ispred vrata i potom se vrati da samo pokupi prljavo posuđe. Osim sestre Lidije i kuvarice, u Cecinoj vili je i obezbeđenje, ali ni oni ne ulaze u deo u kome se nalazi Ceca.

https://informer.rs/dzet-set/vesti/...d-vratima-anastasija-veljko-napustili-beograd

:vatromet:
IDEMO ŽURKAAAA!
:zurka:

a ti imaš 50.000 za kaznu da ne budeš u kući?
Na selu sam,sa pandurima sam u odlicnim odnosima,tako da me ignorisu...
A i imaju jednu patrolu na celo mesto,tako da je atmosfera mnogo opustenija nego u gradu...
Vise mi smeta ozbiljnost i strah mojih komsija,tako da moram sam da pijem...

Back