Naša Ceca, kao i uvek - bez dlake na jeziku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si toliko ostrascen da i na Film TV i pozoriste prdis o politici.Taj covek koji nije glumac, nego cini mi se pravnik kod nas je satanizovan. Njegove hobi "glumacke role" pre bavljenja politikom su u fazonu nekakvog kabarea...Glumi veoma lose(mada ni nasi prosecni glumci ne glume bolje)... Humor je na nivou Kursadzija, a pride i degutantno...
Medjutim mi smo skloni subjektivnoj percepciji i pretpostavkama. Preziremo zapad(a u ovom slucaju i Ukrajince i Ukrajinu).Tako smo odgojeni.I Svetlana spada u tu generaciju...Njena mladost je komunisticka i te percepcije se drzi citavog zivota...Ni danasnja omladina nije bolja...Ona dakle prezire i tog coveka i Ukrajinu i odatle je to iskreirano misljenje izreceno onako sa strane unisljenog pravednika...On je za nju tek nacista, kao i ukrajinski vojnici, a najveci deo dobrih Ukrajinaca su u stvari zrtve zlog zapada i zlog precednika....
Poštujem tvoje mišljenje...Taj covek koji nije glumac, nego cini mi se pravnik kod nas je satanizovan. Njegove hobi "glumacke role" pre bavljenja politikom su u fazonu nekakvog kabarea...Glumi veoma lose(mada ni nasi prosecni glumci ne glume bolje)... Humor je na nivou Kursadzija, a pride i degutantno...
Medjutim mi smo skloni subjektivnoj percepciji i pretpostavkama. Preziremo zapad(a u ovom slucaju i Ukrajince i Ukrajinu).Tako smo odgojeni.I Svetlana spada u tu generaciju...Njena mladost je komunisticka i te percepcije se drzi citavog zivota...Ni danasnja omladina nije bolja...Ona dakle prezire i tog coveka i Ukrajinu i odatle je to iskreirano misljenje izreceno onako sa strane unisljenog pravednika...On je za nju tek nacista, kao i ukrajinski vojnici, a najveci deo dobrih Ukrajinaca su u stvari zrtve zlog zapada i zlog precednika....
Koliko se ja secam, prebacila je da je njemu dodeljena ova uloga predsednika u tom fazonu... Sama je prebacila na politiku i iznela svoj stav o situaciji....Ne znam samo kako to ne shvatas....Svima je jasno da covek lose glumi...A ti si toliko ostrascen da i na Film TV i pozoriste prdis o politici.
Zena je jednostavno rekla da lik nije pravi glumac.
To je sve.
Ako mislis samo na glumu. Zavisi u kom se dobu glumac nalazi. Kao sto verovatno primecujes mnogi veliki glumci glume i u najkasnijem dobu, ali bez dovoljno emocija, potrose se, izgube svoj kvalitet koji ih je proslavio...To se vidi u nasim instant serijama...Mnogi su tu ukaljali svoju glumacku velicinu...Zato je Bora Todorovic savetova fenomenalnu glumicu, sestru Miru Stupici da prestane sa glumom, kada je video da je starost ne dozvoljava da se iskaze...Ona ga je poslusala...To je isto kao sa muzicarima koji organizuju kasne koncerte, onda kad u njima vise ne postoji ono nesto...Zato treba znati i prekinuti na vreme...Sta znam meni se oduvek svidjao Slobodan Cica Perovic ....on je bio tako dobar...U Paviljonu 6 pogotovo...U tom fimlu je i Zoran Radmilovic iako vise pozorisni glumac, odigrao veoma dobro...Od mladih danas, ne znam sta bih rekao, mozda onaj sto je glumio golmana u Montevideu, cini mi se da je postao dobar glumac...Ovi ostali tipa Milos Bikovic, o Boze ne nikako...Ono je polu glumac, jad i beda..Kao i onaj sto ranjeni orao sto ima daleko razdvojene oci...Poštujem tvoje mišljenje...
Ipak, da te pitam: ko se tebi dopada, ko je po tvojoj meri od glumaca?
Po meni Douriff i Edvard Norton od stranih, od nasih @kiriku1 Pavle Vuisic ne da je dobar glumac nego suvi talenat sto je rekao Orson Vels najbolji glumac koga sam ikad video.Poštujem tvoje mišljenje...
Ipak, da te pitam: ko se tebi dopada, ko je po tvojoj meri od glumaca?
Nisam primetila da se Ceca bacila u politiku...Ceca se sama bacila na politiku tako da se time sama i otvorila za one koji misle drugačije.
Zelenski je po struci pravnik, glumom se bavio iz hobija, a trenutno je na mestu predsednika države koja je izložena zločinačkoj ruskoj agresiji i čini što može da je odbrani.
Uzgred, i Ronald Regan se bavio glumom, ali niko ga ne pamti po tome nego ga smatraju za jednog od najboljih predsednika u američkoj istoriji.
Gde si to pronašao za Boru Todorovića i Miru Stupicu?Ako mislis samo na glumu. Zavisi u kom se dobu glumac nalazi. Kao sto verovatno primecujes mnogi veliki glumci glume i u najkasnijem dobu, ali bez dovoljno emocija, potrose se, izgube svoj kvalitet koji ih je proslavio...To se vidi u nasim instant serijama...Mnogi su tu ukaljali svoju glumacku velicinu...Zato je Bora Todorovic savetova fenomenalnu glumicu, sestru Miru Stupici da prestane sa glumom, kada je video da je starost ne dozvoljava da se iskaze...Ona ga je poslusala...To je isto kao sa muzicarima koji organizuju kasne koncerte, onda kad u njima vise ne postoji ono nesto...Zato treba znati i prekinuti na vreme...Sta znam meni se oduvek svidjao Slobodan Cica Perovic ....on je bio tako dobar...U Paviljonu 6 pogotovo...U tom fimlu je i Zoran Radmilovic iako vise pozorisni glumac, odigrao veoma dobro...Od mladih danas, ne znam sta bih rekao, mozda onaj sto je glumio golmana u Montevideu, cini mi se da je postao dobar glumac...Ovi ostali tipa Milos Bikovic, o Boze ne nikako...Ono je polu glumac, jad i beda..Kao i onaj sto ranjeni orao sto ima daleko razdvojene oci...
Mada moram da dodam da glumci umeju da postaju bolji vremenom, jer to je ipak i zanat, uci se...
Zaboravio sam Pavla Vujicica, dobar glumac i covek...
Ostalo mi je u secanju kad je on to rekao, tad sam razmisljao malo o tome i poceo vise da prepoznajem glumce kojima gluma u starosti postane drugacija...To je jednostavno prirodno...Gde si to pronašao za Boru Todorovića i Miru Stupicu?
U tvom komentaru spominješ instant serije gde se vidi da su stariji glumci potrošeni... Zaista me interesuje koje su to instant serije...Ostalo mi je u secanju kad je on to rekao, tad sam razmisljao malo o tome i poceo vise da prepoznajem glumce kojima gluma u starosti postane drugacija...To je jednostavno prirodno...
Da se razumemo ja nisam strucan. Upotrebio sam termint instant serije misleci na one koje se veoma brzo prave, kao na traci... U poredjenju sa ranijim periodima sada ima mnogo vise domaceg serijskog programa...Verovatno da je mnogo toga kopirano ili inspirisano nekim stranim serijama....Slicno kao u nasoj muzici...U tvom komentaru spominješ instant serije gde se vidi da su stariji glumci potrošeni... Zaista me interesuje koje su to instant serije...
i šta uopšte znači izraz "instant" serija?
Dobro... razumem da nisi stručan... mene interesuje: u kojim se to serijama vidi da su naši glumci potrošeni? To si napisaoDa se razumemo ja nisam strucan. Upotrebio sam termint instant serije misleci na one koje se veoma brzo prave, kao na traci... U poredjenju sa ranijim periodima sada ima mnogo vise domaceg serijskog programa...Verovatno da je mnogo toga kopirano ili inspirisano nekim stranim serijama....Slicno kao u nasoj muzici...
Nisam neko ko prati sve serije, zna naslove... Tvoja pitanja mi postaju sumnjiva i nedobronamerna tako da cu ti jos ovo odgovoriti i izlazim iz diskusije...Dobro... razumem da nisi stručan... mene interesuje: u kojim se to serijama vidi da su naši glumci potrošeni? To si napisao
u tvom komentaru... koje su to serije? kako se zovu?
Hvala u svakom slučaju... Nisam saznala ono što me je interesovalo, ali bar znam razlog...Nisam neko ko prati sve serije, zna naslove... Tvoja pitanja mi postaju sumnjiva i nedobronamerna tako da cu ti jos ovo odgovoriti i izlazim iz diskusije...
Kada vrtim programe malo se zadrzim i odlucim da li ostajem tu...Video sam neku seriju na rts gde glumi Nikola Kojo i sad treba na netu da trazim kako se zove da bih tebi odgovorio...Odgledao sam tu jednu epizodu i Kojo koji inace nije bas vrhunski glumac deluje lose. Gluma je na veoma niskom nivou. Uklapa se u svu tu bedu... Mnogo ispod svog imena...Kao gluma u reklami za praska za ves, taj fazon...Mnogi dobri glumci tako izgledaju u tim nasim serijama.. Cak i Tihomir Stanic u tim novim Kamiondzijama...Ma pregrst je tih glumackih ponizenja...Poslednja kvalitetna domaca serija koju sam gledao "Vratice se rode"....