- Poruka
- 51.779
Palma krade iz drzavne kase, nema drugog nacina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po istom receptu po kojem bi ti podjelio Bosnu i Hercegovinu.![]()
Jasno mi je da se plashish za svoj vrachar da ne ostane bez kinte. Ej bre na celom Vracharu se za godinu dana rodi 500 dece....uskoro ce tamo ziveti samo roboti.
ima da vam razbijemo tu BIH i da vas ogradimo u to malo dzamahirije kao u zoloski vrt![]()
Nemamo zato što nema ko da nam da, a nema ko, tj. niko nije ovlašćen da traži, nego kako se diriguje iz centra, tako će da bude. Ako Miško 'oće da mu se izgradi bolji put do Maxi-a, podmazaće drugare i to će da se uradi, umesto što se asfaltira put u Leskovcu da ljudi ne dolaze kući štrokavi. Zato, svako u se i u svoje kljuse, pa ko kolko može, može. Ako ne može, znači da je nesposoban i tačka.
Заиста не знам детаље али чисто здраворазумски мислим да, ако тамо ништа не ради, фабрике позатваране, села опустела, посла нема осим у општини и другим државним службама - на основу чега ће се више прикупљати новца, по мени то је обична варка. Па не би Војвођани онолико крештали да је то тако како ти мислиш, а њихово убирање прихода је вишеструко веће него ваше а о Бг и да не причам јер има преко 2,000 000 становника на малом простору.
Ја сматрам да треба ИЗ ЗАЈЕДНИЧКЕ КАСЕ одвојити НАЈВИШЕ СРЕДСТАВА ЗА НЕРАЗВИЈЕНЕ ОПШТИНЕ и тамо створити ЕКОНОМСКЕ УСЛОВЕ ЗА ЖИВОТ... јер регионализација је чисто техничко питање али у нашем случају је и ЗЛОНАМЕРНО и у циљу потпуног распарчавања Србије.
Осим тога НИЈЕ МИ ЈАСНО како оној сељачини Палми полази за руком да онолико унапреди свој крај.
Nije bitno, nešto Mađarima, nešto Albancima, nešto Hrvatima, nešto Bošnjacima...i eto ako još neko zine da se i njemu da što poželi...
Onako kako vi iz Srbije želite rasturiti BiH, pokažite to na vlastitom primjeru...! To bi bilo pošteno, zar ne?
Nama dali shengen...![]()
Pa šta čekaš junačino?
polako jarane, gusi vas Dodik ko zmija zabu sve dok ne pocrkate u tom vasem rezervatu![]()
Kako on nekoga guši? Objasni!
Drvlje i kamenje na Evropu, SAD... i onda kada da shengen svima drago...
Ajde super, drago mi je zbog omladine u Srbiji što će moći putovati!
pa zato sto ste u istoj drzavi Republika Srpska moze da blokira bukvalno svaku odluku na nivou BIH i tako vaas miniramo dok nacisto ne propadnete
Evo Federacija vam je vec odavno u bankrotu
nemate ni 500 maraka na racunu pederacije
Ima tako da vas guzimo miniramo i karamo , sve dok u jedno vreme sami ne sprovedete referendum o otcepljenju od republike srpske![]()
Meni drago shto vama nisu dali![]()
Meni nije bilo drago kada vas je NATO gađao
Je li ti bolje živiš što je nekom Damiru zabranjen ulazak u EU bez vize?
Aj za Damira i nekako, al za Abdulaha mi je bash drago...![]()
E ako si ti Srbin, onda sam ja...![]()
Očigledno.Mujaga, provokator, samo te nije bilo neko vreme , pa ga ne znaš.
Mujaga, provokator, samo te nije bilo neko vreme , pa ga ne znaš.
Ako se decentralizacija izvrši kako valja, onda grešiš.
Stvar je u tome da se novac koji dajemo BG-u zadrži kod nas i to je jedina razlika. A što se tiče mogućnosti za razvoj, pa regionalizacija ne predstavlja podelu države. Nećemo da udarimo međusobne carine. Biće isto kao i sad, samo će se novac ostajati na svom izvorištu.
E, sad, ono što ti kažeš... Unapređenje. Do njega ne može doći, jer lokalne vlasti nemaju ovlašćena da pokreću velike infrastrukturne projekte na svoju ruku. Nije teško naći, ako se zainteresuju nadležni, nekog koncesionara za realizaciju raznih projekata. Samo je problem što se lokalčići ništa ne pitaju za takve stvari. A kad bi se pitali, našlo bi se para za razvoj. Samo nam, dakle, trebaju veća ovlašćenja.