goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Отерасмо недодирљивог ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Комунистичко-Социјалистичко-Конзервативно-Десне Идеје.....jomini:Radikali su očigledno pobornici komunističko socijalističkih ideja... Kako to ide zajedno???
untouchable:У принципу ово о чему ти и ја причамо и око чега се слажемо су ставови рецимо Александра Дугина, Алена де Беоне и других... Радикалнија варијанта се понегде класификује и као национал-бољшевизам, али по мени термин је због историјског оптерећења неодговарајући...
jomini:Radikali su očigledno pobornici komunističko socijalističkih ideja... Kako to ide zajedno???
Alekasandar2:Синтеза те две ствари, али не и идеологија је нешто слично, наравно не исто, Шпанском и Аустријском фалангизму. Комбиновање конзервативних друштвених идеја са напредим левичарским економским идејама је оно што је излаз из садашњег стања.
Наравно, никакав нацизам, који је зло људске расе.
Ali i od ''onog''.Alekasandar2:И добио си одговор од мене
Alekasandar2:Синтеза те две ствари, али не и идеологија је нешто слично, наравно не исто, Шпанском и Аустријском фалангизму. Комбиновање конзервативних друштвених идеја са напредим левичарским економским идејама је оно што је излаз из садашњег стања.
Наравно, никакав нацизам, који је зло људске расе.
A bice i da se smrkne bogamiDuh Sekire:Сагласан са предлогом. Имаћемо нафте, где да летујемо, а и бићемо на правој страни. 8)![]()
untouchable:Тема обрађује актуелну проблематику економског развоја у политичким условима међународног условљавања и наметнутог изолационизма.
Задовољан?
untouchable:Вилфредо Родригез каже да је од владе Чавеза за своју фабрику ципела добио зајам који не би могао начи нигде другде. Зајам је дошао и са два услова - његови радници морају добити учешће у власништву и из зараде се морају издвајати доприноси за пројекте локалне заједнице. Родригезов бизнис данас цвета.
http://www.cbsnews.com/stories/2006/07/06/ap/business/mainD8IMM11O0.shtml