red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Sta za vas znaci taj pojam?Kako bi trebalo da se ponasa jedan takav i jeste li u skorije vreme sreli takvog? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da si otvorila temu časna žena
Sta za vas znaci taj pojam?Kako bi trebalo da se ponasa jedan takav i jeste li u skorije vreme sreli takvog?![]()
Izumiruu![]()
nije istina bas ih ima dosta, problem je sto ih mnoge zene ni ne primecuju jer su im drazi bahati praznoglavci
Meni je to nekako u paketu sa pojmom dzentlmen.Kada vidi lik na ulici da se mucis sa koferom pa ti pomogne recimo.
ne znam,ne povezujem tako...dzentlmen na ulici moze biti i svaka budala koja bi da ti ga zavuce![]()
nije istina bas ih ima dosta, problem je sto ih mnoge zene ni ne primecuju jer su im drazi bahati praznoglavci
ko jos voli istinu
kad je laz mnogo lepsa
Sta za vas znaci taj pojam?Kako bi trebalo da se ponasa jedan takav i jeste li u skorije vreme sreli takvog?![]()
Meni je to nekako u paketu sa pojmom dzentlmen.Kada vidi lik na ulici da se mucis sa koferom pa ti pomogne recimo.
Onaj koji ebe neka nosi kofere . Jel pošteno ?![]()