gost 446604
Domaćin
- Poruka
- 4.578
Ne znam je , ali bih rekao da si u pravu .Opasna je Žiži
Žene su inače opasne
Hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam je , ali bih rekao da si u pravu .Opasna je Žiži
Žene su inače opasne
Hehe
Ženska ćudNe znam je , ali bih rekao da si u pravu .

Velika ti donja usna , msm na avataru , nemoj misliti na nešto drugo .prijavila sam ovaj post
stvarno nije u redu!
Bolje ti je da ne zekiš @hrlećiVelika ti donja usna , msm na avataru , nemoj misliti na nešto drugo .

Ne znam o kome se radi ,samo asocijacija na avatar .
SiviloI , šta ima ?

Svaka država voli samu sebe iznad svega ostalog. "Nije bitno šta država može da učini za tebe već šta ti možeš da učiniš za državu" (Džon F. Kenedi)Sustinsko, patriotsko pitanje na ovom terenu je:
da li volimo svoju drzavu?
Logicno kontra pitanje: da li nasa drzava voli nas?
Da da cuveni citat. U datom istorijskom kontekstu.Svaka država voli samu sebe iznad svega ostalog. "Nije bitno šta država može da učini za tebe već šta ti možeš da učiniš za državu" (Džon F. Kenedi)
nadam se da je dobroGde nam je žiži .
Fino receno...no obican gradjanin ocekuje da drzava financira njega a ne on da financira drzavu i da konstantno bude praznih dzepova jer preba placati danak za odrzavanje same drzave koja taj danak upotrebi za IZGRADNJU puteva skola i td a onda kaze mi smo ovo izgradili..Svaka država voli samu sebe iznad svega ostalog. "Nije bitno šta država može da učini za tebe već šta ti možeš da učiniš za državu" (Džon F. Kenedi)
Pogotovo kad je u pitanju Potemkin MinhauzenFino receno...no obican gradjanin ocekuje da drzava financira njega a ne on da financira drzavu i da konstantno bude praznih dzepova jer preba placati danak za odrzavanje same drzave koja taj danak upotrebi za IZGRADNJU puteva skola i td a onda kaze mi smo ovo izgradili..
Možeš da pišeš šta želiš, ali znam da si duša od čoveka.Ženska ćud
Vuče na blud
Msm tako kažu
 te odaje. Gledala sam.
 te odaje. Gledala sam.