Ćaskatorium

a kako se dobije vip status?

krenes da popijes pivo, na pola puta te napadne zena sa zembilom, kazes joj da ide kod muza i da se njemu zali, iskoci policajac, raspravljate koje je rembrantovo najmanje delo (simfonija, piano concerto u d-molu) u cm x cm. On se ne slozi sa tobom i nahapsi te. Provedes noc u buvari, dobijes osip, oblesavio od nedostatka sna. Sutra dodje normalan inspektor koji se slozi da je rembrant tu negde oko 10x7cm i pusti te da ides kuci. Smucilo ti se i pivo i rembrant, i losa noc - odes kuci da se okupas i skines sa sebe buve, stenice, vaske, gnjide, i krpelje. Obrijes se do glave. Ulogujes se na krstaricu - POUF VIP status!

Kako to? Pojma ne znam.

krenes da popijes pivo, na pola puta te napadne zena sa zembilom, kazes joj da ide kod muza i da se njemu zali, iskoci policajac, raspravljate koje je rembrantovo najmanje delo (simfonija, piano concerto u d-molu) u cm x cm. On se ne slozi sa tobom i nahapsi te. Provedes noc u buvari, dobijes osip, oblesavio od nedostatka sna. Sutra dodje normalan inspektor koji se slozi da je rembrant tu negde oko 10x7cm i pusti te da ides kuci. Smucilo ti se i pivo i rembrant, i losa noc - odes kuci da se okupas i skines sa sebe buve, stenice, vaske, gnjide, i krpelje. Obrijes se do glave. Ulogujes se na krstaricu - POUF VIP status!

Kako to? Pojma ne znam.
ti ces sad da pomislis da sam ja neki DOK (engl. DOC) ali nisam keve mi rodjene.

usnuo si jedan zbilja ružan san, prenuo se iz sna, ulogirao se na krstu kad šta vip status.

joj daj molim te.

Jeste. Izgleda nemoguce ali tako je od reci do reci :)

p.s. Ali stvarno pojma nemam na osnovu cega se to postavlja.
To je namesteno od strane moderatora (ili admina), menja neke parametre sistema ili sta vec jos. Sistem je manje restriktivan.
Verovatno se postize nekim dugotrajnijim ucestovanjima, nacinom ucestvovanja i upravljanja porukama, moguce i po reakcijama drugih. Moraces da pitas odgovorne - pisi Ivanu ili tamo na 'o forumu'. Stvarno sam od jednom to video kod sebe nicim izazvano.

Back