Čarobni Dubaji i kraljice noći

Jos malo pa ce ckapi necija i to obrijana (nema sta da se polize :( ) da bude skuplja od garsonjere u knezu .

a sve na istu foru slike iz istih restorana plaza sta ti ja znam...nesto mislim da su mnogi diplomirali fotosop :D pa ove sto ne znaju koliko azbuka ima slova da mogu da se cenjakju za tarifu ko ja za sir na pijaci

nije li to tamo strogo,ali baš ono strogo zabranjno? Mislim,naravno da to ne sprečava neku da se time bavi ali ono,sprečava ih da dopuste da u javnost procuri i najmanja sumnja o tome jer može da bude jako opasno po njh koje se tamo bave time...Baš skoro su tamo uhapsili nekog,čini mi se amerikanca koji je pušio travu dan pre nego što je odputovao tamo i strpali ga u zatvor...Ponavljam,lik je pušio travu tamo gde je legalna dan pre nego što je otišo za Dubai,našli mu tragove na testu,uhapsili i zatvorili ga...

nije li to tamo strogo,ali baš ono strogo zabranjno? Mislim,naravno da to ne sprečava neku da se time bavi ali ono,sprečava ih da dopuste da u javnost procuri i najmanja sumnja o tome jer može da bude jako opasno po njh koje se tamo bave time...Baš skoro su tamo uhapsili nekog,čini mi se amerikanca koji je pušio travu dan pre nego što je odputovao tamo i strpali ga u zatvor...Ponavljam,lik je pušio travu tamo gde je legalna dan pre nego što je otišo za Dubai,našli mu tragove na testu,uhapsili i zatvorili ga...
UAE nisu baš Saudijci, daleko je opuštenije. I alkohol tolerišu do neke pristojne granice, tj možeš da ga naručiš po barovima i određenim prodavnicama, samo ne smeš da budeš pijan u javnosti dibidus . A te "hostese" i "instruktorke fitnesa" ne zovu zbog gostiju nego oni da trože pre svega, baš ti šeici koji sprovode zakone.

Back