Čarli Kirk o plaćanju na prvom dejtu

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.849
Hajmo još jednom o ovome 😁

Ovog puta, pokojni gosp Kirk, sad se posle njegovog ubistva svašta vrti po mrežama, izjavljuje da je to deljenje računa karakteristika beta muškaraca.. da žene imaju želju da se neko brine o njima... Itd, i da bi on radije prao suđe ko zna gde nego dozvolio da mu žena plaća deo računa .😊 Kaže da taj novac koji tako uštediš nije vredan časti koju kompromituješ.

Da li smo sad posle niza diskusija korak bliže da se složimo sa njim? 🙃

to je ništa njegovi ekstremistički stavovi o abortusu su toliko kontroverzni da ga ne žalim što je popio metak bukvalno lik je više nego odvratan
Views on extreme scenarios and women

In another exchange that has drawn attention online, Kirk was asked how he would respond if his 10-year-old daughter were
raped and became pregnant.
He answered, "The answer is yes, the baby would be delivered ."

Treba platiti ali samo u slučaju da je to ok za drugu stranu.

Ako primetite neslagenje ili neugodnost onda treba situaciju drugačije hendlovati.

Alfa muškarci su pre svega oni koji poštuju žene a Kirka i slične likove koji su posisali svu pamet sveta pa je sada dele, ne treba previše slušati.

Treba platiti ali samo u slučaju da je to ok za drugu stranu.

Ako primetite neslagenje ili neugodnost onda treba situaciju drugačije hendlovati.

Alfa muškarci su pre svega oni koji poštuju žene a Kirka i slične likove koji su posisali svu pamet sveta pa je sada dele, ne treba previše slušati.
da, zeznuto je ako drugo strana insistiranje da se plati racun protumaci kao opersivni momijenat, tada bi se trebalo povuci kao Homer u zbun

A sta ako to dozivi kao prevaru i optuzi me za mikroagresiju? Najbolje bi bilo proceniti o kakvoj se osobi radi, pa u zavisnosti od toga doneti odluku

Samo joj kažeš tako je to sa mnom. 😊
Kad se dogovorimo, ti ćeš da me izvedeš. Sad ne.
Žene uživaju da muškarac preuzme kontrolu. Samo kada smo kao žene u muškoj energiji onda nam to teško pada..

Samo joj kažeš tako je to sa mnom. 😊
Kad se dogovorimo, ti ćeš da me izvedeš. Sad ne.
Žene uživaju da muškarac preuzme kontrolu. Samo kada smo kao žene u muškoj energiji onda nam to teško pada..
Pa to mozda neke zene, ali postoje i zene koje vole da splituju sve na 50/50 i da voze onaj bajs za dvoje sa partnerom okrecuci pedale sinhrono. Nisam jos bio u mojoj voljenoj Svedskoj, ali kapiram da bih tamo zatekao slicnu situaciju.

Kazem, zeznuto je proceniti na prvu loptu, ali neko sa izostrenom intuicijom ima vece sanse.

Ovog puta, pokojni gosp Kirk, sad se posle njegovog ubistva svašta vrti po mrežama, izjavljuje da je to deljenje računa karakteristika beta muškaraca.. da žene imaju želju da se neko brine o njima... Itd, i da bi on radije prao suđe ko zna gde nego dozvolio da mu žena plaća deo računa .😊 Kaže da taj novac koji tako uštediš nije vredan časti koju kompromituješ.

Djeliti racun ne bi nikad ,ne mora nikad nista da plati ali mi je bitno da ponudi jer to govori dosta o njoj, kad ocekuje da ti placas ne gledam je kao samostalnu emancipovanu koja zna sta hoce nego neku koja hoce da je domacica i muz se brine i odlucuje o svemu tj nije za mene ( pada joj cijena ,ne gledam je kao ravnopravnog partnera a takve me ne interesuju, volim pametne i samostalne zene jakog karaktera) ili izlazimo tri para u grad ja placam turu, moja zena isto i jos dva muskarca, dvije zene nikad ne placaju ,mi placamo uvijek duplo vise,mislim da to nije u redu.

Poslednja izmena:

Ne vidim kako je on merodavan za odnose sa zenama. Covek je bio desnicar i konzervativac. A to cesto naginje na: zhenou ukucu.
Uzmi i sam primer tog Trampa. Bukvalno voda okicenu zenu u nakit okolo poput lutke za pokazivanje koja ni jednom nije promenila facu svih ovih godina.
Svakako su to sve ekstremne politicke pojave- desnicari, levicari i rekao bih da su obe strane po pitanju relacija m i z pa blago retardirane.

Djeliti racun ne bi nikad ,ne mora nikad nista da plati ali mi je bitno da ponudi jer to govori dosta o njoj, kad ocekuje da ti placas ne gledam je kao samostalnu emancipovanu koja zna sta hoce nego neku koja hoce da je domacica i muz se brine i odlucuje o svemu tj nije za mene ( pada joj cijena ,ne gledam je kao ravnopravnog partnera a takve me ne interesuju, volim pametne i samostalne zene jakog karaktera) ili izlazimo tri para u grad ja placam turu, moja zena isto i jos dva muskarca, dvije zene nikad ne placaju ,mi placamo uvijek duplo vise,mislim da to nije u redu.
Sto i da ne plati? Sto je tu tolika sramota? Jel nekoga odredjuje muskost po tome koliko izvadi iz novcanika? To su gluposti.
U ostalom, danas najvise reci poput dzntlmen i galantan vidis na oglasima.:D

Zavisi koja zena i sa kakvim namerama.

Pa ženstvena žena. Vrlo ženstvena. To su te polarnosti koje se privlače, muževan mzškarac i ženstvena žena. Kao što se privlače 50-50 ljudi, ili on manje muškarac, ona manje žena.

Ne pričam o sponzama one žele izdržavanje, već o manirima i šta ih pali. Žena voli da se "poda" vrlo muževnom muškarcu. 😊

Pa ženstvena žena. Vrlo ženstvena. To su te polarnosti koje se privlače, muževan mzškarac i ženstvena žena. Kao što se privlače 50-50 ljudi, ili on manje muškarac, ona manje žena.

Ne pričam o sponzama one žele izdržavanje, već o manirima i šta ih pali. Žena voli da se "poda" vrlo muževnom muškarcu. 😊
Meni ona nije zenstvena zena. Deluje mi lobotomizirano.

Back