cari

• Začetnik teme Začetnik teme mala vestica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Little Miss:
Cari su super ali kad bi vestice znale nesto drugo da rade osim da zaustavljaju vreme, pomeraju stvari i predvidjaju buducnost. Mozda nesto poput Sabrine. :wink:
Koja patetika! :lol: BITI VESTICA NE ZNACI BACATI CINI I SLICNO. TO SU GLUPOSTI KOJE SE PREZENTUJU SIRECI PREDRASUDE. :wink:

mala vestica:
Postoji bijela i crna magija.Crna magija je kako joj i sam naziv kaze pokvarena,zla i mracna.Ja sam pristalica bijele magije,naguala i svijeta samana.Oni su preraspodjelili energiju na pozitivan nacin i oni su veoma prakticna bica.Za razliku od crne magije kojima je cilj nanjeti zlo ljudima koji ti nijesu simpaticni :twisted: .
:oops: A-HA!I SVI SMO MI MAGICNI-BAREM SVAKO NA SVOJ NACIN

ZAO MI JE,ALI MRZIM PAJPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR I PRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na forumu charmed by Neven imate sve sto vas zanima o Charima kao seriji kao i sadrzaje epizoda koje sam davala...Tako da je bespotrebno...

Evo vam jedne cari (na nasem jeziku).Cari da istjerate zlog duha iz neke osobe je:Mir miru,duh duhu uzmi mu dusu oteraj zlo.
Koristite je :wink:

Evo vam jos jedne cari(takodje na nasem jeziku),da ubijete demona Krita koji trazi dusu,a za uzvrat daje ljepotu i mladost:
Dozivamo demona Krita
Sto kroz vreme hita...
Ucinjeno ponisteno biti moze
odvojite demona od njegove koze.

Imam da pisemmm...Kada sam procitala prvo pitanje rekla sam da je glupo.Legla sam i posto naravno nisam mogla da zaspim od tog ,,glupog pitanja" nazvala sam drugaricu da je pitam kada je ta serija ,,Cari".Ona mi je rekla kad je,a ja sam ukljucila pink i pocela da je gledam,ali to je bio skoro kraj te epizode. :( Serija me je prosto odusevila i sad ne prestajem da je gledam.Od tada ne propustam ni jednu epizodu,i zelim da postanem vestica.Najbolja mi je Fibi,ali posto necu da uzimam mesto maloj vestici onda sam ja Pajper.Hvala ti mala vesticeee!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back