Pa lepo draga moja provuce ih izmedju bubnja i gume koja stoji do vrata masine i pod pritiskom odvuce u pumpu gde se zaglavi.E sad moze tamo da ostane,a moze da se spusti do donjeg dela (tamo gde joj je otvor od napred)...valjda sam uspela da objasnim.i meni
kad neko provali sta masina uradi sa carapama kad ih pojede, molim da mi objasni
црне до изнад чланка - 23
црне до изнад чланка са апликацијом - 07
беле назувице - 14
црне назувице - 14
укупно - 58
![]()
Interesantan hobi. Ja sam kao mala sakupljala salvete.црне до изнад чланка - 23
беле назувице - 14
црне назувице - 14
укупно - 58
![]()
Ja iz tog razloga mojim muškarcima kupujem iste čarape, bar po 3 para, jer se dešavalo da moj sin ujutro obuje rasparene.zato što mi uvek fali jedna čarapa...ja kupila u onoj radnji sve za 105 dinara..ili koliko
već....jednu mrežastu vrećicu koja ima rajfešlus...pa sve čarapa koje su šarene i peru
se sa tim šarenim vešom strpam u nju....od tad ne fali ni jedna...za bele koje se
jelte...peru sa belim vešom..imam jednu specijalnu malu staru jastušnicu, pa u nju
isti postupak....dojadilo mi da imam bar 5-6 čarapa...kojima fali par....![]()
црне до изнад чланка - 23
беле назувице - 14
црне назувице - 14
укупно - 58
![]()
i mi kupujemo po nekoliko pari istih čarapa, ali bez obzira na to recimo imamo 5 plavih,Ja iz tog razloga mojim muškarcima kupujem iste čarape, bar po 3 para, jer se dešavalo da moj sin ujutro obuje rasparene.
desava se stalno
ja volim da nosim crne čarape
a ti milanče, jel gubiš čarape? jel ti se dešava to?
e pa to mi je i cudno - za 6 godina od kad imam ovu masinu, pojela mi je bar 100 carapa (iliti 50 pari) ukljucujuci i one mm-a za fudbal (debele, ogromne) ... negde su otisle, dezintegrisale se...nema sanse da su jos uvek unutraPa lepo draga moja provuce ih izmedju bubnja i gume koja stoji do vrata masine i pod pritiskom odvuce u pumpu gde se zaglavi.E sad moze tamo da ostane,a moze da se spusti do donjeg dela (tamo gde joj je otvor od napred)...valjda sam uspela da objasnim.
Zato carape u neku jastucnicu i tako ih peri...znam iz gorkog iskustva![]()