Čarape i spavanje

Zavisi koje carape misle u tekstu..

Za ove do preko skocnog...ebes teoriju , nije tacna...
Mnogo je ugodnije biti bez carapa, zimi i leti , uz dovoljnu duzinu cebeta jorgana i da nemas tri vrste buba....stenice, neke cudne bubice i pauke, Ovo stenice ozbiljno shvatite posto sam video da je to epidemija sada i po domovima i po hotelima...male su , nevidljive skoro ili potpuno , jer njima treba puno da postanu velike, zrele i trome....

Sad ima toliko insekata koji ujedaju ljude, komarci , neki prdavci, papataci, 1mm musice, valjda jure vlagu , znoj, mala uteha sto nije krv, kad te ujede...

Carape ne pomazu kod tih bubica, ali rasteruju gamad jer ipak nije gola koza...
To moze biti ovo u tekstu da se lakse zaspe sa carapama....
Ali u savrsenom okruzenju , gde nema subletalnih napasti, tj onih kojih ima do 5 pa nikako da ih primete, a zive godinama....kao sto sam cuo da ima i suge, kad je mala brojka suge, moze se odrzavati 20 30 40 godina u tom malom broju a da niko ne primeti....

Ja.
I leti i zimi spavam u čarapkama
Carape stiscu , smanjuju cirkulaciju i smanjuju disanje koze...
Ali ima negative, ako se osoba otkriva, bolje carape, ako nema dovoljnu duzinu jorgana, bolje carape ili carsava...ili ako spava nepokrivena, bolje carape..
Npr sad kad su bile vrucine, bio sam u gostima, sto znaci da nisam mogao da pravim svoju mikroklimu , bar ne prva 2 dana....to znaci da je u 21h ogromna vlaznost, a i ogroman broj komaraca...to znaci da je u 01 normalna vlaznost, i normalan broj komaraca, a to znaci da u 03 moze da bude malo hladnjikavo i bez komaraca...
Posto sve polazi od nogu , sledi da oblacenje tankih carapica kad je vreme spavanja dovodi do dodatnog grejanja, ali zato u 03 sprecava budjenje....sto mu dodje dobro u smislu , imas malo celicenje po celom telu osim po nogama, sto je dobro...

ne vidim vise od ovih parametara....a da ima i ono ako imate vene, pa nosite one carape za vene, ali pojma nemam kako se to koristi pa ne mogu o tome..

Back