Car Uroš Nemanjić ni mrtav nije imao mira

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa već sam pisao na temi ,,Monarhija ili republika." I to sam pisao za republiku baš kod nas. Nije se uopšte ni uključivala u temu, ništa nije komentarisala.

A što se tiče Bosanaca, to je delimično tačno, ja sam par ljude iz Bosne koji su Srbi nazvao Bosancima (moji su iz Bosne, mog dedu su zvali Bosanac, oca isto) ali ljude se ljute. Odmah skrenu pažnju da su oni iz RS a ne iz Bosne i da su Srbi a ne Bosanci.
A rs je na madagaskaru a ne u bosni ? I srem je u srbiji i ja sam srbin ali sam i sremac jer sam iz dela srbije koji se s ponosom naziva srem.

U tzv “BiH” silom prilika moraju da žive Srbi i Hrvati, a Bošnjaci/Muslimani ne mogu njome da vladaju onako neograničeno kako bi hteli. Bosanci postoje samo u vicevima o Muji i Hasi, sledeće pitanje?
Bosna je istorijska srpska pokrajina ne pristajem na to to da se falsifikovanjem istorije otudji iz naseg nacionalnog korpusa . Kao sto je i crna gora srpska zemlja po svojoj istoriji i u svom postanju kao i bosna ima isto srpski koren bas kao raska ili backa

U tzv “BiH” silom prilika moraju da žive Srbi i Hrvati, a Bošnjaci/Muslimani ne mogu njome da vladaju onako neograničeno kako bi hteli. Bosanci postoje samo u vicevima o Muji i Hasi, sledeće pitanje?
Osim toga u bosni srbi ne zive silom prilika nego su autohton narod te oblasti na silu su tamo stvoreni muslimani ! Jer su u toku turskog ropstva hriscani prevodjeni u muslimane kasnije im je priznat status naroda ali odbijam da im se prizna da je bosna njihova vise nego nasa srpska to bi znacilo da su srbi tamo nacionalna manjina u zemlji u kojoj su oduvek .

Osim toga u bosni srbi ne zive silom prilika nego su autohton narod te oblasti na silu su tamo stvoreni muslimani ! Jer su u toku turskog ropstva hriscani prevodjeni u muslimane kasnije im je priznat status naroda ali odbijam da im se prizna da je bosna njihova vise nego nasa srpska to bi znacilo da su srbi tamo nacionalna manjina u zemlji u kojoj su oduvek .
Nisu Srbi tamo nikakva nacionalna manjina nego su prinuđeni da žive u kvazidržavi Bejha koja je krajnje nestabilna i u kojoj bi izbio ili rat ili bi se raspala da nema spoljnog pritiska. Jednostavno osim odvajanja RS iz tzv “BiH” drigog rešenja nema. Ako je mogla Jugoslavija da se podeli može i bejha.

Nisu Srbi tamo nikakva nacionalna manjina nego su prinuđeni da žive u kvazidržavi Bejha koja je krajnje nestabilna i u kojoj bi izbio ili rat ili bi se raspala da nema spoljnog pritiska. Jednostavno osim odvajanja RS iz tzv “BiH” drigog rešenja nema. Ako je mogla Jugoslavija da se podeli može i bejha.
Odvajanjem rs od bosne odvojio bi se deo bosne rs . Nije istorijska oblast . Cak i da se odvoji ( a jednog dana svakako hoce) vrlo brzo bi promenila ime u bosnu ili srpsku bosnu prosto bosna je vekovima stara odrednica ona je nasa srpska odrednica za teritoriju izmedju hercegovine drine save i kninske krajine tako je oduvek

Back