Car Nino Belov

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije samo poznat kao Nimrod.?
Postoji vise imena !
A za dokaze je bar lako, jer ima ih svuda .?
Problem je jer zelis da vidis ili ne!

Nije problem u tome da li mlada dama, ja, ili bilo ko ovde zheli da vidi te dokaze.
Problem je u tome shto ti bash, bash, bash zhelish da je on Srbin i da je nekad davno Srbija uistinu bila "Od Tokija do Milvokija".
Ta zhelja ti je jednostavno zamaglila vid.

Chuo sam da su otkrili da je i Napoleon Srbin.
Verovatno logikom : "Napoleon...Napol...Napola..."Napola" je srpska rech! Napoleon je Srbin!"

Pazi, foliranat, otkriće da su Srbi imali državu, vladare pre nove ere bilo senzacionalno kao i na pr. otkriće leka protiv side. Ko ne bi želeo tako nešto? Ali, želje su jedno, stvarnost je drugo. Vođeni tom željom ti kvazi-istoričari štimuju izvore, olako proglašavaju plemena za srpska, raznim jezičkim vratolomijama, tumačenjima koja ne drže vodu, pa čak i izmišljanjem (pozivaju se na neke izvore u kojima nema ni pomena tome što oni tvrde) itd. Na taj način samo nanose štetu svom narodu i unižavaju čak i ona otkrića koja bi možda i imala nekog smisla i možda pomerila istoriju ovog naroda za neki vek unazad. To ne ide tako kako su oni zamislili.

Pazi, foliranat, otkriće da su Srbi imali državu, vladare pre nove ere bilo senzacionalno kao i na pr. otkriće leka protiv side. Ko ne bi želeo tako nešto? Ali, želje su jedno, stvarnost je drugo. Vođeni tom željom ti kvazi-istoričari štimuju izvore, olako proglašavaju plemena za srpska, raznim jezičkim vratolomijama, tumačenjima koja ne drže vodu, pa čak i izmišljanjem (pozivaju se na neke izvore u kojima nema ni pomena tome što oni tvrde) itd. Na taj način samo nanose štetu svom narodu i unižavaju čak i ona otkrića koja bi možda i imala nekog smisla i možda pomerila istoriju ovog naroda za neki vek unazad. To ne ide tako kako su oni zamislili.

Ljudi koji su nekada naseljavali podrucje severne Afrike, Bliskog istoka i Evrope su pripadnici jedne iste genetske grupe koja je govorila (U pocetku) istim jezikom.
Kako su se mesali sa ostale dve genetske grupe, tako su se dobijala razna plemena (narodi),a i jezik se menjao.
Tamo gde su bili u vecini, ostao je njihov jezik ( u osnovi).
Danas taj jezik zovu - Slovenski.
Sva ta plemena mozes nazvati jednim imenom, i neces pogresiti.
Deretic ih je nazvao - Srbima ( i ne samo on).
Pravilnije bi bilo nazvati ih - Rasima.
To nisu potomci Srba sa ovih prostora, vec potomci genetske grupe koja je najpre naselila Bliski istok, po sever Afrike, pa Evropu.
Srbi su mesanci dve genetske grupe (Rasa i Zemljana).
Nekada su to bili divovi.
Najvise njihovih potomaka je Potop prezivelo na planinama dinarskog i crnogorskog kraja. Tamo se zadrzao i naziv Sarabi (bez samoglasnika - Srbi) i jezik i genetske odlike (cak i danas su stanovnici tih krajeva najvisi narod na svetu - bele rase).
I u svim jezicima prostora na koje su se doselili naci ces u korenu reci koje ima i danasnji ( i tadasnji) srpski jezik.
Nisu slucajni nazivi:
Nebopolasar - car delilac neba
Navukodonosor - stvarno ga je navukao do nosa (slem)
David - dat od Vida
Divus, dei, - Div
Lucifar - "luci", odnosno, daje svetlost
Sinaj - sinje, plavo
Nebo - nebo, prebivaliste bogova
Daniel - dat od Ela
Lesandar, Aleksandar - dar Lesa

To nisu potomci Srba sa ovih prostora, vec potomci genetske grupe koja je najpre naselila Bliski istok, po sever Afrike, pa Evropu.
Srbi su mesanci dve genetske grupe (Rasa i Zemljana).
Nekada su to bili divovi.

Jok, nekada su to bili majmuni....:D

Najvise njihovih potomaka je Potop prezivelo na planinama dinarskog i crnogorskog kraja. Tamo se zadrzao i naziv Sarabi (bez samoglasnika - Srbi) i jezik i genetske odlike (cak i danas su stanovnici tih krajeva najvisi narod na svetu - bele rase).

Pa vidiš tu i ima istine. Mi i Kinezi nismo nastali od istog majmuna :D

Nesmo od istog majmuna

".....- Znaješ li kakvo - če rečem ja ka’ izlezomo - gledam ovija stranci pa se seti za ovoga, Darbina. Ako je, razđele, čovek postal po njegovoto, ja i ovija Kinez od istoga majmuna nesmo postali. Našti je bil majmun i polovina, a njiniti mora da je bil ćežav, nikakav, jektičav a izgleda da je bil i žltenjičav - poglede kakvi su manečći i užlteli kako limon. ......."
iz "Pisma Mijalka Rasničkog" :D

Poslednja izmena:
Nije problem u tome da li mlada dama, ja, ili bilo ko ovde zheli da vidi te dokaze.
Problem je u tome shto ti bash, bash, bash zhelish da je on Srbin i da je nekad davno Srbija uistinu bila "Od Tokija do Milvokija".

Verovatno logikom : "Napoleon...Napol...Napola..."Napola" je srpska rech! Napoleon je Srbin!"

Па да . Он је са Корзике , а Наполеонова мајка је трврдила да су они пореклом етрурци .Па ако још и незнаш ко су етрурци даћу ти препоруку за литературу.

Јесу ли и Штрумфови били Срби? Велики Штрумпф је био обојен у српским националним бојама, то није случајно:

Papasmurf2.jpg

Како оно иде... Црвен, плав, бео - ја сам Србин цео!

Pozdrav svima. Ljudi, ostavimo po strani "teoriju zavere" i razmisljajmo i pricajmo realno. Imam samo par pitanja za Vas. Da li je iko od Vas ucio u skoli nesto vezano za istoriju Srba, a da to datira od vremena pre Nemanjica? Da li je iko od Vas saznao iz istorijskih udzbenika, odakle su dosli nazovi Sloveni? Da li je iko od Vas iz pomenutih udzbenika saznao ko je vodio te Slovene? Da li je od strane njihovih savremenika zabelezena neka bitka ili bilo kakav dogadjaj koji bi bio bitan za buduce narastaje?

Jel znas da ne postoji lek protiv side? Jel znas kad su Srbi imali drzavu? Jel su ti poznata tumacenja koja ˝ne drze vodu˝? Ako tako dobro vidis objasni nam i ukazi na nase slepilo.Ono sto vidim je da si bolestan covek koji se pali na najveceg zlotvora sredneg veka koja je ubila na stotine devica misleci da ce ostati vecno mlada. Njen ( Madjarski ) narod ju je ubio zbog toga a ti je velicas. Mozda si zato tako naivan i ne verujes a narocito ne poznajes istoriju najdalje do Berlinskog kongresa kad tako branis njihovu tezu. Nije ni cudo sto govoris tako o svom narodu kad si nastran. Razmisli malo i uci istoriju.

Lepo kazes: ˝Nije problem u tome da li mlada dama, ja, ili bilo ko ovde zheli da vidi te dokaze˝. Mlada dama zeli da vidi dokaze za razliku od tebe koji bash bash ne zelish dha ihh vidhish...

Mislim da svi koji zele da polemisu treba da postave link ili autora koji bi se mogao proveriti radi dokaza. Engleski Kembridz potvrdjuje da je najstarija poslepotopna civilizacija nastala upravo u Lepenskom Viru 7500 g.p.n.e kao i glinene figure amfibijskih bica identicnih onim Sumerskim. Vinca i Predionice kod Pristine. Ako se taj narod sirio Dunavom ka Severu i ka Kritu i Mesopotamiji na Jugu nek im je trebalo 3500 god za to, ( Sumeri nastaju oko 4000 g.p.n.e ) opet pije vodu da su moguci stvaraoci Sumerske kulture. Sarkazam nije vrlina i nimalo smesna stvar, pogotovo za one koji kao i narod cije pripadnike uzimaju za ime na forumu ˝zele da se kupaju u krvi˝, pri tom ismevajuci ljude koji dokazuju da je taj narod kroz istoriju unistavao nas narod bas na takav nacin, kupajuci se u krvi. Tako sam potvrdjuje navedene istorijske cinjenice koje zeli da opovrgne ne na naucni vec sarkasticni nacin.

Zha svhe onhe khoyi bash ne weruyu nashim isthoricharima moghu provherithi Enghleskhe:

http://books.google.com/books?id=ZjOZSFlDlyUC&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false
ili pogledati gustersku skulpturu boga Enil-a iz Sumerske kulture i uporediti sa figurama iz Pristine, Vince i Lepenskog Vira...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back