ovo ce izazvati pravi haos u svetu ovo sto je amerika sa svojim satelitima uradila.
mislim da im je to bio i cilj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da se mi ne razumemo bas najbolje, ja ne znam kakve veze ima Mossad sa onim o cemu sam ja govorio. Spominjes kako treba da se ugledamo na Mossad, pa ko ce da ga osnuje ? Tadic je razyebao i ovo malo sto je Srbija imala, UCK ima vecu vojsku od ovih nasih bednika, pa da su sve specijalci malo je za neku ozbiljnu odbranu od stranog faktora, a da ne pricam o ovim degenericima koji sluze vojsku po vrticima i porodilistima, pa ***** li mu kevu bolje da je uveo radne akcije, izgradnje pruga i puteva, bar bi imali neke vajde od tog naroda, izgradili bi drzavi infrastrukturu, a ne da voz u 21vom veku kroz Srbiju putuje 60km/h. I posle svega toga ti i dalje pricas kako treba da se ugledamo na Mossad, Srbija, zemlja koja pokusava da unisti svoju nacionalnu svest![]()
Имаш право БратеZamisli da je Moshe Dayanu sestra bila udata za Heinrich Himmlera ? kao sto se prica da je Ponoseva za Agima Cekua.....ja mislim da je to nezamislivo, kao i mnogo toga sto covek vidi u Srbiji nema ni u crtanim filmovima.
Citao sam negde kako je francuski general izjavio po pitanju siptarskog martovskog nasilja "Kako da uzmemo Srbiju kao ozbiljnu drzavu kad oni nisu spremni ni sopstveni narod da zastite" .... mislim stvarno, da covek povrati....a ono sto ti predlazes, za to je batice potreban vojni puc, jer je predsednik drzave glavnokomandujuci, a posle njega ministar odbrane koji je isto njegov covek, a ispod njega opet isto g0vn0....tesko da mozes porediti Srbiju sa manje ozbiljnim zemljama, a kamoli sa Izraelom i Mosadom ... na zalost![]()
Тачно тако, америка хоће ратове...ovo ce izazvati pravi haos u svetu ovo sto je amerika sa svojim satelitima uradila.
Тачно тако, америка хоће ратове...
Amerika isključivo hoće svetsku dominaciju, diktaturu...Тачно тако, америка хоће ратове...