Canon A 720IS ne pamati datum i vreme ?

LepoJebiTifin

Primećen član
Poruka
649
Kao sto naslov kaze moj fotoaparat od pre neki dan prilikom svakog ukljucivanja trazi da podesim datum i vreme ?

Set Date/Time . . . . . . .

Nastelujem datum i vreme i sve je ok dok slikam .

Kad ga iskljucim i ponovo ukljucim igranka pocinje iz pocetka .

Imam ga vec duze vreme ( skoro 10 000 okidanja ) i nesto mislim da nema on negde neku pomocnu bateriju pa se izpraznila

Ako je to u pitanju , mozda bi mi neko pomogao u rekao o kojoj bateriji se radi , gde se nalazi i kako se menja ?

hvala
6040-CanonA720IShatch.jpg

Nije na tom mestu .

Ovo ( na snimku ) je model 510 a ja imam 720IS .

Ali nasao sam ( isto ovako zahvaljujuci prijateljima sa foruma ) , evo mozda jos nekom pomogne

https://support.usa.canon.com/kb/index?page=content&id=ART120432

Nego , koliko je optimalno da aparat jos radi ? , s obzirom na njegov minuli rad ( 10 000 okidanja ) ima li nekog pravila ? ( da li se takve

stvari ispituju i bazdare u samoj fabrici ?)

Ako bih skorije kupovao aparat koji bi ste mi model preporucili ako uzmemo u obzir da sam recimo napredni amater , citam literarturu i

nauceno primenjujem maksimalno koristeci M mod .

Nije obavezno da bude nov

Ae recimo da se pruzim do 350 evrica

hvala . . .

Poslednja izmena:
Nije na tom mestu .

Ovo ( na snimku ) je model 510 a ja imam 720IS .

Ali nasao sam ( isto ovako zahvaljujuci prijateljima sa foruma ) , evo mozda jos nekom pomogne

https://support.usa.canon.com/kb/index?page=content&id=ART120432

Nego , koliko je optimalno da aparat jos radi ? , s obzirom na njegov minuli rad ( 10 000 okidanja ) ima li nekog pravila ? ( da li se takve

stvari ispituju i bazdare u samoj fabrici ?)

Ako bih skorije kupovao aparat koji bi ste mi model preporucili ako uzmemo u obzir da sam recimo napredni amater , citam literarturu i

nauceno primenjujem maksimalno koristeci M mod .

Nije obavezno da bude nov

Ae recimo da se pruzim do 350 evrica

hvala . . .

10 000 okidanja i nije nesto mnogo...ja sam imao 2 kompakta i jedan sam prepprodao a drugi sam posle 6-7ngodina shebao objektiv...ugl oba su presla boga oca verovatno vise od 10k okidanja :) Bdw za 350 evra mozes i DSLR da kupis ili MILC...polovno sigurno mozda cak i novo...A veruj mi jednom kad probas sta je masina neces moci u ruke da uzmes te male ...igrackice :) veruj mi...Znaci juri polovan Nikon D90/D7000, ili nesto u toj klasi...to su otprilike ti neki novci...+ -

Back