hit
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
sto posto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbm ti kanibale vise grooorrrrrrrrr trtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtr. smucila mi se takva zika, gadim se kanibala... oni nisu nikakva muzika...
@Stedza uzmi slusaj Behemoth.
zato behemot razbija. to je vec muzika za razliku od onih monstruma, mislim daajj, likovi proizvode neke neartikulisane zvuke koji su cak i za moje usi bez i malo ukusa. behemot cepa i instrumentalno i vokalno i tekstovi su odlicni, pravi pagan... onaj frontmen svira u tom bendu kolko,od svoje 14. godine valjda... inace je neki profesor istorije, ono kao fina ucenjacka varijanta a nocu prosipa svoje pagan znanje kroz jaki grol na andergraund svirkama... kraljina
pa kad ne volis death metal to je tvoja stvar...neki vole to shto ti zovesh neartikulisanim zvucima...bez obzira na sve muzika je za medalju
Nije bas tako to... Jedno su kanibali a drugo behemoth. Razlikujte brutal i tehnichki/blackened death metal. Ne moze to da se poredi bas...
8-)
pa ne...al svejedno j.ebes ga ako ih ne volis ne volis gotova stvar..ja sam samo kao pocetnik dolazio na teme onih koje ne volim xD sad me onako bash zabole...8-)
![]()

Znaci gledam i ne verujem da nema teme...ili mi je slucajno promakla...uglavnom: Sta mislite o njima koje su vam omiljene pesme ? ja volim Cyanide assassin,Necrophedophile,Gutted...![]()