- Poruka
- 95.683
Збиља, тема је испод сваког нивоа али је то и мушким форумашима требало (као у огледалу) показати.
Voila!
![]()
Je l' ovo iz nekog starijeg filma?
@Tema:
Koja je svrha ovoga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Збиља, тема је испод сваког нивоа али је то и мушким форумашима требало (као у огледалу) показати.
Voila!
![]()
Je l' ovo iz nekog starijeg filma?
@Tema:
Koja je svrha ovoga?
Meni se cini ocita ... ali eto, misljenje o ovoj modi koju vidjamo na ulici, a koja je vise nego provokativna
Eto, to je tvoj doprinos temi, koji je sasvim ok ... ne znam sto se bunis![]()

Meni nije ocito.
Mozda sam glup ali ne mogu da shvatim zasto bi neka devojka ili zena pokazala svo sto ima, nesto treba da bude poznato samo njoj i njenom izabraniku, ne celom svetu.
Meni je to vulgarno.
Djevojke su jos i dobre, sta je sa damama u godinama ... imam osjecaj da ih zabole sto im se vidi ... kao udobno im, to se jedino vazi![]()

Meni je to vulgarno.
Огавно, да ти се згади женски род.
Voila!
![]()

[![]()
... ili ti devin papakIzlazilte van ovako obuceni, da vam se malena oslika, ili ne obracate paznju na to ? Kakav utisak ostavlja na vas kad vidite neciji ct ?
Meni zaledi pogled, sto je vjerujem i cilj ove pojave ...
![]()

Kada se ovako ocrtava, znaci da je sve samo ne udobno![]()
jedino treba izbegavaT oral,
upali se vaginica od te sintetike
pa počne da muudii![]()

Preterivanje. Desi se nekada da nekada "ispadne" (ili koji se vec izraz koristi) pa se vidi, isto kao sto se u muskarcu nekada moze videti "budza" u pantalonama, ali namerno pokazivati genitalije na takav nacin je ipak preterivanje.

jedino treba izbegavaT oral,
upali se vaginica od te sintetike
pa počne da muudii![]()

neka fala, nek ide na kožno da se oporavljaPa zato i trebash lizat, das mindzha oporavi![]()

ma idi, pa znam ja šta pričamiskustvo prozbori![]()