- Poruka
- 239.128
Njih je više na forumu, a i inače.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Padaj silo i nepravdo!A red bi bio da i odgovarajuća pesma padne. Ovo mi je prolazilo kroz glavu baš ovih dana, malo i zbog nekih aktuelnih događaja:
Nađi klip i postavi.Kraj Sutjeske ladne vode je najbolja za repertoar večerašnji!
Ja, istorijski Sutjeska je mnogo uzbudljivija. Da nije bilo Koče... Drug Tito ništa ne bi napravio...a svi parametri su mi skočili kad sam video šta pišu za partizane a kako hvale četnike. Ispiraju usta kako je Drug ubio 10000 Srba a o Jasenovcu ni riječi! Pa sam lepo pre neki dan upitao nastavnika:Zanimljivo je da sam Sutjesku gledao mnogo pre Neretve iako je Neretva snimljena nekoliko godina ranije. Jednostavno je ispalo da je Sutjeska bila aktuelna početkom mog osnovnog školovanja, tako da smo organizovano išli u bioskop.
Nadam se...To je sad moda, ali proći će.
Zapravo već prolazi, slabo ko i razmišlja o njima. Bukom pokušavaju nadomestiti malobrojnost.Nadam se...
A i to je tačno.... nisam razmišljao na taj način....Zapravo već prolazi, slabo ko i razmišlja o njima. Bukom pokušavaju nadomestiti malobrojnost.
Gledam ja i sve pratim. Četnici se zapravo u glavama većine povezuju s ratom. Kad rata nema otpada i razlog za razmišljanje o njima.A i to je tačno.... nisam razmišljao na taj način....